7 billige dekorere ideer for leiligheter

Våren er her og som solstråler inn på rommet ditt du legge merke til at det virker litt shabby. Du tør ikke å begynne å tenke på oppussing, budsjettet er for lavt. Fortvil ikke. Det er billige dekorere ideer for leiligheter som vil bringe et friskt pust inn i leiligheten din uten å forlate lommene tomme. Bare følg disse syv trinnene, og snart vil du være i stand til å nyte en bedre stue.

7 billige dekorere ideer for leiligheter

Trinn no. 1

Rengjøring ifølge feng shui utøvere (samt min mor), de fyller opp leiligheten er grunnlaget for dekorere. Ved å rense Jeg mener RENGJØRING alt fra å vaske vinduene, skjulte steder bak og under møbler, til å bli kvitt unødvendige ting, klær, sko, gamle enheter du aldri bruker osv. Tømme ut skapet, sette klutene du ikke bruker i esker og gi dem til veldedighet, resirkulere brødristeren du har glemt i skapet og så videre. Ikke bare vil du få noen nye, nyttige plass, men du vil bidra til samfunnet.

Trinn no. 2

Male veggene - En billig dekorere idé som kan gjøre underverker for hver leilighet. Alt du trenger er en god vilje, litt maling og en pensel. Du trenger ikke å male hele leiligheten, bare veggen du står overfor når du kommer inn i rommet, og du vil skape et helt annet inntrykk av hele leiligheten. Hvis leiligheten er for liten, plukke pastellfarger for å skape en illusjon av større og bredere plass.

Trinn no. 3

Endre belysningen ved å omorganisere lampene. Sett dem i forskjellige hjørner av rommet for å skape en varm og trivelig atmosfære. Du kan også kjøpe billige kinesiske eller indiske lanterner å plassere i midten av rommet og spre lyset. En annen måte å skape en annen belysning er ved å plassere stearinlys rundt i rommet, du kan plukke forskjellige lys som samsvarer med møbler i rommet og lys dem ved spesielle anledninger.

Trinn no. 4

Ommøblere. Endre plasseringen av sofaen og en TV i stua, bevege databord til et annet hjørne, og du vil få et helt nytt perspektiv av leiligheten uten å bruke en eneste krone.

Trinn no. 5

Friske opp sofaen ved å endre slipcovers og legge noen puter på forskjellige steder. Denne nesten ikke trenger å koste deg en krone, gjør det selv ved hjelp av gamle ark, shabby t-skjorter eller bukser du ikke slitasje å gjøre interessante putevar.

Trinn no. 6

Få nye dusjforheng og matche dem med håndklær og bad tepper. Du kan også legge til en matchende tannbørste og såpe holder. Sjekk ut tilbudet i supermarkeder og bruktbutikker, mange av disse elementene er ofte på salg.

Trinn no. 7

Få noen fine, matchende bokser som kan kjøpes i en-dollar butikker og fylle dem med ting som du ikke bruker ofte, vinterklær, CD-s, magasiner, etc. Rommet vil se ryddig og du har alt på hånd.

La disse 7 billige dekorere ideer for leiligheter inspirere deg til å skape en varm og vakker stue du vil nyte tilbringe tid i. Som du kan se, kan mye gjøres med bare en liten bit av penger.

Aktuelle artikler