7 hemmeligheter til smart shopping

Jenter elsker shopping, det er ingen tvil om det. Men mange av oss handle helt vanvidd når de går shopping. De går helt gal og bruke hundrevis av dollar i løpet av noen timer. Ikke vær en av de jentene.

7 hemmeligheter til smart shopping

Du kan fortsatt handle, selvfølgelig, men du må være smart om det. Det er ting å gjøre, og ting du ikke bør gjøre. Det er ting å stille deg selv før du bestemmer deg for å handle. Lær 7 hemmeligheter til smart shopping.

En. Må jeg kjøpe dette?

Ok, så du har sett en kjole som er veldig pen. Du prøvde det på, det ser perfekt på deg, men når du ser prisen du føler besvimelse. Spør deg selv om du virkelig trenger å kjøpe den.

Det er én ting hvis du virkelig trenger en pen kjole, og helt andre hvis du bare skal bruke den en gang på noens bryllup. Hvis sistnevnte er tilfelle, heller låne en pen kjole skjema din søster eller din venn.

2. Er dette virkelig den beste prisen?

La oss innse det - ingen jente butikker i en butikk bare. Du kommer til å passere gjennom en haug med forskjellige butikker, så hvorfor skulle ikke du sammenligne priser mens du er der?

Se om toppen du liker kanskje koster mindre i neste butikk. Se om det er kanskje en annen, billigere toppen som du liker enda mer. Ikke kjøp den første du ser.

3. Er jeg bare kjøper fordi det er på salg

Før du kommer for lommeboken og kjøpe femtendeler par skinny jeans, spør deg selv om du ikke bare kjøpe dem fordi de er på salg. Ikke fall for salg, de er ment til å ta mer av pengene dine, enn med vanlige priser.

Selvfølgelig, det er ingenting galt med å kjøpe ting på salg - men bare ting du virkelig trenger. Du kan ikke gå og kjøpe noe bare fordi det er på salg. Du vil bruke tonnevis av penger unødvendig, og du vil fylle hjemmet ditt med dritt du ikke bruker.

4. Er det et salg kommer sammen?

Ok, ja, jeg sa at du ikke skulle kjøpe noe bare fordi det er på salg, men det er ingenting galt med å kjøpe ting du ønsker når de er på salg. Så, har du sett et vakkert kjede, men det er for dyrt - spør i butikken assistent hvis det er et salg kommer sammen. Kanskje prisen vil bli senket, og så kan du kjøpe den.

5. Jeg liker det og gjøre jeg trenger det?

Bare hvis du har et bekreftende svar på begge disse spørsmålene, bør du kjøpe noe. Hvis du typen som det - ikke kjøpe den. Hvis du kan kanskje bruke den - ikke kjøpe den. Kjøper bare ting som du er sikker på at dere begge liker, og trenger dem.

6. Kan jeg råd til det?

Dette er virkelig det viktigste spørsmålet å spørre deg selv om du ønsker å handle smart. Men du virkelig trenger å være ærlig. Det handler ikke om hvis du har råd til noe akkurat nå - hvis du nettopp har mottatt din lønnsslipp du sannsynligvis kan. Det handler om å spørre deg selv om du virkelig råd til det, og likevel overleve måneden. Jeg tror ikke noen videre forklaring er nødvendig.

7. Sove på avgjørelsen din

Morgenen er visere enn kvelden.

Når du har spurt deg selv disse seks spørsmålene, er det på tide å gå bort, og sove på avgjørelsen din. Når hodet kjøles ned og du får litt velfortjent hvil, vil du kunne se din situasjon mer tydelig, og bestemme om du skal kjøpe noe, eller ikke.

Dette er en spesielt god praksis for å kjøpe store ting - som TVer, nye datamaskiner og sånt. Du kanskje ønsker en ny TV når du ser en, men når du kommer hjem ser du at det er ingenting galt med TV du allerede har - det er ikke behov for en ny.

Så du ser, disse hemmelighetene er egentlig ikke hemmeligheter i det hele tatt. De er ting vi alle vet, men må betale mer oppmerksomhet til, når vi handler. Bli en smart shopper i dag og dele dine egne hemmeligheter til smart shopping.

Aktuelle artikler