7 løve tatovering betydninger

Kongen av dyrene og symbol på styrke og makt - det er den allmektige løve. Ingen lurer på hvorfor så mange velger det for deres tatovering design. Men, har du noen gang slutte å tenke hva betyr løve tatoveringer bære? Tenk ikke mer - jeg har svarene du har vært på jakt etter.

7 løve tatovering betydninger

Tror veldig lenge og hardt før du får en tatovering. Det er noe som vil bo med deg for alltid, og du må like det for mange år framover. Lion tatovering bærer sikkert mye symbolikk du kan finne interessant - så hvis du er ubesluttsom om din tatovering design, kanskje løve er for deg.

En. Leo

Den vanligste grunnen til at folk får løve tatoveringer er fordi deres horoskop tegn er Leo. Mulighetene for design her er uendelige - fra full farge full body løve, over løvehode gjøres kun med tynne linjer til bare Leo dyrekretsen.

Det er ingen spesiell ekstra mening til denne tatoveringen design. Hvis horoskopet ditt tegn er Leo, du allerede vet hva det representerer for deg. Din tatovering vil stå for samme tingene.

Tattoo ideer:

  • Leo tegn
  • Lion som blir til brann eller brann elementer kombinert med løve - brann er element av Leo
  • Kombinasjonen av en løve og Solen - Leo tegn er styrt av Solen

2. Tribal løve

Selv om tribal løve tatoveringer er ganske populær, jeg ber deg om ikke å gi deg en. Tribal tatoveringer var populært tilbake i '90 og nå, de er rett og slett teit. Likevel, hvis du leter etter en halt tatovering eller tribal tatoveringer har en vesentlig betydning for deg, her er hva du trenger å vite.

Vanligvis symboliserer løve styrke, stolthet og virilitet. Når det gjelder tribal design, de er veldig lett gjort, fordi linjene i en løve kropp er lett forvandles til tribal art. Den vanligste design er løvehode, med manke gjort i tribal design.

3. Løvehode

Løvehode er mer vanlig enn full body løve for tatoveringer. Det kan gjøres på en rekke forskjellige utførelser, og i tillegg til de tidligere nevnte betydninger, kan det også stå for beskyttelse og overlevelse. Ikke bli overrasket over å se en løve hode gjort over et arr fra en bilulykke eller en operasjon. De vanligste stedene for et løvehode tatovering er skuldre og scapulas.

4. Kinesisk løve

Fu Lions eller Lions of Buddha er en tatovering design som kommer fra kinesisk kultur. De er svært dypt innarbeidet i kinesisk tradisjon, og de fleste står for beskyttelse.

Stone løver ble tradisjonelt plassert foran kinesiske templer fordi det ble antatt at de vil beskytte tempelet. I dag er dette tatovering design et utvalg av mennesker som tror at en liten bit av ytterligere beskyttelse kan ikke skade.

5. Rampant løve

Denne tatoveringen design kommer faktisk fra flagg. Du har kanskje sett det på flagget til Skottland, Flandern (Belgia) eller på en våpenskjoldet til Jerusalem. Unødvendig å si at folk hvis forfedre er fra disse landene vil gjerne tatovering en tøylesløs løve.

Det er mest sett på skotske folk, fordi tøylesløs løve har en viktig betydning i keltisk mytologi. Det er en kraftig og farlig enhet som symboliserer både styrke unge mennesker og visdom og adel av gamle.

6. Løven av Juda

Denne utformingen har sine røtter i Bibelen. Løven var symbolet på den gamle israelittiske Juda stamme - den største stammen i den antikke verden. Etter Kristi død, ble løven tatt som et symbol på Jesus. Mange moderne kristne organisasjoner tar sitt navn fra hebraisk eller jiddisk ord for løve og de bruker løve på sine emblemer.

Løven av Juda er også en svært viktig symbol for Rastafaris, som ser det som reinkarnasjonen av Haile Selassie I. Denne løven er vanligvis kalles "Zion Lion" (Sion betyr Afrika) og det er funnet på den etiopiske flagget. De fleste design av Løven av Juda innlemme gul, grønn og rød - fargene funnet på den etiopiske flagget. Det er også vanlig å se tatoveringer der ordet løve er skrevet på hebraisk eller jiddisch.

7. Lioness

Vanligvis sett på damene, har løvinne tatovering en dyp og dyp mening. Først og fremst er det et symbol på beskyttelse. Lioness vil vokte sine unger med livet sitt, så denne tatoveringen er svært ofte et utvalg av mødre.

Therese er også et symbol på mot, makt, bevissthet og i noen mytologier udødelighet. Dette er en tatovering design valgt av sterke og uavhengige kvinner, samt fra omsorgsfulle og skånsom seg.

Så, som løve tatovering design du velger for deg selv? Igjen, må jeg råde deg til å tenke din beslutning gjennom og bruke denne artikkelen som en veiledning. Hvis en løve tatovering har en annen betydning for deg, en som ikke har vært nevnt i artikkelen, kan du gjerne dele dine tanker i kommentarfeltet.

Aktuelle artikler