7 tips for å skrive et bryllup løfte

Ditt bryllup dagen er langsomt nærmer seg og den tiden da du vil begynne å bite negler og håper på inspirasjon er rett rundt hjørnet. Du må skrive ditt bryllup løfter. Og du ikke har en liten anelse om hvordan du gjør det på best mulig måte. Her ser du hvordan.

7 tips for å skrive et bryllup løfte

Det første spørsmålet som dukker opp er "Skal jeg skrive min egne løfter eller laste dem ned fra internett?" Svaret er - skrive din egen. Det er ikke så vanskelig som du kanskje tror, ​​og det sikkert er mye mer personlig. Og nei, det spiller ingen rolle hvor god ting du har funnet på internett høres ut. Sjekk ut disse syv tipsene, og du vil få inspirasjon til å skrive ditt bryllup løfter på kort tid.

En. Snakk fra hjertet ditt

Etter ditt hjerte er en av de grunnleggende reglene i kjærlighet. Det er brukt til å skrive bryllup løfter også. Sitt i et stille sted og lukk øynene. La ditt hjerte snakke opp og lytte til den. Den vil fortelle deg hvor mye og hvorfor du elsker din fremtidige ektemann. Det vil nevne de små tingene hjernen din kanskje har glemt, fordi det er overveldet med hverdagslige problemer. Gi den et par minutter og du vil se hvordan setninger vil begynne å komme sammen.

2. Nevn et spesielt øyeblikk

Du husker den tiden da du skjønte at kjæresten din kan bare være ett? I det øyeblikket du sier til deg selv "dette er fyren jeg kommer til å gifte seg"? Nevn det øyeblikk i løfte din. Du har kanskje fortalt det til din nye ektemann eller ikke, vil han sikkert ønsker å høre det igjen. Ikke glem å nevne den lille grunnen til at du har bestemt at han er mannen i drømmene dine - det er veldig viktig.

3. Nevn de små tingene

Små ting er de som gjør livet spesielt. Husk alle de søte små tingene du og din nye mann har gjort for hverandre og sette dem i ditt bryllup løfter. Nevn den dagen da han kom hjem, bærende på en blomst for deg med ingen spesiell grunn. Nevn de små ritualer du har - som å si "jeg elsker deg" hver kveld før du går i dvale. Alle de små tingene kombinert skape den fantastiske forholdet dere to har.

4. Nevn fysiske egenskaper

Ok, vi alle si at vi er med våre partnere for deres sinn, ikke for sitt utseende, men innse det - hvis vi ikke liker utseende i første omgang, ville vi ikke ha blitt introdusert til sinnet. I de fleste tilfeller selvfølgelig, med hederlige unntak. Men likevel, du elsker din manns øyne, ikke sant? Du elsker hans smil og hans hår. Vel, han fortjener å høre at på bryllupsdagen, ikke sant? Så, si det!

5. Nevn en morsom øyeblikk

Putting en morsom ting i bryllupet ditt løfter er virkelig en kul idé. Selvfølgelig må du være sikker på at det vil være bare morsom, ikke fornærmende også. Skriv ned en morsom øyeblikk fra livet ditt, eller nevne hvor mye du elsker mannen din "rund buk", fordi det er så myk og perfekt for deg å hvile hodet mens du ser på TV sammen. Likevel, være svært forsiktig. Du må være helt sikker på at mannen din ikke vil være enda litt fornærmet med hva du sier.

6. Snakk om dine håp og drømmer

Ditt bryllup dagen er dagen da det nye livet begynner. Fortell din nye ektemann hva du håper på. Skriv inn din bryllup løfte hvordan du ser de to av dere i fremtiden. Fortell ham hva drømmene dine er, og fortell ham hva du vil gjøre med dem. Dette betyr ikke at du bør skrive "Jeg vil at vi skal kjøpe et hus." Heller velge noe sånt som "Jeg vil elske deg mer og mer hver dag, og håper å tilbringe resten av livet mitt med deg, i vårt hjem. "

7. Fortid, nåtid og fremtid

Avslutt bryllup løfte med å nevne din fortid, nåtid og fremtid. Du kan velge et spesielt øyeblikk fra fortiden din, eller rett og slett snakke om dine følelser. Jeg vil si noe sånt som "Jeg falt for din vakre smil når jeg først så deg i dag jeg står foran dere lover å være din for alltid Og i morgen -... Det nye livet som vi vil bygge sammen begynner"

Virker det lettere nå? La fantasien flyte, følger du disse syv tipsene, og du vil sikkert skrive et bryllup løfte som vil feie nye mann av hans føtter. Gjør dele ditt bryllup løfter med meg, vil jeg gjerne høre dem.   For flere nyttige tips om å skrive ditt bryllup løfter sjekk ut artikkelen om seks ekteskapsløfter ideer og eksempler, og finne ut om spesielle godbiter for din mann i tre kule bryllup overraskelser for den nye ektemann.

Aktuelle artikler