7 vaner av vellykkede forretningskvinner

Kvinner er i ferd med å ta over virksomheten verden. Flere og flere kvinner er på toppen av verdens ledende selskaper og i Forbes topp forretningsfolk lister.

7 vaner av vellykkede forretningskvinner

Videre, ifølge kvinnenes Financial Network, dobbelt så mange kvinner starter opp bedrifter som menn. Dette er et klart tegn på at ting ikke endrer seg, de har allerede endret seg i næringslivet.

Du må være lurer på hva vaner av disse super jenter er og hvordan oppnår de så mye av seg selv. Her er noen tips om deres vaner som du kan implementere i ditt daglige liv og virke.

En. Være effektive

Når du trenger å gjøre noe for jobben din, slutt dere det med en gang, eller du utsette så mye du kan? For å være vellykket og for folk å sette pris på deg, må du være effektive. Vellykket forretningskvinner vet at det å være effektiv betyr å gjøre de riktige tingene, som produserer riktige resultater. Vi vet alle hvor viktig det er å sette de riktige forretningsmessige mål. Vel, å være effektive er en del av det, fordi ved å nå dine mål, kan du gå til neste nivå.

2. Være effektiv

Uansett hva du gjør, må du være effektiv. Det er mange business kvinner som er bra, men hvor mange av dem er virkelig effektiv på hva de gjør? Hvor mye tid og krefter kan du lagre på din daglige jobb? Og hvor godt kan du lære andre å være effektiv også? Vellykket forretningskvinner inspirere andre og hjelpe dem å oppnå gode resultater i kraft av positivt eksempel.

3. Vær proaktiv

En annen vane svært effektive kvinner er å være proaktiv, få ting gjort og iverksette tiltak i stedet for å vente på ting å bare skje av seg selv. Tror du tenker på fremtiden, legge planer og handle på dem? Lager du dine egne muligheter eller vente på at andre skal gi dem til deg? Proaktive mennesker ikke bare betale for status quo. De endrer sin retning når de ser sin ledende ingensteds, og de er ikke redd for å si at de tar feil.

4. Vær trygg

Først og fremst må du være sikker på hva du gjør, fordi når du er lederen, folk ser opp til deg og etterligne de deg, så du bør prøve så mye du kan på å sette et godt eksempel for dem. Kvinner får mer trygg som de får mer vellykket, men det kan gå den andre veien rundt også. Forretningskvinner vet at de trenger å være trygg i sitt utseende, så folk ville respektere dem mer.

5. Mellommenneskelige relasjoner

Det er viktig å ikke glemme emosjonell intelligens når som helst. Vellykket forretningskvinner vet hvordan du føler andre mennesker, deres ønsker og behov, og også prøve å forstå hvorfor de gjør ting slik de gjør dem. Ved å prøve å forstå dem, de vil åpne mer for deg, og dermed vil du ha bedre kommunikasjon.

6. Tidsstyring

Vellykket forretningskvinner vet at det er av avgjørende betydning å være bra med tid organisasjonen for å hindre sommel. Folk respekterer dem mye mer når de ser at de kan styre sin dag også. Det er viktig for vellykkede kvinner å vise at de har øyne på premien, noe som betyr at de vet hvor de skal og hvordan de kommer til å komme dit på beste måte.

7. Nettverk

En av de viktigste suksessfaktorene er makt til å bygge nettverk godt i næringslivet. Vellykkede kvinner vet det, og de alltid bære sine visittkort med dem. De er vennlige, åpne sinnet og de er ikke redd for å ta det første skrittet. Andre setter pris på det, og de får gode tilbakemeldinger fra sine omgivelser.

Aktuelle artikler