8 fordeler av tabellen dusj massasje

Tabell dusj massasje er ganske mye hva du kanskje tror det er fra navnet. Du legger deg på en vanntett bordet og la et sett med sprinkleranlegg og en terapeut massasje hele kroppen. Sjekk ut 8 fordeler av tabellen dusj massasje.

8 fordeler av tabellen dusj massasje

Pass på at du velger en god salong for tabellen dusj massasje. Alt må være helt ren og renset. Deretter kan du nyte alle fordelene tabellen dusj massasje bringer.

En. Full body avslapping

Som med alle andre massasje, tilbyr tabellen dusj massasje en full body avslapning. Det er enda bedre, fordi den kombinerer vanlig massasje og hydromassasje.

Mens du ligger på bordet og vannet og terapeuten gi deg en massasje, vil du være i stand til å slappe helt av og nyte. Vannet har også en rensende effekt, og jeg mener ikke bare på kroppen, men på hjertet også. Etter dette massasje, vil du føle renset og fornyet. Gjenfødt!

2. Forbedring av helbredelsesprosessen

Tabell dusj massasje sies å være svært gunstig når det gjelder å forbedre den helbredende prosessen. Hvis du hadde noen slags muskel eller leddskade, kan dette være det rette for deg.

Vannmassasje er det sentrale element i den helbredende prosess som det ikke bare bidrar gjelder direkte press på en sår muskel, det hjelper også kroppen får mer oksygen. Mer oksygen betyr mer drivstoff for musklene og raskere tilheling etter en skade.

3. Ingen flere pauser mellom behandlingene

Når du besøker et spa eller massasje privaten, trenger du ikke alltid bare få en massasje. Noen ganger du er i humør for en mud wrap etterfulgt av en avslappende massasje. Det er der tabellen dusj massasje kommer på sitt beste.

Du trenger ikke å ta en pause mellom mud wrap og den faktiske massasje. Å være på en dusj bordet, vil terapeuten bare rense gjørma ut av deg og fortsette med massasje. På denne måten vil du være avslappet hele tiden, og du vil unngå de irriterende ti minutter når du trenger å gjøre en pause i ditt velvære å gå ta en dusj.

4. Avgiftning og sinn stress

Tabell dusj massasje tilbyr en komplett avgiftning av kroppen din, så vel som stress lettelse. Det er ikke bare bra for kroppen din, det er bra for hjernen din også.

Sprinkles som er plassert over massasje tabellen er justert langs energi sentre i ryggraden, chakraene dine. Påvirkningen av vannet vil bidra til å åpne chakraene, og dette vil gi en full body avgiftning. Det vil avlaste deg av all den negative energien, slik at den positive energien til å overvelde deg. Denne prosessen vil også hjelpe deg å tømme tankene og bli mer konsentrert og kreativ.

5. Første gang dype vev massasje

Tabell dusj massasje sies å være den beste startpakke for alle som ønsker å prøve dype vev massasje. Selvfølgelig er det ikke egentlig en dyp vev massasje, men det vil gi deg et innblikk i hvordan det ser ut.

Hvordan blir det gjort? Vel, noen salonger (du må sjekke om den du vil gå til tilbyr denne tjenesten) tilbyr en tjeneste for å senke sprinkles og skru opp volumet på vann på dem. Hva du får er i utgangspunktet høyere beløp av vann treffer på ett sted på kroppen din. Resultatet er en slags nybegynner dype vev massasje. Folk har også rapportert at de fikk nytte av dype vev massasje uten å måtte hanskes med smerten det bringer på denne måten.

6. Bedre sirkulasjon

På grunn av det faktum at tabellen dusj massasje består av både varme og kalde dusjer, vil du få en sjanse til å forbedre kroppens sirkulasjon. Legg massasje inn i det, og du er i for seieren.

Tabell dusj massasje starter vanligvis med en varm dusj. Etter alt annet som inngår i behandlingen bør du be om å få en kald dusj i enden. Varmen fra vannet vil utvide blodårene i begynnelsen. Massasje som følger vil slappe av dem, så vel som hele kroppen. En kald dusj til slutt vil gjøre blodårene sterkere, fordi de nå vil krympe på grunn av kulden, men blodstrøm vil ikke umiddelbart reduseres.

7. Hydroterapi

Denne typen massasje bringer alle fordelene ved hydroterapi. Grunnen er veldig enkel - det er vann involvert, ikke sant? Imidlertid er tabellen dusj massasje enda bedre enn hydroterapi, fordi, vel, vil du få en massasje i tillegg.

Vi vet alle at hydroterapi bringer en rekke fordeler, men vi vet også at det er mange ekle hudinfeksjoner som lurer i hjørnene av badestamper. Disse kar virkelig trenger å rengjøres grundig etter hver bruk fordi varmt vann er ganske mye et himmelsk sted for bakterier. Dessverre ikke alle spas gjøre dette.

Med bordet dusj massasje får du alle fordelene med hydroterapi, uten mulighet til å fange en infeksjon i tillegg. Tabellen du ligger på er renset ikke bare etter, men også gjennom hver bruk. Jeg mener, er vannet stadig skylle deg og bordet også. Plus, tabellene er vanligvis metall, og bakterier ikke egentlig vokse på metall.

8. En full behandling

Kanskje den største fordelen av tabellen dusj massasje er det faktum at du får en fullstendig avslappende behandling. Behandlingen starter med en varm dusj kombinert med full body scrub. Dette vil fjerne alle de døde cellene fra kroppen din og gjør den klar for massasje delen.

Avhengig av behandling, kan du da få bare en massasje eller massasje kombinert med gjørme wrap eller noe annet. Sjekk hva din Massasjesalongen tilbyr, og velg det som passer deg best. Likevel, bare det faktum at du får en massasje etter en varm dusj vil gi deg flere fordeler av massasje selv enn bare å få en massasje. Musklene dine vil slappe av på grunn av varmen fra vannet og porene utvides. Det er måten vil du føle massasje bedre og huden din vil suge opp mer av de store olje massasje er gjort med.

Når innen utgangen terapeuten skyller du av med den endelige dusj, vil du føle fornyet, avslappet og fylt med positiv energi. Helt verdt det, ikke sant?

I alle fall er tabellen dusj massasje et unikt og veldig hyggelig masserer opplevelse. Kontroller at du prøver det så snart som mulig.

Allerede prøvd det? Du dele dine erfaringer med resten av oss.

Aktuelle artikler