8 påfuglfjær tatovering betydninger

Det er fjær tatoveringer, og så er det fantastiske fjær tatoveringer. Påfuglfjær er definitivt en av de fantastiske seg. Hvis du ønsker å ha påfuglfjær tatovert, her er hva du trenger å vite om sin mening.

8 påfuglfjær tatovering betydninger

Påfuglfjær tatovering design har to betydninger - den generelle betydningen av fjær tatoveringer, og betydningen av påfugl tatoveringer. Vet hva din tatovering betyr før du får det - du ønsker ikke å ende opp med noe som bærer en symbolikk du ikke ville like.

En. Lett som en fjær

Fjær er generelt en veldig vakker og mild feminine tatovering design. Mange jenter velger påfuglfjær rett og slett fordi det er vakrere enn andre fjær, mens bare et lite antall medarbeidere fjær til betydningen av påfugl tatoveringer.

Fjær symboliserer kreativitet, åndelig evaluering og gjenfødelse. De vanligste stedene for en påfuglfjær er ribbe, scapulas eller en side av korsryggen. Påfuglfjær bør, for all del, gjøres i full farge - det er fargene som gjør det så vakkert.

2. Stolt som en påfugl

Dette er et uttrykk som først ble brukt tilbake i det 14. århundre, og det er fortsatt ganske vanlig i dag. Det er også betydningen av en påfuglfjær tatovering design.

Påfuglfjær tatovering kan indikere en veldig stolt person. Det kan bli forstått på to måter - den personen iført det kan enten være veldig stolt av seg selv for gode grunner, eller rett og slett veldig arrogant. Hvis du ikke ønsker å bli oppfattet som en arrogant person, vil jeg foreslå at du velger en mindre tatovering, snarere enn en som går på tvers av hele ryggen, for eksempel.

3. Alle ser øyet

Påfuglen er kjent som fuglen med 100 øyne, med henvisning til mønster på sine halefjær. Disse øyne anses å være alle ser, samt å være den "onde øyne."

Øyet på påfuglfjær tatovering kan bety at du er en åpen tenkende person - en som ser på verden med øynene vidåpne, den som ikke er redd for utfordringer. På den annen side, i egyptisk, romersk og gresk mytologi, er øyet på påfuglfjær anses å være "onde øye". Dette er ikke alltid en dårlig ting - de "onde øyet" symbolene gir det onde øyet, samt, beskytter den som bærer dem.

4. Påfuglfjær i indisk mytologi

Påfuglen er en svært viktig fugl for folk i India. Det har fortsatt en status som tilbes fugl, hovedsakelig fordi det dreper slanger. Fordi det antas at påfugler er immun mot slangebitt, er deres blod skal være i stand til å jage bort onde ånder. Påfuglfjær tatovering kan være et symbol på beskyttelse mot disse ånder, eller rett og slett folk som ønsker å skade deg.

5. Kristendommen og påfuglfjær

I tidlig kristen tid, ble påfugl kjøtt antas å være så høy kvalitet at det ikke kunne gå dårlig. De påfuglfjær, med øyne som ser alt, brakte påfuglen til en status som en hellig emblem.

Påfuglfjær representerer en ren sjel, en som ikke kan bli ødelagt. Det står også for udødelighet og oppstandelse.

6. Graviditet

En venn av meg fikk seg en påfuglfjær tatovering etter år med å prøve å bli gravid. Da jeg spurte henne hvorfor hun valgte det, forklarte hun at det er en gammel kinesisk tro at hvis en påfugl ser på en kvinne som har problemer med å bli gravide, vil hun være i stand til å bli gravid.

Nåler til å si at dette er bare overtro og at tatovere en påfuglfjær vil sannsynligvis ikke hjelpe deg gravid. Men det er definitivt en vakker tatovering design, og det er et utvalg av gravide kvinner, fordi det antas at en påfuglfjær bringer lett arbeid og formue til den nyfødte babyen.

7. Moteindustrien

Tilbake i det 18. århundre påfuglen var et symbol på skreddere. Den påfuglfjær tatovering, på grunn av dette, anses å ha en mening for folk som arbeider med stoffer som er fin akkurat som den påfuglfjær er. Ikke bli overrasket over å se en påfuglfjær tatovering på noen som er i moteindustrien.

8. Enkle skjønnhet

Påfugl fjær er rett og slett vakker, og mange jenter tatovering dem med ingen bestemt mening. Imidlertid viser den ytre skjønnheten av en påfuglfjær den indre skjønnheten av en person iført det som en tatovering. Personer med påfuglfjær tatoveringer antas å være god, ærlig, snill, tålmodig og alltid optimistisk om livet.

Så, fortell meg - hva synes du om disse forklaringene? Jeg vil gjerne høre hva betyr en påfuglfjær tatovering har for deg. Så, hvis du allerede har en påfuglfjær tatovering, eller hvis du planlegger å få en, må du gjerne dele dine tanker.

Aktuelle artikler