9 vakre og avslappende bad ideer

Ok, damer, er livet overfylt? Hva med ditt hjem? Vel, hvis du er ute etter en sertifisert måte å slappe av, er det på tide å gjøre noen plass på badet. Skjem bort dine sanser! Gud vet de fortjener det. Google laget en liste over både vakre og avslappende ideer for å slå badet til en oase.

9 vakre og avslappende bad ideer

En. Ta et dypt, aromatisk pusten

Prøv å bruke aromatiske oljer eller duftende stearinlys. Eksperiment. Prøv kamille og lavendel for avslapning, kjøpe en dusjsåpe som inneholder din favoritt duft eller bare spray litt parfyme før du tar et bad.

2. Være en DJ

Lag en spilleliste med favorittsangene dine, eller velge de som minner deg om en spesiell, trøstende øyeblikk og trykke play. Syng med, bruke dusjen som en mikrofon, har en god tid.

3. Pynt

Jeg vet det høres ut som en stor, kjedelig oppgave, men det trenger ikke å være. Få en vakker, avslappende effekt med en diskret maleri, eller en vegg klistremerke, eller en ny speil. Noe ferske verk.

4. Rydd opp

En annen ork sier du? Neppe. Dette er din plass. Og det betyr at det skal ha din unike preg. Ikke la det være en spredt rot.

5. Et snev av naturen

Hvis de små dekorasjoner ikke helt oppfyller dine bad perfeksjonist behov, prøve noe litt mer... naturlig. Bring i en liten plante, plukke noen tredetaljer, eller kjøpe et badekar laget av naturstein.

6. Farge, farge, farge!

Alle hvite bad kan være elegant og avslappende, men kan også slå tilbake og skape et sykehus som utseende. Gjøre sykehusene gjør at du føler deg avslappet? Trodde ikke det. En leken gulv flis kombinasjon eller en sjarmerende bordure på en helt hvit overflate virkelig kan forsegle avtalen.

7. La solskinn i

Eller, hvis du ikke har et vindu, lyse opp stedet! Prøv å ikke bruke den ubehagelige neon som hvithet. Det vil bare trette øynene og press på nervene. Og ja, selvfølgelig stearinlys telle som et godt alternativ for en nattlig bad.

8. Være fluffy

Kjøp en behagelig badekåpe, for ekstra nytelse. Etter en avslappende, dampende bad vil det kjærtegne kroppen din og holde deg varm, omtrent som en mann, bare uten kampene. Se, avslappende!

9. Slå av telefonen

Det siste du trenger er rushing ut av badet og avbryte din personlige tid, bare for å finne at din venn er lei, eller at batteriet er lavt. Seriøst, kjører over glatte flisene var aldri en god idé. Bryte noen regler, ikke din nakke.

Aktuelle artikler