Best å gå grønne forretningsideer

Going green betyr ivareta våre klodens ressurser og vedta en miljøvennlig måte å leve på. Interessen for å bruke resirkulerte og miljøvennlige produkter, samt å konsumere økologisk mat og redusere energi-og vannforbruket, vokser mer og mer over hele verden. Hvis du er interessert i å tjene litt ekstra penger ved å hjelpe miljøet, her er noen beste går grønne forretningsideer for nybegynnere.

Best å gå grønne forretningsideer

Bygge og vokse en økologisk hage

Takket være en økende bekymring over rester av plantevernmidler i mat, flere og flere mennesker blir til organisk dyrket mat.

En grønn forretningsidé er å lage små seeded skuffer som du kan holde på noe sted du har til disposisjon, selv i en leilighet. Hvis du ikke har nok sol eller et sørvendt vindu, bare gi god kunstig lys og frø vil utvikle seg godt. Når spirer, kan du selge dem til venner eller i det lokale markedet.

En annen god idé er å forberede "aromatiske hage-packs", dvs. små samlinger av seeded aromatiske urter som mange mennesker ville være glad for å kjøpe og vokse på sine balkonger eller plante i sine hager.

På en større skala, kan du fokusere på å bygge en økologisk grønnsakshage og utvikle en mer alvorlig grønn business. Alt du trenger er en liten del av landet og en profesjonell tjeneste for å bygge nødvendige installasjoner.

For å gjøre opp for den initielle kostnader, kan du forberede mindre økologisk mat pakker i begynnelsen og begynne å distribuere dem selv. Du kan finne kunder blant lokale folk eller selge dem til dine venner og andre bekjente i ditt sosiale nettverk.

Når bedriften har vokst, vil du være i stand til å kontakte forskjellige økologisk mat butikker og restauranter, og begynne å tilby dem med frukt og grønnsaker, samt andre hjemmelagde produkter.

Resirkulere og starte en grønn håndverk virksomhet

Resirkulering og grønt laging er gode måter å beskytte miljøet, samt fantastisk forretningsmuligheter. De innebærer resirkulering av gamle og brukte materialer for å skape nye og nyttige seg.

Re-bruker råvarer, som for eksempel papir, plast, metall og glass, for å produsere nye produkter, kan i stor grad bidra til å redusere energiforbruket, redusere forurensning og spare våre naturressurser.

Det er mange grønne forretningsideer som gjelder miljøvennlige laging og mange forskjellige metoder for å resirkulere noe gammelt til noe nytt. Som det går for hver ny bedrift, bør du begynne å jobbe på en mindre skala ved å selge dine produkter til dine venner eller til lokale butikker, for å gradvis komme til å åpne din egen butikk.

Ta en titt på tipsene nedenfor - de vil gi deg noen ideer om hva du skal gjøre og hvordan du kan starte en grønn håndverk virksomhet.

Grønne laging

Grønne laging innebærer å bruke råvarer og gamle gjenstander til å designe og produsere nye elementer. Snarere enn å kaste varene unna, kan du bruke dem til å lage lamper, smykker, bordplater og maleri rammer, samt mange andre nyttige og kunstneriske gjenstander.

Materialer som skal jobbe med er overalt rundt deg - de bare krever en liten dose fantasi og litt vilje til å starte.

Resirkulert mote

Resirkulert mote betyr up-sykling gamle stoffer og brukt klær for å skape nye kjoler, jakker, dresser, sko og annet tilbehør. Mulighetene er uendelige og måter å utvikle dem er mange.

Tenk på det. Du kan lage en utrolig levende ved å designe og selge miljøvennlige mote elementer, samtidig som vår planet bli grønn.

Resirkulert møbler

Hvis du er en artist eller en håndverker, kan designe og lage grønne møbler gir mange forretningsmuligheter.

Du kan enten bruke råvarer for å produsere miljøvennlige bord, stoler og andre stykker av interiør møbler, eller du kan resirkulere gamle møbler og rekonstruere den.

Gamle sofaer og lenestoler kan gjøre en perfekt skjelett å skape nye sofaer, mens store nedlagte tre garderober kan lett bli redesignet i mindre kommoder eller vegghyller.

Start en grønn b & b

En grønn bed & breakfast er et miljøvennlig alternativ til tradisjonelle moteller, hytter og hoteller. Mange reisende er tiltrukket av disse nye øko-bærekraftige rom og i dag de holder et stort potensial for en vellykket økoturismebedrift utvikling.
Bestemmer seg for å kjøre en grønn B & B krever ikke noen gjestfrihet kurs. Når du har lært hvordan å være miljøvennlig hjemme, bør du bare bruke de samme miljøvennlige alternativer og forsiktighetsregler inni bed & breakfast.

Men det er visse problemer som du må ta hensyn til, og absolutt huske på, når du starter en grønn B & B.

  • Redusere vannforbruket i alle rom ved å installere lav-flow toaletter og dusjhoder og redusere energiforbruket på alle mulige måter.
  • Utstyre din B & B med organisk sengetøy og håndklær (laget av naturfiber) og bruke vaskeri og renhold teknikker som er miljøvennlig.
  • Ansett giftfri og biologisk nedbrytbare rensing og personlig pleie-produkter over hele hotellet.
  • Gi dine gjester med resirkulerte og gjenbrukbare objekter (for eksempel glass, vev, retter og andre) og sted resirkulering kurver og hyller i hvert rom, samt i din B & B kjøkken.
  • Kjøp og serverer lokal økologisk mat, og hvis du har mulighet, bør du vurdere å vokse en liten økologisk hage.

Reisebyråer og online travel ressurser betaler mer og mer oppmerksomhet til grønn B & Bs, hytter og hoteller, på grunn av et økende antall reisende som søker miljøvennlige overnattingssteder. Kjøre en grønn B & B er derfor en stor mulighet til å starte og utvikle en lønnsom og miljøbevisst forretningspraksis.

Aktuelle artikler