Bittersweet symfoni av bærbare sitater

Hvordan vi måler kjærlighet? Er den største kjærligheten den med flest vers resitert? Eller den som varte til slutten? Eller den som setter andre fri? Eller den som filmer overdrive med hensikt å gjøre oss gråte?

Bittersweet symfoni av bærbare sitater

Hva slags kjærlighet er Notebook kjærlighet? Jeg vil beskrive det som en Bittersweet Symphony.

Poets ofte beskrive kjærlighet som en følelse som vi ikke kan kontrollere, som overvelder logikk og sunn fornuft.

Føler ikke klarer å kontrollere følelsene dine kan være spennende og skremmende på samme tid.

Jeg hadde ikke tenkt på å falle forelsket i deg, og jeg tviler på om du har planlagt på forelsket i meg. Men når vi møttes, var det klart at ingen av oss kunne kontrollere hva som skjedde med oss.

Det er gøy å erkjenne at det er noen krefter utenfor oss. Det er noe større enn vår vilje.

Men da er det godt å komme tilbake til våre sanser.

En vanlig begynnelsen, noe som ville ha blitt glemt hadde det vært noen andre enn henne.

Noen ganger folk blir viktige fordi de spiller en del i større arrangementer. Noen ganger små hendelser synes stor, fordi det er noen (vi finner) viktig å være en del av det.

Bittersweet Symphony av bærbare Quotes (via glloyd.com)

Som han håndhilste på henne og møtte disse slående smaragd øyne, visste han før han hadde tatt sitt neste åndedrag at hun var den han kunne tilbringe resten av sitt liv på jakt etter, men aldri finner igjen.

Det er kjærlighet ved første blikk myte. Han fikk ikke følelsen av at hun var spesiell. Han bare visste det! Jada.

Hun ville fortelle ham hva hun ville i livet hennes, hennes håp og drømmer for fremtiden-og han ville lytte oppmerksomt og lover å gjøre det hele går i oppfyllelse. Og måten han sa det gjorde henne tror ham.

Det er et kjent verk vilje til makt. Kraften av vilje er en like velkjent begrep. For å gjøre ditt eller andres drømmer, trenger du god vilje og du trenger kraft til å gjøre det skje. Det ene uten det andre er bare ikke nok.

Og da jeg kom inn med tårer i øynene, du visste alltid om jeg trengte å holde meg eller bare la meg være. Jeg vet ikke hvordan du visste, men du gjorde det, og du har gjort det lettere for meg.

Det er folk som kjenner oss godt. Men det er altfor urealistisk å forvente noen å lese våre sinn.

Jeg er vanlig mann med vanlige tanker og jeg har levd et vanlig liv. Det er ingen statuer reist til meg, og mitt navn blir snart glemt, men jeg har elsket en annen med hele mitt hjerte og sjel, og for meg har dette alltid vært nok.

Dette er talen til en mann mangler ambisjoner, faktisk.

Jeg innser at oddsen, og vitenskap, er mot meg. Men vitenskapen er ikke svaret, dette vet jeg, dette har jeg lært i min levetid. Og som etterlater meg med troen på at mirakler, uansett hvor uforklarlig eller utrolig, er reelle og kan skje uten hensyn til den naturlige rekkefølgen av ting.

Det er bra om mirakler er at de ikke kan skuffe. Uansett hvor fryktelige virkeligheten er, kan man alltid håpe på et mirakel. Hvis den ikke kommer, kan du fortsatt vente på det. Og hvem vet...

Noen ganger trenger vi å være fra hverandre for å forstå akkurat hvor mye vi virkelig elsker hverandre.

Dette er så klisjé som det kan være.

Bittersweet Symphony av bærbare Quotes (via glloyd.com)

Grunnen til at det gjør så vondt å skille er fordi våre sjeler er tilkoblet. Kanskje de alltid har vært og alltid vil være. Kanskje vi har levd tusen liv før dette, og i hver av dem har vi funnet hverandre. Og kanskje hver gang, har vi blitt tvunget fra hverandre av samme grunner. Det betyr at dette farvel er både et farvel for de siste ti tusen årene, og et forspill til det som skal komme. Når jeg ser på deg, ser jeg din skjønnhet og ynde, og vet at de har vokst seg sterkere med hver livet du har levd. Og jeg vet jeg har brukt hver liv før dette søker for deg. Ikke noen som deg, men du må for din sjel og mitt kommer alltid sammen. Og så, for en grunn ingen av oss forstår, har vi blitt tvunget til å si farvel.

Jeg vil gjerne fortelle deg at alt vil ordne seg for oss, og jeg lover å gjøre alt jeg kan for å sørge for at det gjør. Men hvis vi aldri møtes igjen, og dette er virkelig farvel, jeg vet vi vil se hverandre igjen, og kanskje stjernene vil ha endret seg, og vi vil ikke bare elske hverandre på den tiden, men for alle de gangene vi har hatt før.

OK, dette er bare å si (med for mange ord) kanskje i neste liv... Hvem vet hva som kan skje. Kanskje... Kanskje er oftere enn ikke, en meget passende ord.

Kanskje det er reinkarnasjon. Kanskje det er det ikke. Men når man forteller deg 'kanskje i neste liv, honning', jeg antar du vet at det ikke er sannsynlig at han tror du vil gjenforenes. Han vil bare understreke at på ingen måte dere to vil være sammen.

Tror du vår kjærlighet kan gjøre mirakler?

Jeg gjør.

Tror du det? Tror du at noen kjærlighet kan gjøre mirakler?

Tror du vår kjærlighet, kan ta oss bort sammen?

Ja, noen ganger folk er så knyttet til hverandre enn når man går bort, går den andre rett etter. Men ønsker du en slik kjærlighet? Vil du virkelig noen du bokstavelig talt ikke kan leve uten?

Jeg tror vår kjærlighet kan gjøre alt vi vil ha det til.

Iblant tenker vi kanskje at kjærligheten gir oss vinger så vi kan fly eller vi forestille vi har andre superheltkrefter, men sannheten er at det er ingen kjærlighet så kraftig.

Jeg elsker deg.

Jeg elsker deg, Allie.

God natt.

God natt. Jeg ser deg.

Og de sov lykkelig sammen.

Og Gud forby jeg noensinne har som bitter søt Nicolas Sparks slags avslutning. Hvis jeg ikke kan ha det søte, jeg skal svelge den bitre. Bare ikke være å blande de to.

Aktuelle artikler