Bryllup presentere ideer

Du er nødt til å tilbringe timer og dager tenker på akkurat den rette bryllupsgave for vennene dine. Du er på et stramt budsjett, men ønsker du din gave til å være spesiell og annerledes. Du er på rett sted, fordi her kan du finne noen ideer til et unikt bryllup stede.

Bryllup presentere ideer

Din gode venn skal gifte seg, og du hater de generiske presenterer. Du ønsker å tilpasse din nåværende og du ønsker å få dem noe de vil verne. Du har et visst budsjett, men ønsker ikke å få dem en salat chopper.

Vel, er du på rett sted fordi jeg vil vise deg hvordan du får en original, personlig ennå ikke dyrt bryllup stede.

Ide 1 - personlig bilderammer

Jeg vet det er det 21. århundre og digitale rammer er i nesten alle hjem, men digitale rammer har én feil: de er alle mer eller mindre likt. Gå med old school tre fotoramme og male det, incrust det eller hva du føler for å gjøre. Gjør to eller tre av disse og koble dem med hånden malt smykker boksen. Selvfølgelig bør du male og incrust dem alle Mach. Hvis du har mine maleri ferdigheter du kan betale noen lokale kunstneren til å gjøre det, i så fall bør du utforme den. Design bør kompliment deres smak snarere enn din fordi den nåværende vil ende opp i deres hjem.

Idea 2 - middag plater som ikke har noen pris


Vi har alle en gammel bestemor middag sett at vi ikke har brukt for aldre. Hvis du ikke har noe sånt i huset ditt går til en antikk butikk og kjøpe noen. Lage mønstre eller male dem frie hender. Hver plate bør ha et annet bilde, men de samme fargene.

Du kan gå videre og få sine bilder trykket på platene og boller. Din venn vil verne disse platene mer enn noen andre parabolen i huset deres.

Idé 3 - patchwork teppe

Tenk deg nygifte, krøllet på en sofa, kos. At kjærlighet scene fortjener en kjærlighet teppe. Bruk gamle stoffer du har og gamle t-skjorter. Før du klippe T-skjorter skrive ut Lovebird bildene på dem. På noen av stoffene eller T-skjorter print dato som har noen betydning for dem, deres første date, første reise, engasjement dag og bryllupsdag. Gjør patchwork teppe ut av det.

Sørg for at alle materialer kan vaskes ved samme temperatur og at de er fargen bevis. De vil elske det!

Så du ser, alt du trenger er noen ferdigheter eller en talentfull medhjelper. Beste gavene er de som alltid vil minne oss om at noen elsker oss.

Når de ser på din nåværende de vil vite at du har satt noen forsøk på å gjøre det opprinnelige, at du tenkte på deres kjærlighet og fremtidige hjem mens du gjør det, og at du ønsket å gjøre livet litt mer romantisk.

Aktuelle artikler