DIY: enkle smykker skjermer

Ser du smykker som en stor ball av kjede og sjarm? Så, ta et dypt pust og raskt begynne untangling. Bare se rundt deg, og jeg er sikker på at du vil ikke ha noen problemer med å finne alt du trenger for å lage noen av disse tre enkle smykker skjermer.

DIY: enkle smykker skjermer

Ja, vi vet alle hvor fort ting kan komme ut av kontroll med smykker. Sammenfiltrede halskjeder og armbånd, øredobber uten et par, tapte favoritt ring...

Og hvis de ikke går tapt eller floker, er de sannsynligvis glemt. Jeg absolutt aldri prøve å holde en telling av ringene mine, men jeg sikker ikke holde dem i sikte, på den måten jeg alltid har noe passende for anledningen. Jeg trenger ikke å tenke på hva jeg gjør og ikke hva, og hvor er det ene eller det stykket.

Så med litt fantasi og litt dyktighet, prøve ut disse tre enkle måter å organisere dine smykker. Du vil ha alt på ett sted og i sikte, men du vil også ha en fin dekorasjon for plassen din.

Ikke bare en gren

Ikke bare en Branch (via louettom.blogspot.com)

Finn en gren og det er det. Du kan stikke den i en vase og henge øredobber, halskjeder, ringer og armbånd. Men det trenger ikke å ende der, mulighetene er nærmest ubegrenset.

Du kan spraymaling grenen, med sølv eller blå, for eksempel. Du kan knytte et tau og henge den på veggen. Du kan knytte flere grener sammen med wire, kan du spray male dem og henge dem på veggen. Det er helt opp til fantasien din, og du har så mye plass til å leke og finne opp.

Er det virkelig en korktavle?

Er det virkelig en korktavle? (Via www.etsy.com)

Corkboards er veldig billig, og du kan selv allerede har en til overs. Du kan bruke den til smykker vise akkurat som det er, men hvorfor ikke gå ett skritt videre. Prøv å vikle korktavle i ganske stoff.

Du kan velge farge som utfyller rommet ditt. Du kan også male og dekorere rammen eller bare styret. Henge smykker og også feste noen interessante bilder eller dine egne fotografier, og du har en umiddelbar veggen kunst for rommet ditt og en nyttig lagringsplass og inspirasjon bord, alt i ett.

Heng den på

Hang It On (via household6diva.com)

Som jeg sa, er alt du trenger å gjøre er å se rundt deg. Nå ser rundt deg og finne en tre kleshenger. Hva du trenger neste er et par små kroker og du er flink til å gå. Igjen kan du leke med maling og dekorering hengeren og kroker. Du kan variere plasseringen av kroker. Du kan gjøre noen av kleshengere og henge dem over hverandre.

Så hvis din planlegging på omorganiserer plass snart, finne en noen kleshengere, corkboards og få noen grener og inkludere smykker i prosessen. Ikke organisere og vise dine smykker høres mer attraktiv nå? Du kan velge en av ideene eller prøve alle tre.

Husk ordtaket «Ute av syne, ute av sinn", fordi anvendt til baubles, dette er ikke en god ting. Med disse tre enkle smykker skjermer vil du tydelig se alle bitene du eier, kan du organisere dem slik du vil, pluss alt vil alltid se vakker.

Aktuelle artikler