DIY: enkle veggen kunst ideer

Opprette DIY veggen kunst er en morsom og givende opplevelse med øyeblikkelige resultater. Så, her er noen ideer for å hjelpe inspirere dine fremtidige prosjekter.

DIY: enkle veggen kunst ideer

Jeg er en av dem som stadig ommøblere i behov for endring. Men nylig fikk jeg en ubrukt lerret fra en venn som er en kunstner og besluttet at mine vegger er neste i køen for en makeover. Så jeg gjorde litt research og satt sammen en liste over noen enkle DIY vegg kunst ideer til å prøve ut.

En. Innrammet

For en stund siden fant jeg en stor innrammet plakat for anti-aging krem, kastet ut foran en lukket skjønnhetssalong. Det umiddelbart utløste ideen for et kunstprosjekt for stuen, så jeg tok den med hjem.

I forsiktig fjernet plakaten fra rammen og målte stykke solid hvit papp til plass i rammen. Hele tiden hadde jeg i tankene havets bølger, så jeg lastet ned fire bilder av bølger, limt dem på papp og sette ryggpapp i rammen. Og bølgene holdt meg kult for sommeren.

Nå kan dette prosjektet gjøres i mange varianter. Det er lett å tilpasse til dine behov når det gjelder budsjett og rom. Du kan kjøpe rammene for et par dollar, eller du kan bruke de du allerede har. De kan være større eller mindre, avhengig av størrelsen av veggen.

Du kan laste ned bildene du ønsker ( dette er hvor jeg fant bildet av bølger) og skrive dem ut, men jeg har også planer om å bruke noen av mine egne bilder av naturen som du kan gjøre, også. Du kan bruke rammer i alle farger, men jeg tror hvit, sort eller gull et godt valg for nesten alle rom.

2. Sitert

Sitert (via abeautifulmess.typepad.com)

Har du et favoritt sitat, eller favoritt sangtekst, eller en favoritt linje fra et dikt? Du bør gjøre det til en del av ditt daglige liv. Sett det opp på veggen, for å gjøre deg smile hver gang du ser på det.

Alt du trenger er en gammel maleri (finne på et loppemarked), hvit spraymaling, og noen brev klistremerker. Bestem på arrangement av bokstaver, kan de være i perfekt linje eller ujevn, og lime dem på maleriet. Så spray maling, la malingen tørke, og til slutt nøye skrelle av klistremerker. Dette er en svært rimelig måte å krydre opp plass og det er også et originalt kunstverk som du også kan gjøre for noen andre som en gave. (Flere bilder på A beautiful mess )

3. Prikket

Prikket (via ohhappyday.com)

Endelig, dette er sannsynligvis den billigste veggen kunst idé, siden for dette prosjektet vil vi bruke poteter. Ja, du har lest godt, poteter! Hvis du vil ha noe midlertidig og rimelig for dine murer, bare ta ut noen poteter, hvit papp, eller lerret, og litt maling.

Skjære ut små runde stemplene på potetene, velge farger, og stemple unna. Du kan bruke hele regnbue av farger, eller du kan bruke en kombinasjon av svart og sølv eller gull eller rød.

Og hvis du har en stødig hånd du kan prøve å kutte ut figurer andre enn sirkler, som stjerner eller hjerter. Det er opp til fantasien din. Du kan også enkelt involvere barna i dette prosjektet, men du vil garantert føle deg som et barn ved å gjøre det. (For mer detaljerte instruksjoner gå her )

DIY veggen kunst er den enkleste måten å friske opp stua, enten du bor i en leid leilighet med strenge boliger regler, eller budsjettet ikke tillater større renovering. Og hva er mest tilfredsstillende er at du har et originalt kunstverk som du har opprettet selv.

Til slutt, hvis alt dette inspirerte deg, og du trenger flere ideer, finne mer rimelige måter å dekorere din plass her.

Aktuelle artikler