DIY: kreative utendørs sommer spill for barna

Sommeren gjør det beste barndomsminner. Les videre og finn ut hvordan du gjør disse minnene mer fargerik og levende, og hvordan å lage sommermoro litt mindre varmt.

DIY: kreative utendørs sommer spill for barna

Mens barna er på sommerferie, må du alltid være forberedt på å holde dem underholdt. Du trenger aktiviteter som er egnet for barn i ulike aldre og som kan okkupere deres oppmerksomhet for en lengre periode.

Du trenger også aktiviteter som er morsomme både på innsiden og ut av huset. Dine barn vil bli underholdt og opptatt og, avhengig av situasjonen, kan du ta litt tid for deg selv, eller hoppe rett inn og finne din indre barnet.

Hjemmelaget modelleire

Dette er en av de enkleste oppskrifter for hjemmelaget trekk deig. Oppbevar den i en plastboks eller Ziploc pose og det vil være bra for noen lek økter. Du kan også bake og lagre dine barns kreasjoner.

Mix:

  • 1/4 kopp salt
  • 1 kopp mel
  • 1/4 kopp vann
  • kna til den når leire konsistens, tilsett mel eller vann om nødvendig

Med dette stykket deigen alternativene er nesten uendelige. Eldre barn kan være involvert i prosessen med å lage deigen. De vil nyte å velge fargene for deigen, elte og ser det endre farge. Du kan også legge litt glitter til deigen, og deretter vise dem hvordan å lage perler og sine egne smykker, som du senere kan bake, og de kan bruke den.

Yngre barn vil nyte bare spille og elting, forbedre sine motoriske ferdigheter i prosessen. Du kan kjøle en del av deigen for sensorisk variasjon. Du kan gi dem ulike former eller strand leker for å forme deigen. For å gjøre spilletid lenger ikke gi ut alle lekene og verktøy på en gang, men gradvis introdusere nye når du ser dem lei av den forrige.

Avkjølt vann farger

For denne aktiviteten trenger du flere isen skuffer, som du også kan finne i morsomme figurer andre enn kuber, som frukt eller dyr. Alt du trenger å gjøre er å fylle magasinene med vann, tilsett et par dråper konditorfarge til hver kube og fryse dem. Forbered store skuffer og papir for de små kunstnere til å arbeide på.

Barna kan tegne med fargestifter og deretter farge med is colors.You kan tyde på at de trekker med en hvit stift på det hvite papiret og gjøre "magi" siden akvareller ikke vil male de stedene der det er tegninger med voks fargestifter. Når isbit fargene er klare bare dele dem ut og se magien skje.

Du kan også prøve stoff maleri med eldre barn. Bare finne gamle hvite eller lys farget t-skjorter og la dem prøve ut sine designer ferdigheter. De kan la isbitene smelter på stoffet og se hva figurene kommer ut, eller de kan lage sine egne design. Disse designene vil trolig vare til første vask.

Så, vil disse to aktivitetene sikkert holde barna fornøyd og underholdt for en stund. De er også en god praksis for sine motoriske ferdigheter og kreativitet. Og på varm sommerdag, er ingenting bedre enn å spille med is.

Du kan også bruke disse aktivitetene på regnværsdager, kan du bringe stykket deigen på sommerferie, og du kan variere lengden på spilletid og leker involvert i prosessen. Og det beste er at de er like underholdende for et barn på tre eller ti år gammel.

Og jeg er sikker på at et eller annet sted i prosessen vil du føler trang til å hoppe inn på all moroa. Så, bare gå videre og gjøre det, vil du ikke angre på det!

Aktuelle artikler