DIY: lage dine egne øredobber

Får en ny par øredobber er så tilfredsstillende, ikke sant? Men, noe som gjør dem for deg selv er enda bedre. Og det beste er at du vet at det er ingen sjanse i universet for å kjøre inn noen som har det samme paret.

DIY: lage dine egne øredobber

Den andre dagen jeg satt på en kafé da jeg så en jente med de mest interessante store hoop øredobber. Jeg har noen få par hoop øredobber i flere ulike størrelser, men det er så langt som deres variasjon går. Men denne jenta hadde et par som umiddelbart gjorde hjernen min jobbet opp en DIY-versjon. Jeg fikk aldri hjem så fort, og den ettermiddagen, som inspirasjon virkelig slo, oppgraderte jeg noen gamle hoop øredobber, og deretter gikk videre og gjorde to helt nye par.

En. Remake dine gamle hoop øredobber

Dette trenger du:

  • et par hoop øredobber
  • garn i to eller tre farger (jeg valgte tre nyanser av lilla)
  • varmt lim pistol
  • en tannpirker

Dette er en veldig enkel DIY, ingen spesielle ferdigheter som kreves, bare litt fantasi. Alt du trenger å gjøre er å bestemme på fargepaletten og vet hvordan å bruke en limpistol. Jeg bestemte meg for å lage en form for en ombre effekt med lilla og rosa, men denne ideen er også svært effektiv med neonfarger, eller selv med den svarte og hvite kombinasjonen.

Ting å gjøre:

En. Bestem deg for hvordan du vil ordne fargene.

2. Lim begynnelsen av garnet en tomme vekk fra begynnelsen av ørering, forlater noen få millimeter av garnet gratis.

3. Begynn innpakning garnet rundt ørering, også dekker garn som du igjen fri.

4. Når du er ferdig med å pakke den første fargen, lim enden av garnet til ørering og la noen få millimeter ut igjen.

5. Begynn å pakke den andre farven på samme måte som tidligere, igjen dekker den løse tråden fra den foregående farge.

6. Gjenta disse trinnene til du har brukt alle fargene du ønsket.

7. Til slutt bruker en tannpirker til å stikke seg og skjule leftover biter av garn.

2. Knapper og buer øredobber

Knapper og Buer Øredobber (via www.unexpectedboutique.co.uk)

Dette trenger du:

  • knapper
  • satin bånd buer (du kan enten kjøpe dem eller gjøre dem)
  • ørering innlegg
  • ørering ryggen
  • varmt lim pistol

Etter at jeg er ferdig bøylene, mine kreative juice fortsatt kjører. Jeg tok ut noen ørering innlegg og noen gamle knapper og gjort to satin bånd buer. Etter noen minutter hadde jeg to, splitter nye par øredobber.

Ting å gjøre:

En. For det første paret jeg bare limt to små knapper, i den vakreste mint farge, til øret innlegg. Du kan bruke mindre eller større knapper i ulike stiler, farger, størrelser og former, og det er opp til fantasien din, og behov.

2. For det andre paret, gjorde jeg to rosa bånd buer og limt dem til ørering innlegg. Jeg ønsket å ha et par rosa øredobber å bruke med en hvit kjole. Jeg har også tenkt på å gjøre noen flere par i forskjellige farger og kanskje pynte buer med perler eller små pigger i midten.

Knapper og Buer Øredobber (via www.dottie4crafts.co.uk)

Med disse få enkle trinn kan du lage uendelig antall øredobber i mange forskjellige stilarter. Du kan lage dem for deg selv, men du kan også gi dem som en gave. Du kan invitere noen venner over for å vise dem hvordan å lage øredobber og tilbringe en ettermiddag sammen skape noe.

Det er sikkert at når du starter, vil du ikke være i stand til å stoppe, så nå kan det være lurt å vurdere ytterligere lagring. Ha det gøy å lage!

Aktuelle artikler