Drømmen betydninger - juks

Hva er tankene dine prøver å fortelle deg når du drømmer om å ha en affære?

Drøm betydninger og # 8211; juks

Hvis du er i en stabil og kjærlig forhold, er du inne for et sjokk når du har en av disse drømmene. Du våkner opp pesende, svette, minner om å få det på med noen andre i verden av drømmer som fortsatt er fersk, og partneren din er uvitende om alt dette og fortsatt sover. Hva betyr dette?

Mangel på lidenskap

En av de mest grunnleggende betydningen av denne drømmen er din frustrasjon med sex som du får i forholdet. Er det ikke nok lidenskap, er det ikke vanlig nok? Spør deg selv hva dine seksuelle forventninger er like, og sammenligne dem med hva du får. Hvis forventningene ikke oppfylles, vil ditt sinn "send" du noen som vil oppfylle dem i drømmen.

Er sex i drømmen annerledes på noen måte? Vi ofte drømmer om det vi virkelig ønsker, så kanskje det er tid for en åpen samtale med signifikante andre. Hvis du har uoppfylte fantasier eller ønsker, ta dem til soverommet og gjøre dine drømmer gå i oppfyllelse!

Kalde føtter

Hvis du nærmer deg en betydelig endring i livet ditt, kanskje du hemmelighet frykter det. Er du engasjert, er bryllupet dato snart? Få kalde føtter om en endring i ditt personlige liv vil ofte bli reflektert i drømmen din, så ta en nærmere titt på hva som plager deg.

Omg, jukset jeg!

En drøm hvor du jukser nesten ufrivillig, kjapt angre og våkne opp klar til å begynne bawling, representerer de dype følelsene som du har for din betydelige andre. Det viser at kanskje du føler deg usikker på deg selv (ikke forholdet), at kanskje du føler at forholdet er "for godt til å være sant", slik at du utgjør en drøm hvor du gjør noe som vil ødelegge det.

Drømmer om en faktisk person

Drømmer om å få det på med noen du kjenner kan være et tegn på at du faktisk ønsker at personen i det virkelige liv. Er det noen som du nylig har møtt, og kanskje finner attraktive? Kroppen din vil ha et sinn av sine egne i form av seksuelle lyster, så hvis forholdet er solid, trenger du ikke å bekymre deg. "! Wow, er at noen hot" Det er bare kroppens måte å fortelle deg Dersom, på den annen side, kan du bevisst finner personen attraktiv, ta en titt på forholdet ditt - kanskje det er tid for en forandring.

Sex med en mystisk fremmed

Hvis du drømmer om en dampende kveld med en person som egentlig ikke eksisterer, er det din libido måte å fortelle deg - "hei, jeg er lei!"

Ikke med ham!

Mange jenter har juks drøm med en person de kjenner i det virkelige liv, men ikke liker eller selv forakter. Hvis fyren i din drøm er at creep fra nedover gaten eller virkelig skjemmende fyren fra neste kontoret, har denne drømmen en dypere mening.

Sex i drømmer kan bety faktiske sex, men det kan også representere romantikk og relasjoner, og vise deg at du ikke er fornøyd med det du har for øyeblikket. Drømmer om å trekke opp med noen som du vanligvis ikke ville røre med en 12 fots stang er hjernen din måte å fortelle deg - "hei, selv det ville være bedre og mer interessant enn hva vi har å gå på i disse dager."

Aktuelle artikler