Du kan ikke komme ut av sengen? 8 tips for en bedre start

Svært få mennesker er fokusert og klar tenkning om morgenen. Men det er ting du kan gjøre (natten før, og i morgen) for å lindre morgen forvirring, og med eliminere de typiske årsaker til manglende produktivitet i morgen.

Du kan ikke komme ut av sengen? 8 tips for en bedre start

Start dagen være sterk, energisk og produktiv:

En. Natten før, skrive et notat av de fem viktigste forpliktelser og trekke ut det viktigste

På slutten av dagen allerede vet du hva som venter deg i morgen. Med mindre du jobber i kundeservice eller, for eksempel, PR, er det ikke sannsynlig at noe skal komme opp over natten, og at noe uventet vil være din morgendagens prioritet. Det er spesielt viktig å vite nøyaktig hvilken av de fem er den viktigste plikten.

2. Pakke så mange elementer som mulig før du går til sengs

Før leggetid eliminere unødvendig og sette de nødvendige tingene i posen. Det er stor sannsynlighet for at du glemmer noe viktig i morgen, noe som vil gjøre din morgen mer stressende. Ta så mye stress ut fra morgen din som mulig.

3. Våkn opp 30 minutter tidligere enn du vanligvis gjør

Uavhengig av når du pleier å stå opp, sette alarmen 30 minutter tidligere. Det kan være smertefullt i begynnelsen, men du vil etterhvert bli vant til det og har mer tid til å forberede seg.

4. Sett vekkerklokken på tvers av rommet

Sette alarmen på den andre siden av rommet. Tving deg selv til å stå opp og gå den av. Dette er spesielt bra hvis du våkner opp med hjelp av alarmen på mobiltelefonen din. Nemlig, er det farlig å sove i nærheten av en mobiltelefon som stråler hele natten. Dette er også veldig bra hvis du er en av dem som skjøt "snooze" hele tiden - jeg vet at jeg er en (jævla det forferdelige alternativet).

5. Spis frokost

To av de beste tingene du kan gjøre for deg selv i morgen er mosjon og en sunn frokost. Hvis øvelsen er ikke en del av din morgen rutine, OK. Men pass på at du spiser - noe sunt og sukkerfri.

6. Les i 15 til 20 minutter

Ikke henvise til å lese din e-post. Lese aviser, en del av den store romanen du har vært meningen å lese en stund nå, Vogue... Kanskje det beste valget er Du Queen. Ja, du leste Queen. Hvem trenger Vogue.

7. Tilbringe tid med familien din

Les videre hvis du er alene, men hvis familien er våken, lese mens kommenterer på det du nettopp leste med dem. Konsentrere seg om hverandre. Det vil gjøre deg varm hele dagen.

8. Når du kommer til å jobbe, gjøre før oppgaven før du sjekker e-post

Hvis mulig, vie en halv time til prioritering av dagen. Det vil gjøre deg mindre stresset hele dagen - mest sannsynligvis en veldig, veldig god en.

Aktuelle artikler