Feng shui elementer for rikdom

Feng Shui, kunsten å skape balansert miljø i harmoni med energier som omgir oss, ble utviklet i Kina mer enn 3000 år siden. Ifølge gamle kinesiske mestere, gir Feng Shui all nødvendig støtte til å omdirigere energien flyter og oppnå velstand, lykke og velvære. Les tipsene nedenfor for å oppdage viktige Feng Shui elementer for rikdom som vil hjelpe deg å tiltrekke og beholde overflod i livet ditt.

Feng shui elementer for rikdom

Hvor du skal plassere feng shui elementer for rikdom

Før vi konsentrere oss om Feng Shui elementer for å oppnå rikdom, bør vi først forstå hvor en hvordan å arrangere dem i våre hjem.

Feng Shui filosofien er basert på troen på at hver plass er delt inn i åtte seksjoner kalt guas, som har et felles sentralt område, kjent som Tai Chi. Denne energiske kartet kjent som Bagua deler videre hver seksjon (Gua) i andre ni områder, hver og en har en sentral Chi.

Hver Gua kontrollerer ulike ambisjoner og aspekter av våre liv, slik som karriere, kjærlighet, helse, rikdom, familie, kunnskap og andre. Plassen for rikdom ligger i øverst i venstre eller hjørne av kartet eller sørøstlige delen av en eiendom eller av arbeidsdagen eller stue

Så, utstyre deg selv med et kompass, bestemme den sørøstlige delen av ditt hjem og tømme ut noen rot fra dette området. Feng Shui vurderer rot som stagnert energi som fungerer som et hinder for velstående og positiv energi styrt av Planet Venus.

The Feng Shui element i den sørøstlige området er tre og unngå metall eller brann element objekter som svekker tre i denne delen av hjemmet vil bidra til velstand og formue enda mer.

Feng shui fontener og akvarier

Vann er det viktigste Feng Shui symbol på lykke og velstand. Når plassert i den sørøstlige delen av hjemmet ditt, vil det forbedre rikdom og overflod.

En strøm av vann (fontener) vil øke velstand og energi flyt av penger, mens en kropp av vann (akvarier) vil beholde den, og samle det.

Fontener

Feng shui mestere mener at tre eller bambus fontener kan være svært effektive og lykkebringende når den er plassert i den sørøstlige delen av huset. Flytting, flyter og gurgling vann representerer flyten av penger, stimulerer chi energi og reaktiverer alt som har vært stillestående og stabil for en lengre periode.

Vann fontener bør alltid være plassert til å strømme mot midten av huset og aldri i retning av inngangen dør eller et vindu. På den måten velstand og rikdom vil flyte inne i huset, i stedet for å skylle vekk.

Akvarier og fisk

Akvarier er en av de mest effektive og potent Feng Shui elementer for rikdom. Når den er plassert på rett sted (aldri på soverommet eller kjøkkenet) og tatt vare på forsiktig, vil de forsterke energien av rikdom og overflod.

Det antas at 3-9 fisk vil bringe enda mer velstand og penger, da holdt ren, sunn og glad inni akvariet ditt.

Tradisjonelt har kineserne 8 oransje og en svart fisk i sine akvarier. Tallet 8 symboliserer velstand, mens den niende fisken antas å motta ulykke stedet for deg - hvis en uflaks treff deg eller din familie, vil den niende fisken dør og ta syke formue unna.

Alltid holde akvariet rent og godt oksygenrikt, plantene inne grønn og levende og fisken frisk og fornøyd. Hvis en av fisken dør, må den byttes ut med en ny.

Feng shui citrine treet

Feng Shui perle trær, også kjent som Feng Shui krystall trær, er svært populære elementer for å fjerne og frigjøre energi blokkeringer og hjelpe energiflyten riktig. De representerer stabilitet og vekst.

Når den plasseres i et bestemt sted, noe som tilsvarer et bestemt aspekt av livet, vil perle trær helbrede og behandle relaterte spørsmål og problemer.

Perle trær er lik bonsaitrær, men pyntet med naturlige krystaller, hver med en annen Feng Shui eiendom og formål. Jo større antall ubehandlede edelstener et tre har, vil de sterkere dens virkninger og makt være.

Feng Shui trær er ofte prydet med bare én type krystall som tjener for bare ett formål, men noen ganger blandet og svært fargerike trær er opprettet for å styrke og forbedre barn og kreativitet områder.

Den beste måten å oppnå velstand er å pryde perle treet med citrines og legg den i en sørøstlige delen av ditt hjem. Citriner er godt kjent for å tiltrekke og økende rikdom og pengestrømmer, samt for å styrke ens selvtillit. Jo flere citrines du har, jo mer overflod du vil invitere inn i livet ditt!

Du kan også vise citrine krystaller i forskjellige spots rundt den sørøstlige delen av hjemmet eller kontoret, så å øke enda mer effekten av din citrine treet.

Feng shui penger trær og planter

Penger trær og planter som plasseres i spesielle steder er også antatt å hjelpe energiflyten riktig og bringe lykke og velstand. Du bør alltid holde dem rene og støvet og lar sine porene er åpne, som che energien flyter gjennom dem.

Jade Plant

Den jade anlegget, også kjent som crassula ovata, har grønne blader som ligner jade. Jade er en svært vanlig edelsten inAsia, som antas å ha beskyttende egenskaper som bringer lykke til bæreren.

Den jade anlegget er derfor et symbol på velstand og rikdom for det kinesiske folk, og det skal alltid holdes i den sørøstlige delen av ditt hjem.

Den flettet Pachira

Den flettet Pachira er en av de mest populære Feng Shui elementer for rikdom. Det er allment kjent som pengene treet og har et meget unikt utseende og form.

Stilken på dette treet er delt i 4-7 segmenter som er vevd sammen mellom dem og lateralt flettet sammen for å danne en enkelt stamme. Hvis du er heldig, vil du finne en flettet patchira med 5 stengler og fem blader på hver av dem.

I Feng Shui, er nummer fem svært viktig, for det representerer de fem grunnleggende elementer - metall, tre, vann, ild og jord. Denne energiske balanse av fem elementer gjør fem flettet Pachira plante enda mer potent i å tiltrekke overflod og velstand.

Aktuelle artikler