Fine ting å si til din beste venn

Enten det er hennes bursdag, bryllup, eller en ny født baby, vil det komme et øyeblikk når du ønsker å fortelle din beste venn hvor mye du elsker henne. Veier og anledninger til å uttrykke følelsene dine er alltid mange, men noen ganger ordene bare synes å være låst dypt inne. Listet nedenfor er noen fine ting å si til din beste venn, som du må gjerne endre og utdype, følge dine egne følelser.

Fine ting å si til din beste venn

Takk for alle de tingene du har lært meg

Å si til vennen din at du setter pris på alle de tingene du har lært fra henne er en av de vakreste måter å uttrykke kjærlighet til noen.

Start med å fortelle henne hvordan hun har lært deg å være sterk og vedvarende i tøffe tider i livet ditt. Fortell henne at uten hennes styrke som ga deg mot i så mange vanskelige stunder, ville du sannsynligvis gled inn i dyp sorg i mange situasjoner.

Si hvor mye du setter pris på og elsker henne utrettelige energi og entusiasme. Hun er den som har inspirert deg til å aldri gi opp, og hun er den som alltid har motivert deg til å nyte hvert øyeblikk av livet ditt til fulle.

Bare gå til henne og si: Takk for at du oppmuntrer meg til å forandre seg, vokse og elsker livet.

Takk for noen av de beste tidene i mitt liv

Fortell din beste venn som du har brukt noen av de mest morsomme og morsomme tider av livet ditt med henne. Fortell henne at, mest av alt, ønsker du å fortsette å dele gode, samt dårlige stunder med henne og at hun er den beste eventyr følgesvenn du noensinne har hatt.

Minne henne på de dagene da du lo selv til tårer, som du aldri har gjort før, og ta hennes minne tilbake til din første tur sammen. Det var en av de mest fantastiske og mest spennende opplevelser du noensinne har gått gjennom.

Ikke glem å nevne alle de gangene du gikk ut sammen kledd opp nifs, later til å være forskjellige personer, med merkelige navn og rare personligheter. Husk hvor du begynte å le når folk tok deg på alvor?

Bare si: Takk. Jeg ønsker å gjøre alt om igjen med deg!

Jeg vil være der når du trenger meg, i noen øyeblikk av livet ditt

Bestevenner vil alltid trenge hverandre i vanskelige tider og livet noen ganger er full av slike øyeblikk.

En fin ting å si til din beste venn er at når hun befinner seg i en desperat situasjon, når som helst på dagen eller natten, og hvor som helst i verden, kan hun stole på deg og stole på ditt vennskap.

Fortell henne at du vil alltid støtte henne gjennom tøffe tider, og lytte til henne når som helst hun trenger å betro seg til deg, gråte og få ut sin smerte eller sinne.

Si til henne at du aldri vil slutte å være ved hennes side i det verste, akkurat som i de beste øyeblikkene i livet hennes. Hun er din beste venn, og du vil alltid elske henne, uansett hva som skjer, og uansett hvor du er.

Aktuelle artikler