Har du til orgasme for å bli gravid

Sex myter er definitivt den mest populære. En av dem er at du ikke kan bli gravid hvis du ikke når klimaks av nytelse, er det - en orgasme. Her er svaret på det spørsmålet.

Har du til orgasme for å bli gravid

Det er mange sex myter. Folk har alltid likt mystiske ting av deres interesse, og sex er selvsagt blant dem. Myter: Du kan ikke bli gravid hvis du er jomfru, sex i en periode er skadelig, det øyeblikket du sove med en mann er når du mister kontroll over forholdet...

Skjær jakten

Nei, du trenger ikke å få orgasme å bli gravid.

Du kan bli gravid hver gang du har ubeskyttet sex - enten du nå en orgasme eller ikke. Selvfølgelig ville det virke rettferdig at du ikke er i fare for å bli gravid hvis sex var ikke bra, men, dessverre, det er ikke helt sant.

Dette er hvordan en kvinne blir gravid

Når du har eggløsning, eggene er klare til å bli befruktet av sperm. Hvis det skjer, kan du bli gravid. Hvis ikke, vil du få mensen. Orgasmer er bare søte nytelser som ikke har noe å gjøre med graviditet. Du kan ikke befrukte selv, men du kan få orgasme uten at noen selskap eller hjelp.

Ikke bli gravid

Så, du kan ikke bli gravid av en blowjob, tørr humping, kyssing... De er alle myter. Du kan bare bli gravid ved samleie som ville tillate sperm til å befrukte ditt egg, som er realisert når du har eggløsning. Alt annet er ingenting, men middelalderens sex myter.

Prevensjon

Hvis du ikke ønsker å bli gravid, bør du bruke prevensjon - som vil stoppe befruktning skjer. Det er så mange måter prevensjon å velge mellom, men de mest populære er p-piller og kondomer.

Hvis du ikke har en regelmessig sex partner, bør du bruke kondom - det vil også beskytte deg mot ulike STD-tallet, inkludert AIDS og alle slags virus og infeksjoner. På den annen side, hvis du er i et forpliktende forhold, kan du bruke p-piller. De vil hjelpe deg med PMS og smertefulle perioder også.

Få informert

Hvis du er fortsatt veldig ung, bør du ha all den seksuelle info før du har sex. Sørg for å besøke din gynekolog - det er ikke noe skummelt eller smertefull. OK, å ha en fremmed titt på vagina er ingen ide om moro, men det er ingenting å være redd for. Minst det er måten bedre enn tannlegekontor.

Så - ja, du kan bli gravid uansett om du gjør eller ikke få orgasme. Likevel kan du ikke få samme mengde moro hvis du ikke orgasme. Det er hele sannheten.

Aktuelle artikler