Hjemme forretningsideer: jam gave

Dessverre er mange mennesker vurderer hjem virksomhet, som hovedregel, eller en ekstra inntektskilde det siste. Økonomien er ikke veldig bra, og de fleste av oss kan bruke mer penger. En av de tingene du kan vurdere som et hjem forretningsidé er å selge syltetøy. Her er hva du trenger å vite om det.

Hjemme forretningsideer: jam gave

Syltetøy var svært populær da jeg var liten. Det siste har hjemmelaget syltetøy vært å få sin popularitet tilbake, så det er rimelig at noen tenker kanskje at det ville være en god idé for et hjem virksomhet. Men ikke la deg lure. Det er faktisk mye mer komplisert enn du kanskje tror.

En. Lisenser og regler

Mengden av ting du trenger å gjøre, når det gjelder lisenser og regler for salg av hermetikk, kan være veldig utmattende. Pass på at du studerer dette veldig bra, og om mulig leie en profesjonell til å hjelpe deg.

Først av alt, trenger du en lisensiert kjøkkenet for å selge hermetikk. Det betyr blant annet, tillates ingen dyr og ingen håndtering av mat mens du er syk. Konvertering hjemmet ditt kjøkken til en lisensiert man er nær umulig, og kan koste opp til 50,0005€, men heldigvis finnes det andre måter.

Noen mennesker velger å leie allerede lisensiert kjøkken, for eksempel restaurant kjøkken etter arbeidstid. Lokal hermetikkfabrikk vil også gjøre. Andre muligheten er å jobbe med en co-packer, som vil produsere og pakke maten for deg og gjøre den klar til å selge.

Du kan også trenge en lokal bedrift lisens. Dette varierer fra stat til stat, så det er best å se på statens myndighetenes nettside for dette. Sjekk om det er noen andre lover og regler du må følge for å selge syltetøy fra hjemmet.

2. Ansvar problemer

Folk som jobber med hermetikk få stevnet mye. Noen av disse draktene er en komplett idioti, mens andre er helt legit matforgiftning søksmål. Siden dette kan være veldig utmattende, er det viktig å gjøre ditt beste for å unngå å bli saksøkt.

Det er reelle risikoen for å gjøre noe galt med hermetikk, og faktisk gi noen en god grunn til å saksøke deg for matforgiftning. Det er derfor det er best å jobbe med nevnte co-packers. Hvis en co-packer gjør hele jobben for deg, du i utgangspunktet aldri røre maten. Dette reduserer sjansene, men du må fortsatt følge nøye med på hva du gjør. Selv uten en rettssak, kan virksomheten gå ned i en blinking av øye.

3. Laboratorietesting

Siden du skal selge mat som har en viss holdbarhet, er noen lab testing obligatorisk. Din jam må være testet og trygg å spise, og deretter sin holdbarhet må bestemmes.

Fastsettelse av en holdbarhet, av et bestemt produkt er en prosess som inneholder tre typer testing: mikrobiologiske, kjemiske og organoleptiske. Det kan også koste deg litt, så det er den beste ideen å spørre rundt i et par laboratorier. Du kan finne listen over laboratorier som kan gjøre din holdbarhet besluttsomhet på denne lenken.

4. Mat forskrifter og merking

Disse to tingene er, for de fleste, folk mer enn bare komplisert. Det er mange ting du trenger å vite om mat forskrifter, og ingen av dem er lett å forstå. Det er derfor det er rett og slett obligatorisk å ansette en profesjonell, for å hjelpe deg med dette. Du vil sannsynligvis trenge å varsle mer enn bare ett byrå som du planlegger å starte et næringsmiddelforetak og for å få nødvendige tillatelser fra dem.

Når det gjelder merking, er situasjonen bare litt bedre. Igjen, det er mer enn bare tilrådelig å leie en profesjonell, men hvis du velger å gjøre dette på egen hånd, her er hva du trenger å vite.

Først av alt, inkluderer merking alle etiketter og alle andre skriftlige, trykt eller grafiske dokumenter som har noe å gjøre med produktet. Du må tydelig hvis produktet inneholder noen allergen. Det amerikanske Food and Drug Administration har ansvaret for merking, og du kan laste ned en merking av matvarer guide i. Pdf-format fra deres offisielle hjemmeside på denne lenken.

Hvis du etter å ha lest alle de ovennevnte, er du fortsatt interessert i å starte ditt eget hjem virksomheten for å gjøre syltetøy, her er flere ting du må ta hensyn til.

5. Å ha et godt produkt

Det er et faktum at du liker dine egne syltetøy. Du ville ikke vurdere å selge dem hvis det ikke var tilfelle, ikke sant? Men dette betyr ikke nødvendigvis at folk vil kjøpe dine produkter. Det er en god idé å sjekke ut dette før du deltar i noe seriøst.

Jeg vil alltid invitere noen venner over, og tilby dem å prøve meg hjemmelaget syltetøy. Jeg vil også gi mine syltetøy som gaver til nære venner og naboer. Du bør spørre noen du stoler på, for å gi deg sin ærlige mening om dine produkter. Hvis folk faktisk liker det, kan du fortsette med planen.

6. Tjene litt penger

Du gjør det for å tjene noen ekstra dollar tross alt. Det betyr også at du trenger å vite hvordan å tjene de pengene. Du kan ikke bare hoppe inn i virksomheten uten å ha en anelse om hvordan du kjører den. Leie en profesjonell!

Du tror kanskje at salg er enkelt, men du virkelig trenger noen til å hjelpe deg med å finne de kostnadene du vil ha. Du må investere litt penger i begynnelsen, og du må sette opp en god pris for produktet. For å gjøre det, må du telle i alle kostnadene ved å lage din jam.

7. Reklame

Reklame er den avgjørende delen av å selge noe. Du kan ha det beste produktet i verden, men hvis folk ikke vet om det, vil du ikke selge en eneste krukke. Så, betaler nær oppmerksomhet til annonsering.

Se om din tilstand tillater selge hjemmelagede syltetøy på Bondens marked, og på kirkens salg, for eksempel. Annonsere i lokale aviser og på internett. Lage visittkort eller brosjyrer, og gi noen av dem til familie og venner til å gi til sine venner. Du trenger litt tid før det kommer ut, men det er ikke umulig.

Jeg kan konkludere med at selger syltetøy fra hjemmet er en ganske vanskelig ting å gjøre. Men hvis du er vedvarende, er jeg sikker på at du kan gjøre det skje. Følg disse tipsene, og gå for det!

Aktuelle artikler