Hva betyr det når du drømmer om tennene faller ut

Usikkerhet om ditt utseende eller prestasjoner kan bringe på denne rare drømmen.

Hva betyr det når du drømmer om tennene faller ut

Når du drømmer at tennene blir plutselig faller ut, vil du sannsynligvis våkne opp sjokkert, berøre leppene dine i mørket og gjør at alt er der fortsatt. Denne drømmen kan være ganske forstyrrende, men meningen er vanligvis enkel.

Dette er en ganske vanlig drøm, og de viktigste betydninger er usikkerhet, frykt for forandring eller tap, og andre bekymringer.

Fysiske utseende er viktig for oss alle, og vi vet alle hva en hyggelig smil betyr i hverdagen.

Så hvis du drømmer at det er plutselig hull hvor lekkert, hvitt var da du gikk i dvale, kan det være noe å bry deg om hvordan du ser ut. Plutselig vekttap eller gevinst, en ny frisyre, en endring i stil? Har du plutselig må se eller oppfører seg på en bestemt måte som gjør deg ukomfortabel?

Hva betyr det når du drømmer om tennene faller ut (via www.positivelife.ie)

Hvis du går dypere enn bare fysiske utseende, kan denne drømmen også bety at du mener at bildet du projisere til andre er falske, eller falle fra hverandre. Igjen, analysere eventuelle endringer du har gjort nylig å se hva endringen i bildet, ikke bare som en kvinne, men kanskje som en venn eller kjæreste, var.

Jo enklere betydningen av denne drømmen kan bli funnet hvis du tenker på hva som ville skje hvis tennene gjorde begynner å falle ut. Ja, det ville eller ville ikke vondt, men du ville plutselig må være veldig selvbevisst og du vil definitivt trenger hjelp fra en tannlege. Så hva er denne situasjonen som du befinner deg i, som ville gjøre at du føler deg redd, usikker og trenger hjelp?

Dessuten ville du ikke være i stand til å snakke ordentlig. Kanskje noe i livet ditt gjør du føler at du ikke skal uttrykke deg selv på riktig måte. Kanskje det er en situasjon du var nylig i, som gjorde du føler at du ikke snakker ditt sinn, eller holdt tungen før det var for sent?

Hva betyr det når du drømmer om tennene faller ut (via www.how-å-gjøre-a.net)

I gamle dager var tenner også våpen, som de fortsatt er i dyr. Drømmer om å miste dem kan også bety at du føler at du ikke kan klare deg selv eller andre, og du er fylt med en følelse av å miste makt på noen måte.

Å miste tennene kan også tolkes som å miste en del av deg selv.

Var det et plutselig tap i livet ditt, det gjorde noe at du føler at du var maktesløse til å stoppe noe eller noen fra å gå bort?

Det er også en frykt for forandring, og en av de endringene vi alle uunngåelig frykt er å bli gammel. Ditt sinn kan fortelle deg at du er redd for noen snarlig endring, etter som du ikke vil være i stand til å forsvare deg selv eller snakker ditt sinn.

Å miste tenner er ikke bare et tegn på alderdom, men også av underernæring og dårlig helse. Hvis du ser dypere, kanskje du føler at du ikke tar godt vare på deg selv, for en eller annen grunn. Kanskje du ikke får nok søvn eller næring, eller du føler at du ikke er pleie dine følelser og tanker.

Aktuelle artikler