Hvordan å alltid være på gang i fem enkle trinn

Når du er en business kvinne, blir sent ikke ansett som en god kvalitet. Tross alt, er tid penger. Lær hvordan du alltid være på tide med disse fem enkle trinn.

Hvordan å alltid være på gang i fem enkle trinn

En. Glem snooze-knappen

Jeg vet altfor mange mennesker som våkner opp om morgenen med snooze-knappen. Som du kanskje anta, jeg vet også altfor mange mennesker som alltid er sent. Hvis du ikke ønsker å være en av dem, glemme snooze-knappen.

Du kan spørre deg selv hva som er så big deal med slumring. Du sette alarmen til å gå av noen minutter tidlig og snooze før det er på tide å stå opp. Vel, problemet er at du begynner å opptre som et dovendyr fra starten, og du strekke deg og ditt arbeid hele dagen. Dette betyr selvsagt at du vil bli sent hele dagen.

2. Våkn opp 15 minutter tidligere

Ytterligere 15 minutter søvn trenger ikke bety mye, ytterligere 15 minutter for å bli klar kan bety mye. Våkn opp 15 minutter tidligere.

La oss se - femten minutter er nok for en rask dusj og en kopp kaffe. Det er også nok til å ta på sminke og gjøre håret ditt. Du kan ha en normal frokost i femten minutter. Se den forskjellen det gjør? Det er verdt å ofre de femten minutter søvn.

3. Forbered deg kvelden før

Ikke noen gang tillate deg selv å stå foran et skap i morgen lurer på hva du skal ha på jobb i dag. Forbered klærne kvelden før.

Finn et antrekk kombinasjon og tenke på hva du vil med håret og sminke. Stryke klærne om nødvendig og henge dem slik at de ikke rynke til neste dag. Hvis håret må vaskes, ikke la det ligge i morgen. Prøv å forlate så lite arbeid som mulig for neste dag. Det ville være ideelt hvis du bare kunne kle på seg, spise, sette sminke på, gjør håret og være klar til å gå.

4. Bruke offentlig transport

Hvis du ikke trenger å gå på jobb med din egen bil, bruke offentlig transport. Ikke bare at det er billigere og at du ikke trenger å kjøre, kan du også få jobbe mye raskere.

Morgen trafikk er et rot, vil du sannsynligvis bli sittende fast et sted på veien i bilen eller i en drosje. Går av T-banen minsker dine sjanser til å komme for sent til et minimum. Velg offentlig transport som har sin egen vei og vil ikke være i samme mengden som bilene. Så, metro og kabel-biler er de beste valgene.

5. Forlate huset 15 minutter tidligere

Jeg vet ikke om du har lagt merke til, men folk som lever nærmest arbeide er vanligvis de som er sent. Dette er fordi de tror de er tett og trenger bare litt tid å komme dit. Vel, feil!

Ja, du kan være på en 15 minutters kjøretur fra jobben din, men ikke glem at disse femten minutter er de mest overfylte femten minutter av morgenrushet. For å unngå dette, forlate huset 15 minutter tidligere for å gi deg selv nok tid. Det er alltid bedre å være 10 minutter for tidlig enn å være 10 minutter for sent.

Å være på tid er egentlig ikke så vanskelig. Så lenge du følger disse fem enkle trinn, vil du aldri være for sent på jobben igjen. Som et resultat, vil du bli mer profesjonelle og mindre stressa. Verdt det, ikke sant?

Aktuelle artikler