Hvordan å kaste en hagefest i seks enkle trinn

Lurer på hvordan å kaste en hagefest? Hvis du eier en bakgård eller hage av noe slag, her er en liste over ting du må huske på for å organisere en vellykket hagefest alle vil huske.

Hvordan å kaste en hagefest i seks enkle trinn

En. Velg riktig dato

Sjekk ut på værmeldingen for uken. Hvis du ikke har en veranda eller et annet område for folk å stå under i tilfelle regn, prøv å unngå regnværsdager. Du ønsker ikke å bli tvunget til å gjøre alle gå inn. Din hagefest vil da slå inn bare en annen house party.

2. Sette scenen

Det er alltid godt å ha et tema for festen. Selv om du bestemmer deg for ikke å ha noe konkret, bør du definitivt komme opp med minst med noen konsept. Hvis du gjør det, vil det være lettere for deg å planlegge ut alt annet. Du bør også bestemme hva du skal ha, invitasjoner og, selvfølgelig, ser dekorasjoner.

3. Menyen

Dette er veldig viktig. Du bør bestemme på menyen i god tid siden du kanskje trenger tid til å forberede eller bestille mat. Avhengig av hvilken type fest du planlegger, kan du gå for noe, fra BBQ til noen fancy sjømat forretter.

Du bør også sørge for at du har nok mat. Nok betyr at det vil være noen rester. Hvis det ikke finnes noen, er at et klart tegn på at det ikke var nok.

4. Drinker

Det samme gjelder for drinker. Du bør ha noe for enhver smak. Hvis du går for cocktails for eksempel som kan like godt være tema for festen. Du må også sørge for at du har nok drikke for alle. Dette er enda viktigere enn å ha nok mat.

5. Musikken

Valget av musikk er også viktig, og når du kaster en hagefest er situasjonen en smule annerledes. Siden arrangementet foregår utenfor, trenger du musikk som er akkurat høyt nok til at alle kan høre det, men ikke for høyt for å unngå problemer med naboene. Det ville være like bra om du kunne ha noen venner kommer over som ikke ville tankene spiller sine gitarer eller andre instrumenter og sang på festen.

6. Dagen har kommet - være den beste verten

Den dagen din hagefest vil trolig måtte starte tidlig på morgenen. Du må ordne for drinker å bli levert hjem til deg, lage mat eller ta med maten du bestilte, kle opp tabellene, sørg for at du har nok seter (omtrent nok, men ikke for mange), dekorere hagen din, gjør deg klar for festen selv og vente på gjestene som kommer.

Å være en god vert, er å gjøre alt du trenger å gjøre for at du har planlagt ut alt nøye, at du har nok av alt, og at du er avslappet og ha det gøy. Hvis du har en fin hage, det er allerede halvparten av hva du har å gjøre for din hagefest å være en suksess. Bare sørg for at du gjorde alt i orden, og dine gjester vil huske hagefest i lang tid.

Aktuelle artikler