Hvordan å shoppe under salg

Salg eller klareringer har både gode og dårlige sider. Den gode tingen er at vi kan finne vår favoritt stykker for mindre, men ille er at i løpet salget alt virker slitesterk og ingenting er for kostbar.

Hvordan å shoppe under salg

Mens du ser på mine skap, innså jeg at det meste av ting jeg aldri ha blitt kjøpt i løpet av salget. I stedet for å spare til noen stykke som jeg virkelig trenger, jeg pleier å bruke for mye penger når jeg ser at oversized tegn, ringer ut å handle før jeg slippe.

Så i stedet for å spare opp, endte jeg opp med å bruke altfor mye penger på unyttige stykker. Selvfølgelig, jeg er ikke den eneste. Virker som salg utløse noen følelser at kvinner får lov til å kjøpe bokstavelig talt alt, men mesteparten av tiden ender opp med klær som ikke passer eller ikke er flatterende. Her er noen tips hvordan du kan overvinne spenningen som følger med salg og butikk smart.

Når du ser alle at klær og alle de dyrebare sko halv pris av, føler du en umiddelbar trang til å gi dem et nytt hjem. Men, i virkeligheten, er det store sjanser for at du vil ende opp med et par sko som er for stramme eller at du vil kjøpe en brikke du allerede kjøpt under tidligere salg. Les følgende trinn, fordi det vil spare deg for tid og penger, noe som er uvurderlig, tror du ikke?

Lag en liste

Åpner du skapet og begynne å omorganisere dine klær stykker. Hvis du finner noen stykker du liker, men sjelden slitasje, ta en god titt på dem. Hva er det de mangler? En fin cardigan å matche med? Kanskje et par fritidsklær bukser? Gjøre alt dette klærne passer? Hvis du finner stykker som sier "Hva tenkte jeg på?", Kaste dem bort eller enda bedre gi dem til veldedighet.

Ikke bare at du ikke trenger noen useriøs fordi hvis feng shui, men du vil være i stand til å se hva som mangler og sette den på å kjøpe listen. Jeg insisterer på grunnleggende, fordi med dem kan du lage stilige antrekk på mindre enn noen minutter.

Tidløse stykker, som en liten sort kjole eller en hvit skjorte aldri gå ut av stilen, og du kan ikke lage forskjellige daglig ser ut uten dem. Også, hvis du har for mye brikker i én farge, sørg for å kjøpe ting som vil matche. For mange sorte behov pasteller, for mye rødt behov grønn eller blå, for en mer dristig fargekombinasjon, mens for mye beige og off white kan gjøre deg ser vasket ut, så du trenger noen dristigere fargevalg. Skriv ned alt og sette listen i lommeboken din. Du vet aldri når det trenger det.

Størrelse betyr noe

Så du har funnet den perfekte kjolen. Det er ikke en kjole, er det kjolen. Du ble forelsket i henne, bare se på at stoff og flotte farger. Det er perfekt, men du er størrelse 12. Kjolen kommer i 10 og 16 år. Hva gjør jeg? Vel, sikker, må du prøve den på, men som slett ikke er din størrelse. Planlegger du å gå ned i vekt bare for å passe inn i kjolen? Det er litt ekstreme. Hvis du får det i større størrelse, kan du ha det montert. Men vil det se det samme? Tvilsomt. Det er en ting du kan gjøre.

Spør salget kvinne hvis de har samme kjole i din størrelse på annen butikk. Hvis ikke, bare gå bort. Ja, det kan virke som en mye større avtale enn det egentlig er, men det øyeblikket kan være smertefullt. Ikke vær sint på deg selv for ikke å være tynnere, bare fortsette å handle, fordi i bakhodet vet du at kjolen var ikke den ene. Lærdommen her: hvis du ikke handler på nettet, sørg for å prøve ut hvert element og være ærlig. Du er ikke shopping for fremtiden, du er shopping for tiden.

Hvis skoen passer...

Ingen antrekk er komplett uten et perfekt par sko. Men et perfekt par ikke ser omtrent som det handler om komfort og kvalitet. Tatt i betraktning at kvinner har en tendens til å kjøpe sko bare fordi de er pene, ikke rart vi tilbringer mesteparten av vår tid på seg de samme støvler eller sandaler, mens de andre tjue parene er dekket med støv. Det er derfor du må være ekstra forsiktig når du er sko shopping. Ta en god titt på skoen, sørg for at fargen er riktig, og at du kan bruke mer enn bare 15 minutter i dem.

Hvis du har brede føtter, ikke prøv å presse dem inn i spisse hæler. Hvis du tilbringer mesteparten av dagen gå eller har gal kontortid, ikke bære skyhøye hæler, gi føttene litt hvile. Det er bedre å investere i en dyrere pair enn å ha ti ubrukelig par fargerike og ubehagelig sko.

Velg naturlige stoffer og ikke får blindsided av motetrender. Selvfølgelig, et par koselige ballett leiligheter og sommer wedges er en må ha, akkurat som et par klassiske pumps. Tenk på denne måten: du trenger to par sko for hver sesong, men de må være komfortable og et perfekt tillegg til din stil. Bare se på Kate Middleton. Hun forguder rett og slett hennes nakne pumper og er ikke flau over å bære dem om og om igjen. Husk at sko shopping vil ikke gjøre deg penere eller mer vellykket. På slutten av en dag, er det bare en sko, visste selv Cinderella det.

Grunnleggende

Grunnleggende klær elementer inkluderer alt du kan bære hele tiden, de er ikke knyttet til noen trender eller mote generelt. Noen av disse brikkene er ikoniske, som en skinnjakke, mens andre er nødvendigheter, som hvite skjorte, to godt utstyrte jeans og tank topper.

Når du handler for grunnleggende stykker, gå for tidløse farger, som svart, hvit eller lys blå. Hva enhver kvinne trenger er en svart eller brun bag for dagen, pumper i nøytral farge med en hæl som ikke er for høy, enkel svart eller grå topp med ermer, en blazer, oversized genser for kalde dager, men også noen fine stykker av smykker.

Er grunnleggende ikke det samme for hver kvinne, endrer de som vi blir eldre, så vi løs eller opp i vekt, men på slutten, de er ikke kalt grunnleggende for ingenting. De er hva du trenger for å lage et perfekt antrekk som ikke bare ser bra ut, men også du vil føle deg koselig nok. Bruk salget å finne mangler brikker og gjøre ditt klesskap mer funksjonelt sted å leve med.

Farger

Akkurat som vi har farge vi bare liker eller misliker, det er farger som passer oss bedre enn de andre. Denne regelen innebærer for alt, fra sminke og klær til smykker. Du bør vite hvilke farger passer din hud tan perfekt og hold deg til dem.

Men hvis du liker en bestemt farge, men det ikke passer deg godt, ha den på elementer som ikke er i nærheten av ansiktet, som sko, vesker og skjørt. Ikke vær redd for å prøve ut noe nytt, som neons og pasteller, farger som er den nyeste største mote hit. Også prøve ut ulike nyanser av bestemt farge, vil det overraske deg hva noen undertoner kan gjøre til fargen.

Jeg håper dette var nyttig. Shopping kan bringe en stor glede, men det kan slå inn mareritt hvis du kan ut kredittkortet ditt eller hvis finne deg selv stirrer på skapet fullt av klær du ikke ønsker å bruke. Salget er perfekt måte å forbedre din shopping ferdigheter og lære hva smart shopping virkelig betyr.

Aktuelle artikler