Hvordan bli bedre med alderen

Måten vi lever bestemmer hvordan vi alder. Vil vi bli en livlig barnepike alle elsker eller en gretten griner kvinne folk unngå er et spørsmål om valg.

Hvordan bli bedre med alderen

Men vi er egentlig ikke tilbøyelig til å tenke på fremtiden, vi er altfor opptatt med nåtiden. For opptatt administrere hver dag liv, noen ganger virker det som om vi har glemt å arbeide på oss selv og utvikle våre personlige egenskaper, tenker at "Dette er det som er den jeg er;.. Det ikke er mer plass for en endring" Likevel, dette er ikke fullt så. Vi kan bli bedre med alderen uansett hvor gamle vi er nå. Likevel, for å bli en bedre person, mor, døtre osv senere, her er hva vi skal gjøre nå.

En. Finn en balanse

Å gjøre andre mennesker glade, først må du være fornøyd selv. Fornøyde, vellykkede mennesker har én ting til felles: de har en velbalansert private og profesjonelle liv.

Hvis du er 30 noe og sjonglere daglig mellom mann, barn og arbeid, kan dette synes som håndterbare som å vinne i OL, men en god side av modenhet er at du lærer å prioritere.

I tillegg, når du lære hvordan du gjør det, synes alt å komme på plass som om berørt av en tryllestav. Bare ha i bakhodet at målet er å bli en lykkelig kvinne, ikke en superkvinne.

Steven Covey i bestselgeren hans syv vaner med svært effektive mennesker ga en av de beste forklaringene hva personlig vekst faktisk er, og hvordan man skal leve et godt liv. Les det, vil det definitivt hjelpe deg å fokusere på de viktige tingene i livet.

2. Dyrke dine relasjoner

Bygge relasjoner med familie, venner og til og med irriterende høyskoler er den beste måten å bli bedre person. Selvfølgelig er det mye krefter satt i hver relasjon ikke det samme, men selv de mest ubetydelige; superficialones kan lære deg noe om deg selv, menneskets natur og verden generelt. Gjennom dette samspillet, vil du lære å bli tålmodig, open minded, mindre rigid, fleksibel samt mer forsiktige og klokere.

3. Få en hobby

Å være aktiv i sfæren av din interesse annet enn arbeidet vil berike ditt indre liv. Selv om du ikke har en hobby nå, vil du tilbringe fritiden gjør noe du liker.

Bedre ennå, utfordre deg selv med noe nytt, begynne å lære et eksotisk språk, prøve dykking, lage din blogg. Med hver ny ferdighet, vil du bli mer trygg, oppfylt og glad-og det finnes ingen bedre måter å bekjempe alder. Dessuten vil du lære noe mer om deg selv, en annen viktig skritt for din vekst.

4. Frivillig

For å bli bedre med alderen, bør du prøve å finne tid til frivillig arbeid. Hjelpe folk mindre heldige enn oss selv utvikler medfølelse, empati og lærer oss å sette pris på det vi har. Dessuten er det hyggelig å gi noe tilbake til samfunnet, og vet at på din egen måte, du gjør det beste du kan for å gjøre verden til et bedre sted.

5. Setter pris på små ting

Lære å sette pris på små ting, en solskinnsdag, en første ordet barnet ditt har gjort, en skål med iskrem på en varm sommerdag. På slutten av hver dag, minn deg selv på alle de tingene du er takknemlig for, og dette vil minne deg hvor glad du faktisk er.

6. Le

En god sans for humor og entusiasme vil ikke bare gjøre livet ditt enklere, vil de også påvirke mennesker rundt deg. Møte livets vanskeligheter med et stort smil på ansiktet ditt vil holde deg borte fra angst, depresjon, og dispiritedness.

7. Lære av erfaring

De sier at visdom er intelligens + erfaring. For å bli bedre med alderen, er det ikke nok å la ting skje uten å betale oppmerksomhet. Lære en lekse fra hver feil du har gjort, og prøve å ikke gjenta det i fremtiden.

Disse er ikke de eneste ting du bør gjøre for å bli bedre med alderen, men de er sikkert blant de viktigste. Har du noe å tilføye? Del dine tanker og hjelpe oss å bli bedre med alderen.

Aktuelle artikler