Hvordan bli kvitt en hodepine rask

Du ønsker ikke å ta medisiner, men du kan bare ikke stå som tromming, bankende, splitting og sprengende smerter som dreper? Du allerede har prøvd mange løsninger, men ingen virket? Og du alltid ønsker smertene kunne forsvinne så raskt som mulig, i stedet det varer i evigheter?

Hvordan bli kvitt en hodepine rask

Hvordan kurere hodepine sikkert an på hvilken type smerte du har, men ta en titt på våre forslag og prøve å bli kvitt en hodepine rask og med tre enkle metoder. En av dem vil definitivt hjelpe deg, men hvis smertene er for sterk og insisterende, prøve å kombinere alle tre av dem!

Drikk kaffe og sitron og din hodepine vil forsvinne på et blunk!

Forbered en liten kopp svart kaffe uten sukker, presse en halv sitron inni og drikke det! Smaken vil være forferdelig, men du vil bli kvitt hodepine på mindre enn 30 minutter? Hvorfor er det slik?

Koffein har en vasokonstriktor effekt, noe som betyr at det fører til blodkar i hjernen for å begrense og ved å gjøre det, det lindrer hodepine, som er forårsaket av vasodilatasjon eller utvidelse av blodkar. Men ikke overdriv med kaffe hvis du ikke tar det som et middel. Koffein er gunstig, men tatt i store mengder kan også forårsake hodepine.
De essensielle oljer som finnes i sitron er til stor hjelp for hodepine forårsaket av fordøyelsesproblemer. Sitron inneholder også syre sitronsyre, som konverterer syre i fordøyelseskanalen for å skape en alkalisk tilstand utrolig raskt. Alkalisk betyr høyere konsentrasjon av oksygen-molekyler, som avlaster migrene smerte.

En annen merkelig faktum om kaffe og sitron kombinasjonen er at det stammer fra tradisjonell kinesisk medisin, som klassifiserer mat i henhold til fem naturer (kjølig, kulde, varme og varmt) og fem smaker (sur, bitter, søt, bitter og salt). Kaffe har bitter smak og varm natur, mens sitron har sur smak og kjølig natur. Kombinasjonen av disse energetiske egenskaper (for hver og en har en annen gunstig effekt) sørger for kaffe og sitron et effektivt middel.

Bli kvitt en hodepine med en touch av en finger

Digital trykk, eller akupunktur, er en av de eldste naturlige metoder for å lindre og helbrede hodepine. Akupressur bruker de samme punktene på kroppen som akupunktur og det enten eliminerer smertene helt eller reduseres betraktelig. Det er en prefekt egenbehandling ved sterke smerter.

Digital trykk er gjort ved bare å bruke pekefingeren og tommelen og ved å trykke hardt og langsomt akupunkturpunkter, uten å forårsake smerte. Trykket holdes i 30-40 sekunder, og deretter løslatt. Området rundt trykkpunktet etterpå skal masseres i 5 min, alltid ved hjelp av pekefinger og tommel.

Det er flere punkter på kroppen din som du kan trykke på for å føle en umiddelbar hodepine relief. Oppført nedenfor, er fire av dem:

  1. Det første punktet befinner seg i webbing mellom tommelen og pekefingeren. Du skal føle deg bare en svak smerte når du trykker på den.
  2. Det andre punktet ligger i hulrommet hvor den indre øyekrok møter nesen.
  3. Det tredje punktet ligger i den lille depresjonen i hvert tempel, på den ytre enden av øyebrynet.
  4. Det femte punktet er bare en centimeter over midten av hvert øyebryn.

Foreta en kraftig blanding å slå hodepine

Lag din egen kraftig blanding for å bli kvitt en hodepine fort: inne i en liten, mørk flaske Bland like mengder essensielle oljer av lavendel, sitron, peppermynte, eukalyptus, basilikum, oregano og kanel og oppbevares på et kjølig mørkt sted. Sterke, gode egenskapene av disse oljene kombinert mellom dem vil gi deg en umiddelbar smertelindring. Rist godt blandingen før du bruker den, hell noen dråper på et lommetørkle og pust. Massere den over deg pannen, tinningene og bunnen av halsen eller på akupunkturpunkter brukes til å behandle hodepine.

Aktuelle artikler