Hvordan de kunne håndtere din tid på jobben

Hvordan kan ganger har du ønsket at du måtte sove for bare fire og ikke åtte timer om dagen, eller ønsket at en dag kunne vare i minst 36 timer?

Hvordan de kunne håndtere din tid på jobben

Hvis jeg var en betting mann, ville jeg satse på at slike tanker dukket det meste når du er under press på arbeidsplassen din. Jeg vil også satse disse problemene inkludert en stor overskudd av oppgaver, og en like stor mangel på tid. Uansett hva som er ditt yrke, her er noen tips om hvordan du kan bedre håndtere tid på jobben.

Nå er uvurderlig

Mange ganger, i alle arbeidsplasser, kan tiden virke som den mest verdifulle handelsvare. Sjefen din spør etter resultater, dine medarbeidere er altfor opptatt til å hjelpe og nervene dine blir tynnere og tynnere. Dessverre, i det øyeblikket, er du på egen hånd. Mest sannsynlig, de problemene du opplever begynt å hope seg opp tidligere, og de fleste kan spores tilbake til gang ledelse. Med andre ord, kanskje du ikke har vært i denne situasjon hvis du visste hvordan de kunne håndtere din tid.

Heldigvis er denne prosessen ikke vanskelig eller komplisert. Faktisk, i sin essens, det er rett og slett en effektivisering hvordan du oppfatter og fylle de vanlige, dagligdagse kontortid.

Minimere distraksjoner

Distraksjoner er beryktet problem for mennesker, som individer og som art. I del, vår nysgjerrighet og lett lei sinn er grunnen til at vi er så vellykket og tilpasningsdyktig. Men, i faglig forstand, er dette ofte en flaskehals for dine daglige gjøremål. Det er derfor du bør lukke at nettleservinduet, og legge bort mobiltelefonen. Ikke la deg lure av "bare ett Youtube videoklipp og da er jeg komme tilbake til det kjedelige analyse" mental manøver.

Unn deg selv som du ville behandle et barn som ikke ønsker å studere. Forklar deg selv at du gjør noe som er viktig for din karriere og din fremtid. Du må føle deg forpliktet til arbeidet. Det er derfor, når du jobber, bør alle distraksjon være forankret ut.

En pause bør bety en pause

En av mine klienter klaget over at hun jobbet så hardt hun ikke ta pauser for uker av gangen. Til tross for at kvaliteten på arbeidet hennes stadig avvist. Hun visste ikke at hun brant seg ut, og unngå korte pauser bare lagt bensin på bålet.
Så mye som du bør unngå distraksjoner, bør du også strengt tvinge deg selv til å ta en pause for fem eller ti minutter minst hver time.

Ditt sinn er ikke en maskin. Ta regelmessige pauser klarner tankeprosesser og faktisk forbedrer kognitive evner.

Regulere de tingene som kroppen din trenger

Ikke spis noen form for junk food. Erstatte brus med vann. Hvis det er mulig, drikke grønn te i stedet for kaffe. Få informert om ernæring verdier av ulike matvarer og drikker - de er instrumental for en balansert styring av tid. Sukker kan plukke deg opp, men vil gjøre deg opp i vekt. Dette vil påvirke mange viktige funksjoner i kroppen din, som for eksempel sove regulering. Hvis søvnen mister kvalitet, vil du ha mindre konsentrasjon og hukommelsen vil bli svakere. Mange mennesker bare kjøre til et bakeri i en fast food restaurant for frokost, alle under unnskyldning at de ikke har tid til noe annet.

Sannheten er helt motsatt. Ignorerer din helse vil bare redusere tiden du har på kontoret, så vel som i hele ditt liv. Mens du er i gang, lære også om fem enkle måter å ha mer energi.

Fokus på tid, ikke på oppgavene

Tid er i en forstand lik penger - du må bruke den til å gjøre mer av det. Hver dag, i stedet for å hoppe på første mulige arbeidsoppgave du har, ta noen minutter til å planlegge ut den dagen. Gjøre en "jobb triage": bestemme hva som er de mest presserende ting, ting som kan vente i noen timer og de som du kan sette til side i morgen.

På denne måten vil du maksimere din tid, og også gi deg en følelse av at du styrer ditt ansvar, i stedet for dem å være i kontroll over deg.

Med dette og andre tingene jeg nevnte, vil du sikkert lære hvordan de kunne håndtere din tid på jobben.

Aktuelle artikler