Hvordan du gjør din venn føler seg bedre etter å ha blitt dumpet

Vi alle bli dumpet nå og da, men den største forskjellen er hvordan vi håndterer det, og hvordan vi kommer tilbake på beina etter et samlivsbrudd. Det er alltid lettere med en venn holde hånden din, men hva du skal gjøre når du er den vennen som er ment å være støtte? Her er noen ideer som kan hjelpe deg gjøre din venn føler seg bedre etter å bli dumpet.

Hvordan du gjør din venn føler seg bedre etter å ha blitt dumpet

Det er ikke lett å være nyttig i slike vanskelige situasjoner, fordi vi alle handle annerledes når vi er såret. Noen av oss skjule i våre rom, mens andre som om ingenting har skjedd. Det er ingen regler i håndteringen av ex-kjærester, eller tårer, og spørsmål uten svar. Likevel, her er noen ting som kan minne deg hvordan du kan holde din venn fokusert på fremtiden.

En. Gi henne litt tid til å være trist om det

Hvis hun virkelig brydde seg om ex henne, vil hun trenger tid til å være trist, gråte, eller til og med være veldig sint på ham. Problemet er at det ikke kommer alltid først. Du bør forvente et øyeblikk, eller to, av svakhet og være der for å gråte med henne, eller bare holde henne. Du må fortelle henne at alt kommer til å være ok, og når du sier det, må du tro på det. Og det vil være i orden fordi hun har en venn - deg.

Så, gå med strømmen, lytte til henne og være forberedt på å trøste henne når bølgene av knusing tårene kommer. Det er kanskje ikke så dramatisk, men hvis det ikke kommer snart, bør du tenke på at hun kanskje ikke liker ham så mye.

2. La henne holde en viktig påminnelse om forholdet

Jeg leste mange artikler om samlivsbrudd og de alle fortelle oss å bli kvitt sine eiendeler. Den ene gangen jeg gjorde det, angret jeg det så mye at jeg ringte ham, og ba om noe av sitt for å beholde som et minne. Han hengt opp på meg, og sannsynligvis trodde jeg gikk av hengslene. Jeg lo av meg selv, og siden da, jeg alltid holde en kjær ting å minne meg om et forhold. Fordi, selv om han såret meg dårlig, lurt eller hva, det var en periode i livet mitt som betydde noe.

Så det er viktig å la vennen din ha noe å minne henne om en del av livet som hun hadde, og det er ferdig. Hvis du presser henne til å glemme det, hun kan også glemme erfaringene hun har lært.

3. Gi henne motivasjon og okkupere henne med nye ting

Dette er det siste trinnet i å flytte på. Det tar tid å gråte, det tar tid å rydde opp i rotet og omorganisere ditt hus eller leilighet, og denne perioden varierer fra person til person. Noen av oss trenger dager, noen trenger måneder, og det er derfor det er viktig å ha en venn gjennom et samlivsbrudd. Noen som vil være i stand til å gi deg nok tid til å helbrede og håndtere det, men ikke la deg bli en svamp eller en plante. Det er den viktigste tingen å gjøre, og også den vanskeligste.

Kan du fortelle om din venn er blitt en livløs plante? Ikke la henne falle for lenge, kan du ikke være i stand til å bringe henne på rett vei etter det.

Poenget er å vite din venn og gi henne det hun trenger, men å sørge for at hun ser fremtiden så lys som du gjør. Det er viktig å lytte til henne, men få henne til å høre deg, også. Det er viktig å være sterk og holde troen. Være en sann venn, og være helt uselvisk.

Aktuelle artikler