Hvordan du kan unngå home business-svindel

Det er mange hjem basert forretningsmuligheter der ute, men det er også mye svindel. Dessverre, et stort antall mennesker tror at det er ok å tjene penger ved scamming noen andre. Ikke være et offer, lære hvordan du kan unngå home business-svindel.

Hvordan du kan unngå home business-svindel

Den generelle regelen som må brukes her er - "hvis det høres for godt til å være sant, er det sannsynligvis er." Men la oss utdype litt om emnet.

En. Fargerike post

Absolutt ingen seriøst selskap noen gang vil sende deg et fargerikt e-post. Disse e-postene er en signatur arbeid av svindlere. Når du ser dette, slett den med en gang - ikke engang kaste bort tid på å lese den.

Du trenger ikke engang å åpne disse e-postene, fordi, som regel, vil emnefeltet fortelle deg hva det handler om. Hvis du ser låse caps i emnefeltet, bare å slette posten. Hvis du ser ord som "utrolig mulighet", "slå datamaskinen til en penger å gjøre maskinen" eller noe sånt - bare slette posten.

2. Første utbetaling

Hvis "business opportunity" ber deg å betale noen innledende penger, er det nesten utelukkende en svindel. Ikke noen gang faller for dette. Ikke bare at du vil tape penger, er det også en utrolig dum ting å gjøre. Jeg mener, kom igjen - kan du virkelig tror på noe sånt? Du leter etter en jobb som skal betales, for ikke å betale til noen andre.

3. Pyramidespill

Ikke bare at pyramidespill er en svindel, de er også ulovlig i mange land. Hvis noen sender deg et tilbud for et pyramidespill, bør du rapportere dem til myndighetene, ikke falle for trikset sitt.

Pyramidespill arbeide på en måte når du ikke egentlig selge noe, men du rekruttere andre mennesker inn i svindelen. Du er lovet en prosentandel av hver person du rekrutterer, men du kan bare rekruttere så mange mennesker. Dette gjør vanligvis noen få personer på toppen veldig rik, mens resten ikke ser en krone.

4. Konvolutten stuffing og hjem montering

Disse to er trolig de eldste hjem virksomhet svindel der ute. De har eksistert i mange år, og jeg kan ikke bare tro at det fortsatt er folk som faller for dette.

Du er pålagt å betale en inngangsbilletten etter som du vil motta instruksjoner for arbeid. Du vil også motta konvolutter eller de leker, du er ment å montere. I 9 av 10 tilfeller, etter at du sender konvoluttene / leker du vil bli fortalt at stuffing / montering ikke oppfyller kravene i selskapet. Og du vil aldri høre fra "selskapet" igjen.

5. "Call 1-900" scam

Dette er en svindel som bare gir deg et par av informasjon om "jobb" du skal gjøre. Du blir deretter bedt om å ringe 1-900 nummeret for å få mer informasjon. Og det er der svindel begynner.

I motsetning til 1-800, 1-900 tallene er ikke gratis i det hele tatt. Faktisk, de er ganske dyre, og svindlere tjene penger ved folk ringer dette nummeret. Og informasjon om jobben du skulle få er ikke mye bedre, enn de du fikk i første omgang.

6. Den "bli en svindler" scam

Jeg tror dette er den verste. Ikke bare gjør de lure deg, de ønsker også at du skal bli en svindler, og lure andre.

Den svindel begynner vanligvis med de nevnte ordene "slå datamaskinen til en penger å gjøre maskinen", og det ser ut som dette. Du er pålagt å betale startavgiften å motta instruksjoner. Instruksjonene er å sende den samme e-posten du har mottatt til andre mennesker. Så du håper at noen av dem vil være tåpelig nok til å falle for svindel, og betale den første avgiften som du er ment å få en prosentandel, som du vanligvis aldri ser.

7. Multi level marketing (MLM)

Selv om du har sikkert hørt om vellykkede MLM selskaper (som Amway for eksempel), de fleste av dem er svindlere. MLM fungerer omtrent som et pyramidespill. Du skal selge noen produkter, og rekruttere andre inn i virksomheten for å tjene penger.

Problemet oppstår når en MLM virksomhet er kun basert på å rekruttere andre, og ikke selge noe. Det er en ren pyramidespill og ikke bare at du mister pengene dine, men du kan også bli tiltalt for bedrageri, hvis du blir med denne type virksomhet.

8. Medisinsk fakturering

For meg var dette hjem virksomheten scam det som så mest legitime. Men det er fortsatt en scam.

Du er pålagt å betale innledende penger, og det er mye penger denne gangen - ". Får alt du trenger for å starte din medisinske fakturering hjem virksomheten" mellom 225€ og 675€ for å Du får vanligvis en CD med instruksjoner, en liste over potensielle kunder, og programvare du må bruke for å behandle regninger. Høres kult, ikke sant?

Det du ikke vet er at de fleste medisinske institutter prosessen egne Billings, eller sette den til selskapene, absolutt ikke enkeltpersoner. Listen over potensielle kunder er vanligvis bare en annen svindel, og selve programvaren er i de fleste tilfeller ikke oppfyller kravene til å behandle medisinske fakturering.

Nå vet du hva svindel er, og hvilke som skal unngås. Husk alltid på "hvis det er for godt til å være sant" regelen og ikke faller for svindel. Hvis du tilfeldigvis har et ekstra råd om hvordan du kan unngå home business-svindel, kan du dele det og hjelpe oss alle bekjempe svindlere sammen.

Aktuelle artikler