Hvordan gjøre en dårlig dag god igjen

Noensinne har en av disse dagene at ingenting ser ut til å gå rett? Vel, det er ikke så vanskelig å gjøre det godt igjen. Hold leser å finne ut hvordan.

Hvordan gjøre en dårlig dag god igjen

Du våkner opp super tidlig selv om du kunne ha sovet i, begynner maskinen å gå på Fritz, og, oh yeah, ble de pengene du forventet fra en arbeidsgiver kuttet i tredje.

Ting som dette kan gjøre at du ønsker å snu verden fuglen og gå rett tilbake til sengen - men du er sannsynligvis for sint til å sove selv om du gjorde. Så, hvordan kan du ta den dårlig dag og faktisk gjøre det godt igjen?

Den eneste forskjellen mellom en dårlig dag og en god en er din oppfatning av det. Selv om du kan prøve å rettferdiggjøre at visse ting som skjedde, og det er deres skyld at du er sint på verden, realiteten er at hvis du var fornøyd, ville disse tingene ikke bry deg så mye. Du ville være mye mer tilbøyelig til å bare la dem rulle av ryggen eller ta dem i et mer positivt skritt.

Nøkkelen er da å arbeide for å prøve å endre ditt perspektiv. Dette kan være svært vanskelig å gjøre når livet ikke går din vei, men det er ikke umulig.

Her er noen tips som hjelper deg å bevege seg i den retningen, og forhåpentligvis avslutte dagen bedre enn den startet:

Finne ut hva som plager deg

Selv om det føles som om du bare "våknet opp på feil side av sengen," vanligvis en dårlig humør eksisterer fordi det er noe som plager deg. Kanskje noe har skjedd i det siste som ikke er løst, eller du har en bekymring eller bekymring for at du ikke kan synes å stille. Uansett kan det være å spise på deg uten at du er klar over det på et bevisst nivå.

Så, for å bringe det til i forkant, og aktivt prøve å finne ut hva du tenker at har du i en Utjamning. Hadde du en kamp med din mann og nå er det en usunn spenning som eksisterer? Venter du på noen medisinske testresultater som kan endre løpet av livet ditt?

Jo mer du klarer å finne kilden til din angst, spenning eller frustrasjon, jo mer du er i stand til å håndtere det på en måte som tar det helt bort - slik at du i mye bedre humør.

[Les: 7 tips om hvordan man skal håndtere angst ]

Distrahere deg selv

Noen ganger er det beste du kan gjøre når du føler deg klar til å hoppe ned alles hals er å distrahere deg selv. Jo mer du sitte og tenke på hva som tikker deg av eller gjør deg ulykkelig, jo verre du kommer til å føle. Hvorfor legge til drivstoff til flammen når du kan gjøre noe som snuffs den helt ut?

Finn en aktivitet som tar din fulle oppmerksomhet for å gi hjernen din en pause for øyeblikket. Kanskje du kan bli oppslukt i en god roman eller starte den detaljerte malingen prosjekt du har vært å sette av. Hvis du gjør noe som du faktisk har vært meningen å krysse av to-do liste, ikke bare vil du føle deg bedre fordi du la gå av sinne eller fiendtlighet for et sekund, men du vil også ha en følelse av prestasjon som alltid gjør en dårlig dag bedre.

Utøve

Selv om dette kan føles som det siste du vil gjøre, kan det være en av de mest fordelaktige. Det får pulsen går, slik at du kan frigjøre noen av stress og spenninger du sannsynligvis føler i øyeblikket og øker noen glade små endorfiner i kroppen din.

[Les: Den late jenta guide til å jobbe ut ]

Kaste på noen hodetelefoner for å stille ut resten av verden, og det blir enda bedre. Når du jamming til din favorittmusikk å berolige ditt sinn og kropp, er det lettere å la dine sorger og bekymringer slippe unna.

Dessuten er det ingen som vil bry deg fordi du vil være den gale kvinnen løfte vekter av uhyrlige proporsjoner som kunne gjøre noe alvorlig skade kroppen.

Telle dine velsignelser

Denne kan være vanskelig å gjøre når du føler at livet har du festet i hjørnet, men hvis du kan bare ta en titt på hvor heldig du virkelig er, vil du begynne å slå utsikten fra en av negativitet til en av positivitet. Jada, kan ting ikke går din vei i ett eller to områder, men du har fortsatt mye å være takknemlig for om du stoppe og tenke på det.

Lag en liste, enten på papir eller i hodet, av alle ting i verden som du er heldig å ha. Hvis du har en støttende, kjærlig familie, så legg merke til det. Kanskje din helse er god, så du klarer å gjøre det gjennom dagene uten å ha noen kroniske eller invalidiserende sykdom. Kanskje jobben er ikke den største, men det betaler regningene.

Hvis du har problemer med å komme opp med en liste fordi humøret er så stygg, tenk på folk som har det verre enn deg. Sikkert de ville bytte sko med deg på et blunk. Finne ut hvorfor og være takknemlig for det.

[Les: Slik vil det du har og godta holdning av takknemlighet ]

Gjør noe gøy

Kanskje du har vært i en sur stemning i dager eller uker, og du er bare lei av livet. Du er lei av hver dag å være den samme som dagen før, og den gnisten du en gang hadde er nå slukket helt.

Hvis dette er tilfelle, så er det på tide å gjøre noe med det. Kom opp med 5-10 ting som du har hatt lyst til å prøve det du har ikke ennå. Tenkt på fallskjermhopping, men har ikke jobbet opp mot riktig ennå? Hva med de pole dancing klasser dere rødmer hver gang du tenker om deg selv å lære å være alt sexy mens du får i god fysisk form samtidig?

Nå, plukke en eller to av tingene på listen din, og faktisk sette dem opp. Lag avtaler hvis du trenger å så du bor begått. Bare gjøre noe for å få ballen til å rulle, og du kan føle deg bedre umiddelbart.

La den ut

Folk ofte sverger eller hyle bare fordi det gjør dem føler seg bedre. Så, kanskje noen velplasserte strømmer av obskøniteter eller skrikende på toppen av lungene kan lindre hva er det du føler.

Det er som dine følelser er i en trykkoker, og hvis du ikke la dem ut, de kommer til å heve lokket av den babyen og deretter føre til noen store skader. Selvfølgelig bør du ikke gå alt gale ut i offentligheten, så du må velge et tidspunkt og sted som passer for det du skal til å gjøre.

Ideelt sett vil du ønsker å bruke huset når ingen er hjemme. Først av alt, ingen små ører trenger å høre de ordene du sannsynligvis til å si. Sekund, om du ikke ønsker å ha til å redigere eller se hva du slipper verbalt i frykt for at du vil støte noen. Du ønsker å være i stand til å rope ut nøyaktig hva du har på hjertet, uansett hvor feil det kan være.

[Les: Hvordan stoppe negativ indre dialog ]

Noen ganger bare gi din negativitet en stemme er alt du trenger for å få deg tilbake på rett spor og snu dagen rundt. På et minimum, det minst føles bedre å si det - selv om ingen kan høre deg.

Noen ganger kan ting skje i våre verdener som gjør det vanskelig å smile. Men, det er opp til deg om du ønsker å gjøre dagene gode eller dårlige. Jeg, personlig, foretrekker det tidligere, og jeg håper du gjør også.

Aktuelle artikler