Hvordan kurere bakrus

Drikking er gøy, så lenge du holder den i små mengder. Å ha for mye alkohol fører til en rekke forskjellige problemer, og den vanligste årsaken er - bakrus. Ingen liker det, og alle er ute etter den mest effektive måten å kurere det. Vil du vite hvordan? Holde lesing.

Hvordan kurere bakrus

Hang-over er hvordan du føler deg etter en virkelig stor fest. Uansett hvor mye moro du hadde i går kveld, er morgenen ikke så lystig i det hele tatt. Din vondt i hodet, føler deg kvalm og utmattet, og du må finne en rask måte å være deg selv igjen. Her er seks tips om hvordan å kurere en bakrus.

En. Unngå det

Det er den enkleste måten er det. Hvis du ikke vil ha en bakrus i morgen, ikke bli kastet bort i første omgang.

Et par drinker vil gjøre deg noe vondt. Likevel, så snart du begynner å føle beruset, er det et tegn til å slutte å drikke. Ikke drikk mye i løpet av en kort periode, det er en perfekt oppskrift for å bli helt bortkastet. Alkohol trenger litt tid til å passere gjennom systemet ditt, og du vil ikke føle effekten umiddelbart. Drikk sakte.

Husk at det er ingenting damen som om å være beruset. Du bør nyte din drink, har ikke det med en hensikt å bli kastet. Franske folk har et ordtak: "Den som drikker vin som vann er ikke verdt av vinen". Hold det i tankene.

2. Drikk vann

Hangover er i utgangspunktet et resultat av alvorlig dehydrering. Alkohol binder seg til vannmolekylene i kroppen og dermed forlate deg svært dehydrert. En annen måte å unngå bakrus er å gjøre opp for tapt vann.

Så snart du kommer hjem fra den store festen der du hadde for mye å drikke - få hendene på mye vann. Drikk så mye du kan. Drikke før du blir syk av det. Du trenger dobbelt så mye alkohol du drakk for å gjenopprette kroppens normale hydrering.

3. Fersk frukt og grønnsaker

Hvis du allerede har våknet opp med en bakrus, ligger det førstehjelp på vitamin C. Så spiser frisk frukt og grønnsaker.

Du vil sannsynligvis føle seg litt kvalm om morgenen, og vil egentlig ikke være i humør til å spise noe. Gjør deg selv frisk saft, ta en frisk agurk og et stykke toast. C-vitamin fra sitron og agurk vil føle deg bedre og tørr toast vil suge opp ekstra syre i magen din som gjør at du føler deg kvalm.

4. Aspirin

Masse folk sverge på at aspirin er den beste kur for bakrus er det. Jeg kan egentlig ikke fortelle deg om det er sant - men du kan prøve.

Ta to aspirin så snart du våkner opp og har noe å spise. Ikke ta medisinen på tom mage. Drikk et stort glass vann med det og forlate huset for å få litt frisk luft. Den slags kombinasjon kan bare fungere.

5. Sylteagurker

De er den vanlige craving for gravide og de vanligste hjem rette for herding bakrus - pickles. Ha alltid en krukke med pickles i kjøleskapet ditt.

Nå har jeg faktisk aldri lært hva det handler om pickles som kurerer bakrus. Det kan være den sure smaken som vekker deg opp eller det kan være noe annet. I alle fall - pickles virker som en sjarm når det gjelder å kurere bakrus.

6. Ingen kaffe

Mange vil først komme for en kopp kaffe etter en vill natt ute. Når du ser på det, det virker som en veldig logisk valg. Det er imidlertid helt galt.

Det eneste du vil oppnå med å drikke kaffe er å ha en enda verre bakrus. Alkoholen som ga deg bakrus har allerede sugd vannet ut av kroppen din. Legg kaffe som en annen ting som tørker deg og du får en perfekt kombinasjon for en svært dårlig bakrus.

Nå har du det - de rettsmidler for å kurere bakrus. Jeg har fortsatt å råde deg til ikke å få bakrus i første omgang, men hvis du allerede har gjort - nå vet du hvordan å kurere det.

Gjorde det hjelpe?

Aktuelle artikler