Hvordan lage en baby stoppe gråt

Du har endret bleier, matet henne, lekte med henne. Likevel, babyen gråter hele tiden. Du føler deg hjelpeløs og sannsynligvis på randen til å begynne å gråte selv. Vel, du er ikke alene. Mange foreldre føler det samme når de står overfor en baby gråte. Før du løper av gårde til en barnelege, kan du prøve å lage din baby stoppe gråt ved å følge våre forslag.

Hvordan lage en baby stoppe gråt

Vårt første forslag er å bruke en hårføner!

Jeg vet dette kan høres rart ut, men tro meg, det fungerer! Spesielt hvis babyen har problemer med kolikk. Hvordan? Vel, det er bevist at lyden av rennende vann, enheter som støvsugere, avtrekksvifter og spesielt hårføner er lik som en mors blodet. Babyen lyttet til det mens det var i mors liv, og det gjør at barnet føler seg trygg. Tror du meg ikke? Prøv det ut. Ta opp lyden av en hårføner med mobiltelefonen. Når du spiller det, vil du legge merke til at det høres det samme som støyen du har hørt mens du lytter til babyens blodet og hjerteslag på ultralyd.

Bortsett fra lyden, er en hårføner også effektiv fordi du kan bruke den til å varme opp babyens mage.

Dette hjelper når babyen lider av kolikk. Sette et håndkle eller en klut bleie over babyens mage, sette hårføneren til LAV og på ca 50 cm avstand og svingende hele tiden, dirigere slag mot babyens mage.

Andre, hvis du ikke kan lage en baby stoppe gråt, ta henne en tur.

Selv den berømte gågaten Dr. Spock hevdet at dette kan gjøre underverker. Så, hvis det er fint vær (som betyr ikke mye vind, tåke eller regn) ikke vent. Kle barnet tilstrekkelig og gå ut. Enda bedre, spør partneren din til å gjøre det. Han vil tilbringe litt tid med ungen sin, og du vil ha en sjanse til å hvile, slappe av eller fullføre noe av husarbeidet. Våren eller sommeren, kan alle tre av dere går ut sammen, og hvis babyen sovner (som ofte skjer under gange) dere to kan sitte for en kaffe. Ikke glem å ta en innspilt lyd av hårføner og en rangle i tilfelle barnet blir opprørt. Mange fant det nyttig å ta en baby ut for en kjøretur, men hver stopp på rødt lys kan provosere den til å begynne å gråte igjen.

Å ha en baby swing er også en god måte å roe babyen.

Husker du "Sex and the City"? Miranda hadde en. Dessverre, det kommer ikke billig, men du kan kjøpe en brukt en for halve prisen. Bortsett fra dette, hvis du planlegger å ha en baby shower, ikke skamme seg for å spørre vennene dine til å få deg en. De vil dele kostnadene og få deg noe du faktisk finne nyttig.


Spille et instrument eller musikk er også en effektiv måte å gjøre babyen slutte å gråte. Har babyer ikke liker å være alene, føler de forlatt og redd. Så, synge for dem, snakke med dem, spille gitar. De elsker å lytte til stemmen din.

Og sist, men ikke minst: fortvil ikke.

Små babyer trenger å gråte, spesielt i de første tre månedene. Du har sikkert hørt dette hundrevis av ganger, og det bringer ikke mye komfort, men det er sant. Gråt er den eneste måten en baby kommuniserer. Så, hvis du er sikker på at det er sunt, tørr og full, ikke bli opprørt. Det vil bli lettere etter de første tre månedene. Du vil lære å gjenkjenne henne gråte, og hun vil begynne å betale oppmerksomhet til verden som omgir henne og dermed være mye lettere å underholde.

Aktuelle artikler