Hvordan lage en komplett karriere endring

Jeg har nettopp gjort en stor snuoperasjon i min karriere, og jeg må fortelle deg at fordelene er rett og slett spennende. Jeg hadde ingen tilfredsstillelse fra mitt arbeid overhodet, og jeg begynte å hate meg selv når jeg står opp tidlig for å få til å fungere i tid. Mens på jobb, pleide jeg å føle ubehag å selv gå ta en kaffe fordi jeg ikke føler at samfunnet støtter meg. Og fingrene var alltid pekte på meg. Jeg føler ikke behagelig å være der i det hele tatt.

Hvordan lage en komplett karriere endring

Hvis du føler at din karriere står stille, er det på tide å gå videre. Det vil ikke bli lett, men jeg kan love deg at det vil være verdt det. Du bruker for mye tid på arbeidet hver dag, og ikke å være fornøyd med det er rett og slett ubrukelig både for deg og selskapet. For ikke å nevne at livet er altfor kort til å være konstant misfornøyd på din arbeidsplass.

Det er ingen rett timing for karriere endring.

Du kan ikke være for tidlig eller for sent. Når du føler at du trenger den endringen som er det perfekte tidspunktet å gjøre det.

  1. Kanskje du føler at du har vært bare en deltaker i andres virksomhet suksesshistorie og nå ønsker å bli en ansvarlig. Det er stor avgjørelse, men du må forberede deg for det. Snakk med familie og venner, og be om deres mening. Se om du virkelig har alt som trengs for å være en administrerende direktør, og hvis du tror du gjør, er det på tide å reagere.
  2. Vær realistisk. La oss si at du jobbet som salgs er person i 10 år og ønsker du å bli en ballerina. Vel, som ikke synes altfor troverdige gjør det? Se om du har alle kriteriene som trengs for å lykkes i din nye karriere.
  3. Vær fleksibel og innse at den nye jobben kan ha bedre lønn, men dårlig plassering, eller bedre arbeid samfunnet, men lavere lønn. Disse avveiningene er normal i hvert menneskes liv, og de er avhengige utelukkende på dine prioriteringer. Du må tenke på dette lenge før du bestemmer deg for å endre din karriere fordi når du avslutter jobben, er det vanskelig å gå tilbake.
  4. Gjør noen nettverk og se hvordan andre mennesker med lignende bakgrunn, opplever at deres arbeidsplasser. Kanskje det er noen tilbud som du ikke engang ser komme. Og kanskje noen av dine venner har forslag du har ikke engang tenkt på.

Jeg foreslår at du undersøke deg selv veldig godt før du tar denne avgjørelsen. Det er ikke en spøk og mer alvor du tar det, jo bedre beslutning du vil gjøre.

I alle fall bør dine venner, familie og folk som vanligvis vet du beste være den første til å slå til når du ber sine innsikter på karriere endre planer. Selv om de er støttende eller hvis de er uenige, vil du lære mange nye interessante ting om deg selv og din virksomhet gjennom sine kommentarer.

Aktuelle artikler