Hvordan resirkulere hjemme

Mange snakker om resirkulering i disse dager, men dessverre bare et lite antall av dem faktisk gjør noe om emnet. Resirkulering starter hjemme, og her er hva du trenger å vite om det.

Hvordan resirkulere hjemme

Nesten alt i ditt hjem er resirkulerbart. Du tror kanskje at det krever mye arbeid og tid, men det er virkelig ikke sånn. Du trenger bare å lære et par ting og å bruke et par nye regler. Sjekk dem ut.

En. Resirkulering av papir

Alle typer papir kan resirkuleres, men de har ikke alle gå sammen. Du må gjøre et par separate binger hvis du virkelig ønsker å resirkulere alt papiret fra hjemmet ditt.

Sett avisene på en egen haug. De går direkte tilbake til aviser produserende prosessen og bør derfor ikke blandes med andre typer papir. Magasiner og alle glossy papirtyper bør gå på en annen haug. Denne haugen er også stedet for datamaskinen papir.

Den tredje pelen er ment for papp. Du kan resirkulere flat og bølgepapp. Bølgepapp regnes som en svært verdifull resirkulering materiale, men spør om din lokale gjenvinningsstasjon aksepterer det.

Det viktigste om resirkulering av papir, er å holde det tørt. Det er vanligvis nok til å hoper det og knytte med en streng. Laminert papir og papp samt voks eller plastbelagt papir og papp kan ikke resirkuleres.

2. Gjenvinning av plast

Ikke alle typer plast kan resirkuleres. Det er best å unngå å bruke plast så mye du kan. Likevel, det er så mange ting rundt oss er laget av plast - vi kan egentlig ikke unngå å bruke det helt. Hva vi kan og bør gjøre er å resirkulere all plast som kan gjenvinnes.

Plast er merket med nummer og ikke alt er resirkulerbart. Imidlertid aksepterer nesten hver gjenvinningsstasjon typer # 1 og # 2 - PET og HDPE. Du må spørre på din lokale gjenvinningsstasjon om hvilke typer plast de tar imot. I mellomtiden, finne ut om plasttyper og muligheten for gjenvinning dem på denne lenken.

3. Resirkulering glass

Glass er svært gjenvinnbar, og alle resirkulering sentre akseptere det. Av, selvfølgelig, bør du spørre om noen spesifikke regler, men glass er vanligvis atskilt med farge - klar, grønn og brun. Det er ikke alle resirkuleres sammen, slik at separering av glasset ved farge forkorter prosessen med å resirkulere en masse.

Spør om din lokale gjenvinningsstasjon aksepterer lyspærer, speil og ark glass. Ikke alle sentrene aksepterer disse glasstyper fordi de har et høyere smeltepunkt enn flaskene og som derfor ikke kan resirkuleres sammen.

4. Gjenvinning aluminium, stål og kobber

Alle mat bokser kan og bør resirkuleres. Spør om din lokale gjenvinningsstasjon foretrekker dem hele eller flat og etiketter fjernet. Aluminiumsbokser er spesielt verdifullt resirkulering materiale og resirkulering sentre vanligvis foretrekker å få dem hele. Aluminiumsfolie kan også resirkuleres.

Aerosol og maling bokser kan også resirkuleres, men de må gis med originale etiketter. Disse boksene er regnet som en mulig farlig materiale, fordi de er under trykk. De bør være atskilt fra andre bokser og gitt med tegninger av hva som var i dem.

Kobber er 100% resirkulerbar, og det regnes som en svært verdifull resirkulering materiale. Resirkulering det krever bare 15% av energien som brukes i produksjon av den, så hvis du har noe laget av kobber du ønsker å bli kvitt - ta den til gjenvinningsstasjon.

5. Elektroniske enheter

Når det gjelder resirkulering elektroniske enheter, er den beste ideen å gi dem bort til noen. Dette er selvfølgelig bare mulig hvis de fremdeles arbeider. Det er noen som vil finne den gamle datamaskinen nyttig.

Men hvis du har en elektronisk enhet som ikke fungerer, kan du nok ringe en lokal organisasjon for å samle inn og resirkulere den. Samme gjelder for gamle mobiltelefoner og batterier. Batterier kan også stå i spesielle batterigjenvinningsanlegg bokser funnet på kjøpesentre - du må sjekke om din kjøpesenter har en av disse. Du kan ringe 1-800-8-batteri for å få denne informasjonen.

Så, resirkulerer du? Nå som du har disse tipsene for resirkulering hjemme er det ikke flere unnskyldninger. Begynn resirkulering i dag og bidra til å holde ut planet grønt.

Aktuelle artikler