Hvordan ser fortsatt varmt mens gravid

Finn antrekk som vil gjøre at du føler deg feminin og attraktiv hver dag mens du venter på din bunt av glede. Ja, du kan fortsatt se varmt mens hun var gravid, og her er hvordan.

Hvordan ser fortsatt varmt mens gravid

Mange vil si at svangerskapet, spesielt i de sene stadier, er ikke et punkt i livet da en kvinne føler sexy. Vektøkning, de mindre smerter, hovne føtter. Men å være sexy kommer fra innsiden, og dette er et punkt i livet ditt når du skal føle den mest spesielle. Hvem som helst kan sette på en varm antrekk og føle seg sexy, men du er nå i en veldig spesiell feminine tilstand og du bør feire det, og flaunt kurvene som følger med det. Tynne jenter bør ha en eksplosjon mens å være gravid, fordi de vil plutselig ha kurver, pupper og en booty som de kan vise frem.

En venn av meg som fødte en vakker jente i fjor var følelsen som en million dollar i hennes sent i svangerskapet. Hun var vanligvis svært tynn, nesten gutteaktig, men plutselig var det denne booty, disse nye, full bryster og den søte pop-up magen! Den antrekk hun hadde på seg var super trendy og hot, også. Dette er de dagene for å feire den nye kroppen mens forbereder ankomsten av din bunt av glede.

Mens selvtillit og empowerment kommer fra innsiden, vil det være dager da du ser på kroppen din og føler ikke spesielt attraktivt. Ikke alle har graviditet (eller levering, for den saks skyld) av en Hollywood-film, så her er hvordan å komme gjennom disse dagene og fortsatt føler seg godt om deg selv og ditt utseende. Vi har delt disse antrekkene av funksjonene du ønsker å vise frem eller skjule, avhengig av humøret ditt. Når du er gravid, er komfort også en av de tingene du bør fokusere på, så ingen trange, ukomfortable klær eller sko vil gjøre.

Hva er fantastisk om disse antrekkene er at de er uanstrengt og alltid stilig! Vi har funnet inspirasjon i kjempeflott kjendis fødselspermisjon antrekk, grunnleggende, søte tilbehør, så tror ikke noen som sier at graviditet mote er bare leggings og tunikaer. Dette er kombinasjoner som du kan bare kaste på i en fei, og du vil være søt og sexy på et blunk!

Vis frem dine ben

Mens du fortsatt er i de tidlige stadier av svangerskapet, kan du fortsatt eksperimentere med korte kjoler og "vanskelige" sko. En søt, flytende kjole med en fornuftig halsen er alltid stilig og varm. Hvis du ikke ønsker å gå for full farge, ha det gøy med en trykt kjole! Små ruffled ermer vil dekke eventuelle problemområder av overarmene, og trekke oppmerksomhet til halsen din.

Ha håret ned i rennende bølger, og utstyre med metalliske smykker og sko. Kourtney Kardashian rocks en nydelig plomme farget kjole og skyskraper hæler. Hvis du fortsatt kan trekke av høye hæler, hvorfor ikke? Hvis du heller ikke, får kattunge hæler, ballerinaer eller flate sandaler.

 • Quba Grecian chiffon kjole (frockaholics.com)
 • YSL Mary Jane pumps (Net-a-porter.com)
 • Nordstrom perlekjede (Nordstrom.com)

Vis frem din cleavage (og skjule bena)

Hvis du har underkroppen problemer, er en nydelig maxi kjole det perfekte valget. De største motehusene gjør fantastiske maxi kjoler, både fødselspermisjon og regelmessig, og det var en av sommerens must-haves. Adriana Lima viser oss en maxi kjole på den røde løperen - det skjuler din underkroppen, mens du fremdeles har en sjanse til å vise frem noen cleavage. Den maxi kjolen er også stor for å skjule dine føtter, eller super skjegg sko du vil ha på seg under.

Accessorize med en chunky armbånd i ethvert materiale. Adriana er iført en metallisk en, men avhengig av farge og mønster på kjolen du velger, kan du også gå for tre eller indisk stil armbånd. Etniske smykker går bra med disse. La dette være din stift antrekk for enhver spesiell anledning. En god lang kjole er en stor grunnleggende om du er gravid eller ikke! Legg en enkel, elegant clutch for en fest, middag eller noe annet som krever omkledning.

 • Svart Grecian maxi kjole (wallisfashion.com)
 • Gold asfaltert stein stretch armbånd (Debenhams.com)
 • Repetto gull skinn ballerina flats (ssense.com)
 • Clare Vivier foldover clutch (eluxe.ca)

Være komfortabel, men stilig

Vi er vant til å se supermodell Giselle Bundschen nesten nakne, men her er hun dekker opp hennes lille magen i en stein chick antrekk. Hvis du ønsker å vise frem rock chick side, gå for enkle sorte leggings, en trykt skjorte, og en søt skinnjakke. Sett på favorittsidene lærstøvler eller sokker for en kul look som fortsatt er sexy, men likevel uformell og alltid chic.

Hvis du ikke er komfortabel med å bruke leggings som gjør deg selvbevisst om baken din, fungerer dette antrekket også med jeans i alle farger. Prøv en mørkere vask, svart eller funky-fargede jeans som er hip denne sesongen. Sørg for at materialet ikke er for stiv, siden du ikke vil ha press på nedre del av magen, så gå for low-cut jeans med mye stretch eller jeggings.

Legg noen killer briller hvis det er sol ute. Et ord om solbriller. Det er visse former, som de Ray Ban Wayfarers vist i bildet, som gjør noen ansikt ser kjempebra. Denne formen ser bra ut på alle, men du kan fritt velge hvilken type sunnies som ser flott ut på ansiktet ditt. Jeg tror dette er viktig for jenter som tror at deres ansikt ser altfor oppblåst under svangerskapet, så dette vil trekke oppmerksomhet til øvre ansiktet og gjøre deg mindre selvbevisst.

 • Debardeur Kate Moss shirt (jennyfer.com)
 • Warehouse faux skinnjakke (warehouse.co.uk)
 • Nåværende / Elliot skinny jeans (farfetch.com)
 • Maison Martin Margiela støvler (barneys.com)
 • Ray Ban Wayfarer solbriller i svart (kolibrishop.com)

Vis frem alt!

Den kvinnelige kroppen under svangerskapet er bare helt utrolig, ifølge de fleste menn. Kanskje du føler at magen er for stor eller du merker noen strekkmerker, men partneren din vil bare se kurver, glatt hud og fremtiden mamma til barnet sitt. Gjør føler ham spesiell også ved å finne den perfekte dameundertøy som vil fremheve dine kurver. Ikke gå for noe vulgært eller over toppen, bare finne enkle, sexy stykker som vil presse opp noe som trenger å skyve opp og vise at søte magen.

Milla Jovovich lagt ut noen private fester av henne gravid i undertøy, og denne formen er perfekt. En søt BH som gir god støtte, og hipster undies med blonder som vil gjøre din boms ser oppkvikket og attraktive. Eksperimentere med stoffer og farger for å finne det perfekte par.

 • CK Purple stretch-sateng hipster truser (newlook.com)
 • Marie Meili 2 stk røde og sorte blonder truser (Net-a-porter.com)
 • Monroe underwired svart BH (austique.co.uk)
 • Monroe myk bh i rosa (austique.co.uk)

Aktuelle artikler