Hvordan starte ditt eget hjem virksomhet - bakeri

Det er ikke en person i denne verden som ikke liker ferske bakevarer. Så, er det logisk at mange mennesker bestemmer seg for å starte et bakeri. Hvis du er en av dem, her er de tingene du trenger å vite om å starte et bakeri, som et hjem basert virksomhet, steg for steg.

Hvordan starte din egen bedrift hjemme og # 8211; bakeri

Før jeg begynner å gi deg tips, vil jeg gjerne råde deg til å ansette så mange fagfolk som du har råd til å hjelpe deg, spesielt hvis du ikke kommer fra en virksomhet verden. Det er mange ting å ta hensyn til, og massevis av muligheter til å få skrudd over. En profesjonell kan redde deg fra dette.

Trinn 1 - En forretningsplan

Før du søker om lisenser og begynne å samle oppskrifter, sitte ned og lage en forretningsplan. Dette er en god ting å gjøre for to grunner - først av alt, vil det gi deg et innblikk i hva du kan forvente og hva du trenger å jobbe med, og andre av alt, hvis du leter etter investorer, de ' ll ønsker å se en god forretningsplan.

Din plan bør bestå av alt som har noe å gjøre med ditt nye hjem basert virksomhet. Skriv ned de forventede utgifter, forventet inntekt, samt, markedsføringsstrategier du har tenkt å søke. Skriv ned alt som krysser tankene dine, det kan bare hjelpe deg på vei.

Trinn 2 - Evaluere kostnader

Starte ditt eget hjem basert bakeri kan være ganske dyrt prosjekt. Du vil trenge mye penger å investere i begynnelsen, og du kan egentlig ikke forvente at det skal lønne seg umiddelbart.

De fleste av de innledende investeringer vil bli brukt på å kjøpe profesjonelle ovner og andre kjøkken forsyninger. For eksempel kan bare ovnen koste deg mellom 7470€ og 14 930€ pluss alle de andre apparater. Og du trenger å telle i kostnadene ved erverv av lisenser, noe som bringer oss til neste trinn.

Trinn 3 - lisenser, forskrifter og forsikring

Hvis du fortsatt ikke sikkerhetskopiere fra ideen om å starte et hjem basert bakeri, må du ta noen lisenser og regler. Det antall lisenser du trenger avhenger hovedsakelig av staten du bor i, så det lureste er å spørre lokalt.

Du vil sannsynligvis må passere en helse-inspeksjon av bakeriet ditt, og du kan forvente sporadiske kontroller hvert år. Noen stater krever at du har en bedrift lisens, mens andre ikke gjør det. Din lokale småbedrifter kontor kan hjelpe deg med alt du trenger om dette.

Noen lisenser bare tillate deg å selge rundstykker og brød fra et hjem bakeri, men ikke frukt paier eller krem-fylt kringle, så sørg for at du kjøper en lisens i henhold til hva du vil gjøre.

En annen ting du bør ta hensyn til er - ansvarsforsikring. Du ønsker ikke å bli saksøkt hvis noen får ekte eller falsk matforgiftning fra maten. Vurderer dette - ikke glem å nevne alle de allergener at maten måtte ha.

Trinn 4 - bestemme hva du ønsker å bake

Du kan gå med et bakeri som vil spesialisere seg i helkornbrød, eller du kan gå med paier, kaker, muffins og fylt bakverk. Velger det du er best på, til å begynne med.

Når bedriften vokser vil du være i stand til å utvide den, og starte baking ting du ikke bake i begynnelsen. Når du bare starte opp, er det viktigste å ha det beste produktet, så gjør ikke eksperimentere, og gå med gode, velprøvde oppskrifter.

Sørg også for å holde dine oppskrifter konsekvent. Du vil miste mange kunder hvis de innser at muffins er ikke så god to måneder etter at du åpnet, som de var i begynnelsen.

Trinn 5 - sørg for at du har et godt produkt

Uansett hva du velger å bake, må du sørge for at det er et produkt verdt å bruke penger på. Du kan ikke forvente at folk skal kjøpe noe som har ingen smak, må du tilby noen virkelig deilige bakevarer.

Stek et par paier, eller hva det er du ønsker å selge, og invitere venner, og naboene til huset ditt. Tilby dem å prøve dine bakevarer og be om deres ærlige mening om det. Jo flere meninger du samler, jo bedre produkter vil være.

Trinn 6 - Annonser

Du kunne lett ha det beste produktet i verden, men hvis ingen har hørt om det, kan det i tillegg ikke eksisterer. Dette er grunnen til at du må legge litt ekstra innsats i å annonsere ditt hjem basert bakeri.

Sende notater til lokalavisene selv før du åpner. Lag en nettside og informere alle dine venner og naboer som du åpner et bakeri. Tilby å bake noe for en veldedig organisasjon, eller tilby prøver av varer på gaten. Bake noen muffins og bære dem til et nærliggende stort selskap og spørre om du kan la dem som gratis vareprøver for de ansatte å prøve. Pass på at du lar visittkort eller brosjyrer, slik at folk kunne få tak i deg.

Velg et navn, og lage en logo for bakeri din. Komme opp med noe som er lett å huske og som knytter folk til mat - søte Bites for eksempel er en mye bedre idé enn Sarahs Home Bakery. Logoen skal være liten, men likevel slående, og det vil være flott om du kunne komme opp med et fengende slagord.

Vel, dette er de seks trinnene for å følge hvis du ønsker å starte ditt eget hjem bakeri. Jeg holder fingrene krysset for dere damer, og jeg vil gjerne høre om dine erfaringer.

Aktuelle artikler