Kinesisk akupunktur fordeler

Det er mange fordeler med kinesisk akupunktur. Dette er en metode med mye historie. Vi ønsker å vise deg noen av fordelene og historien om akupunktur. Lær mer om det og gi det et forsøk. Det kan bare redde livet ditt!

Kinesisk akupunktur fordeler

Kinesisk akupunktur har blitt en av de mest populære medisin behandlinger det siste, og er allment akseptert i Europa og Europa. I 1979 ble det anerkjent som en likeverdig gren av medisin av Verdens Helseorganisasjon. Akupunktur er en del av tradisjonell kinesisk medisin (TCM) sammen med refleksologi, phytotherapy, Thaiji quen, som har vært praktisert i Kina for mer enn 2000 år.

Visste du at i det gamle Kina hver stor eiendom hadde sin egen lege?

Legen ble betalt for å ta seg av familien mens de er friske, hans viktigste jobb var å forebygge sykdom.

For å forklare fordelene med kinesisk akupunktur må vi først si noe om hele TCM konseptet.

Kinesisk filosofi og levemåte er basert på yang og yin konseptbiler to motsatte prinsipper som er opprettet og kontrollere universet.

Yang-det mannlige prinsipp representerer energi, varme, brann, sol, himmel, ekstern, alt som er lyse mens Yin-en kvinnelig prinsipp står for intern, kulde, jord, Moon, vann, alt som er mørkt. Menneskekroppen representerer mikrokosmos, og dermed er alle organ klassifisert i henhold til sin Yin og Yang karakteristisk.

Et annet konsept er også viktig for å forstå kinesisk akupunktur-det er et konsept av Qi-vital, livsenergi. Qi går gjennom kroppen via et nettverk av kanaler som heter "meridianer" og bringer frisk energi til indre organer. Når en person er frisk Yin, Yang og Qi er i balanse.

En akupunktør holder denne balansen ved å sette nåler i spesifikke punkter på kroppen vår.

Ved å gjøre dette, stimulerer han energisentre og forbedrer flyten av Qi.

Imidlertid, på grunn av livsstil, diett og andre faktorer, er det ofte skjer at Qi ikke kan strømme fritt, det blir blokkert, og deretter den sykdom oppstår. I motsetning til vestlig medisin som kurere symptomer på sykdom, fokuserer kinesisk akupunktur på å fjerne årsaken til sykdom. Bortsett fra dette, er ingen medikamenter som brukes under behandlingen. Hvordan?

Den viktigste plikt akupunktør er å oppheve blokkeringen av Qi. Siden hver organ er koblet til en annen, kurer han hele kroppen, ikke bare den syke organ. Qi kan sette seg fast på ett sted, men føre til smerter i en annen del av kroppen. Det skjer ofte at, mens behandling ett organ, er en skade på en annen brakt.

På grunn av dette helhetlig tilnærming til healing, er fordelene med kinesisk akupunktur bevist når det gjelder syke tilstander som: bihulebetennelse, hodepine, migrene, forstoppelse, bronkitt, asthmas, søvnløshet, ulike typer hudsykdommer, diabetes, hemoroider, neuralgias, ufruktbarhet og så videre.

F.eks du har besluttet å prøve ut akupunktur fordi du lider forferdelige migrene. Akupunktøren vil først undersøke ansiktet, hudfarge, holdning og tunge. Da vil han lytte til pusten din. I tredje fase av undersøkelsen vil han spørre om din livsstil, vaner, historie av sykdom i familien din, etc.

Den siste fasen består av å undersøke deg magen, føler pulsen og Qi punkter langs meridianene. Etter dette vil han starte behandlingen.

Når den helbredende prosessen begynner er det mulig at du vil føle at din sykdom verre.

Dette er normalt og det skjer fordi Qi flyt er blokkert og får tilbake i balanse. Men etter noen dager vil du merke at ikke bare at migrene hadde stoppet, men at du sover bedre, og problemer med bihulebetennelse og forstoppelse er langt bak deg. Mens behandling av migrene årsaken til andre tre problemer er blitt fjernet for.

Dette er bare en liten del av historien om fordelene med kinesisk akupunktur. Du trenger ikke å vente på å bli syk hvis du ønsker å prøve det. Bare husk at akupunktur kan brukes som forebygging også. Spør noen av dine venner som allerede har prøvd akupunktur, vil de fortelle deg mer om sine personlige erfaringer med det.

Aktuelle artikler