Langsiktige effektene av skilsmisse på barn og hvordan du kan hjelpe

Skilsmisse i dag har blitt en slags masse trend. Det ser ut til at folk heller vil kalle for skilsmisse enn å løse sine problemer seg imellom. Det er ikke et problem som dårlig ekteskap skal være ferdigstilt, men de som lider mest gjennom prosessen er barn. Det er kortsiktige effekter og langsiktige effekter av skilsmisse på små barn, og noen av dem er en trussel mot voksenlivet sitt.

Langsiktige effektene av skilsmisse på barn og hvordan du kan hjelpe

De vanligste effektene er at barn blir upålitelig, forvarsel og ikke svarer til deres foreldre. Tallene som representerte deres sikkerhetsnett er borte og de føler at de faller og det er ingen til å fange dem.

La oss se hva de vanligste effekten av skilsmisse er og hva du kan gjøre for å hjelpe:

Utdanning: Barn av de skilte foreldre er vanligvis lider mye, noe som kan føre til tap av interesse for utdanning, som dermed har en erklæring om at skilsmisse fører til at barn skal være mindre utdannet. De kan ikke konsentrere seg lenger fordi de er i konstant frykt for å bli forlatt og glemt. Flertallet av college drop outs er overraskende, barn fra skilte familier.

Løsning: Dette kan forhindres hvis foreldrene betaler nok oppmerksomhet til barnet og forklare ham / henne at feilen er på ingen for skilsmisse, og at barnet vil fortsatt bli elsket og tatt vare på, uansett hva. I tillegg bør foreldre hjelpe barn med skolen og også betale et besøk til professorer å forklare dem situasjonen, slik at professor ville ha mer forståelse med et barn. Videre idrett er god idé å hjelpe barn fokusere på noe og lette deres stress.

Rus: Videre barn av skilte foreldre har problemer med atferd som regel på skolen og de ​​er de å falle inn under avhengighet mønster som misbruk av narkotika, alkohol osv. De lider av en masse akkumulert sinne som er selvdestruktive og de føler at du ikke elsker dem lenger som du en gang gjorde.

Løsning: Familier misbruker narkotika er vanligvis et rop om hjelp, slik at foreldrene har til å være der for barnet når de trenger å snakke om noe og dele sine problemer. Dessuten er idrett en god idé her, siden det kan bidra til å flytte barna fra gatene og inn i rekreasjonssenter hvor barnet skal føle seg motivert til å gjøre en positiv endring, og vil innse at skilsmisse trenger ikke å ha skadelig virkning på ham / henne.

Emosjonell ustabilitet: forårsaker dessuten følelsesmessig ustabilitet vanligvis skilsmissebarn å bli skilt en dag også. De er vanligvis følelsesmessig fjernt og selv når de blir festet til noen, de er i konstant frykt for at det ikke ville fungere, og på det første tegn på problemet de løpe vekk, å være ute av stand til å møte frykten.

Løsning: Talk. Snakker og snakker. Jeg kan forstå at det siste en person går gjennom skilsmisse ønsker å gjøre er å snakke, men i dette tilfellet er det enten det eller ingenting. Fordi barnet trenger å føle seg elsket og trengte og forelder kan gjøre barnet forstå at skylden er ikke på ham / henne, og at det er ekte kjærlighet og ekte vennskap, og at ikke alle vil gå bort og forlate deg når du gir dem ditt hjerte. Når barnet er klar med dette, er det mindre sjanse for at frykten vil fremdeles være til stede.

Aktuelle artikler