Quiz til å definere din perfekte kjæledyret

Det er mange mennesker der ute, som ønsker å få et kjæledyr, men egentlig ikke vet hvilken du vil få. Skulle du gå med en hund, en katt, en papegøye eller noe annet? Finn ut her.

Quiz til å definere din perfekte kjæledyret

Jeg kommer til å gi deg generell karakteristikk av dyr og mennesker som eier dem. Du må vite hva du kan forvente, og ifølge det bestemme hvilke kjæledyr er den beste for deg. La oss begynne.

En. En hund

Hunder er de mest vanlige kjæledyr. Elsker masse folk dem, de er menneskets beste venn og de kan bringe mye glede inn i hjemmet ditt. De også ta ansvar.

En hund krever mye av din tid. Selvfølgelig finnes det raser som trenger mer og raser som trenger mindre aktiviteter, men hver hund trenger fire turer om dagen for ikke å "gjøre sin virksomhet" på teppet ditt. Det betyr at du må være hjemme for den største delen av dagen. Arbeide 9-5 og ha en hund som forblir alene i huset er ikke en god idé.

Hunder er dyrt også. Noen raser kan virkelig pakke opp dyrlege regningen, og alle av dem elsker å tygge på ting. Hvis du er en type person som blir festet til ting i hjemmet hennes - en hund er ikke et kjæledyr for deg.

Folk som har hunder er stort sett vennlige og mer aktive enn de som ikke har dem. En hund er et perfekt kjæledyr for de som liker å tilbringe mye tid utendørs, og for de som leter etter en ledsager. Ingen kan være så glad for å se deg som hunden din kan.

For å summere det hele opp - hunder er fantastiske kjæledyr, men også et stort ansvar. Tenke veldig nøye og velge en rase som passer deg best. Husk at hunden fortjener et godt liv, og hvis du ikke har tid eller plass til en hund - ikke få en hund.

2. En katt

Katter er kjent som uavhengig og enklere å vedlikeholde. De trenger deg ikke, bortsett fra når det er tid for mat, og de gjør helt fint på egenhånd.

Katter er det perfekte valget for folk som jobber mye og fortsatt vil ha en kosete skapning å vente på dem hjemme. De tilbringer mesteparten av dagen sover og pleie seg selv, og de vanligvis ikke har noe imot å være alene.

Katter trenger ikke å gå ut, de kan være innendørs hele tiden. Men de trenger en kull-boksen som du trenger for å rense hver dag. Og det er ikke mange ting som lukter så ille som kattunge søppel boksen.

De lar også mye hår og pels bak dem. Ikke at hunder ikke gjør dette, men katten hår er mye lettere enn hunder, som betyr at det egentlig ikke faller på gulvet og bli der, men heller flyr rundt i rommet.

Å ja, og de liker å lage riper i møbler med klørne.

3. En papegøye

Papegøyer er fargerike, pratsom små skapninger som kan være en ekte glede eller en reell smerte i nakken. Folk flest tror at du ikke trenger å vie mye tid til en papegøye, men det er veldig galt.

Papegøyer trenger deg. Hvis du ikke tilbringer mye tid med dem, har de en tendens til å bli nervøs, og har de en tendens til å skrike etter oppmerksomhet. Og jeg tror at bare en baby kan skrike høyere enn en papegøye. Men de krever mindre tid enn hunder og de kan holdes inne hele tiden.

Likevel, holde en papegøye i bur hele tiden er egentlig ikke humane. Det betyr at du enten må lære papegøyen å oppføre seg utenfor buret og gå tilbake til den senere, eller å klippe vingene, som jeg har å fortelle deg at jeg egentlig ikke støtter.

Papegøyer fungerer best i par. På den måten vil de alltid ha selskap av hverandre og du må bruke mindre tid med dem. Burene må rengjøres minst en gang hver par dager. Dette avhenger i stor grad av hvor stor papegøye er.

Så, papegøyer er et godt valg for arbeidsfolk og de som tilbringer mye tid hjemme. De kan være venner, ikke bare kjæledyr, men du må legge litt tid og krefter på å få venner med dem.

Større arter av papegøyer, som macaws leve i 50 år, og kan leve opp til og med 80 år. Få dem er en levetid ansvar og du kan selv trenger å tenke på noen som vil være å ta vare på dem etter at du er borte. En papegøye kan lett overleve deg.

4. Hamstere

Hamstere er ideell for første gang hundeeiere. De trenger ikke mye av din tid og at de ikke krever mye plass. Likevel, ha i bakhodet at de er nattaktive dyr, så holder dem i rommet du sover i, er ikke den beste ideen.

Hamstere trenger bare et bur for å leve i, noen leker og mat og vann. Buret bør rengjøres minst en gang i uken og foret med fersk sagflis eller høy. Hamstere er ideell for folk som jobber mye og har ikke mye tid, men vil fortsatt elske et kjæledyr. Ikke forvent dem til å kommunisere med deg hvertfall, du ganske mye ikke eksisterer for dem.

Hamstere lever bare opp til tre år, og deres gjennomsnittlige levetid er 1,5 år. Ikke få dem hvis du har en tendens til å bli for knyttet til kjæledyrene dine, vil du være veldig trist når de er borte. Det er heller ikke en god idé å få et par hamster, fordi i en svært kort tid, vil du ha mye hamstere. Hamstere avle et par ganger i året.

5. Fisk

Fisk er vanligvis kalles "kjæledyr for late folk". Jeg liker å kalle dem "kjæledyr for avslappet mennesker". Fisk krever ikke mye innsats eller mye tid, men du kan ikke spille med dem på noen måte. De trenger akvarium med rengjøring pumper og mat. Det er alt.

Akvariet selvfølgelig må rengjøres hver gang på en stund. Annet enn det, er din eneste ansvar å mate fisken en gang eller to ganger om dagen. Du trenger egentlig ikke ha en følelse av faktisk å ha et kjæledyr, men akvariene er sagt å være svært avslappende, så fisk er ideell for personer som er under mye stress.

Dette er alt du trenger å vite om fem mest vanlige kjæledyr i verden. Gjør hjemmeleksen din og velg ditt kjæledyr med omhu. Du kan få en venn for livet, må du velge det på best mulig måte.

Har du allerede et kjæledyr? Jeg vil gjerne høre hvorfor du valgte akkurat den.

Aktuelle artikler