Selge kaker fra hjemmet - trinnvise instruksjoner

Det er mange kvinner der ute som tror de kan tjene ekstra penger ved å selge kaker de gjør. Noen av dem er riktig, mens andre er helt feil. Mat virksomhet er en tøff en, er konkurransen tøff, og du må legge i en stor innsats for å lykkes. Her er hva du trenger å vite.

Selge kaker fra hjemmet - trinnvise instruksjoner

Mange ting bør vurderes hvis du ønsker å selge kaker fra hjemmet. Du må finne ut om du vil at det skal være din kilde til ekstra inntekt eller din hver dag jobb. Uansett hvor mye du elsker baking, kan du gå lei av det etter en tid. Tenk på alle de tingene før du tar en avgjørelse. Hvis du fortsatt er om bord med ideen, er det disse tingene du trenger for å bli informert om.

En. Lisenser og regler

For at den nye virksomheten skal være lovlig, må du tenke på lisenser og regler. Generelt sett, må du søke om konsesjon til å selge bakevarer fra hjemmet ditt. Andre tillatelser du trenger avhenger i stor grad av staten du bor i. Lover om dette varierer og mens i en stat trenger du bare den nevnte lisens, i en annen må du kanskje gå et kurs for matvaresikkerhet. Det lureste er å kontakte din lokale Commerce and Trade Agency og spørre om de tingene du trenger å gjøre for å selge kaker fra hjemmet.

2. Forretningsplan

Du burde egentlig ikke bestemme seg for å engasjere seg i noen form for privat virksomhet før utvikle en god og grundig forretningsplan. Du trenger noen penger til å investere i din virksomhet, og det er godt å vite hvor mye du trenger, og hvor raskt du kan forvente at det skal komme tilbake.

Hvis du ikke er kjent med dette, bare leie en profesjonell. Ikke prøv å finne ut av ting selv, du kan ende opp med å miste mye mer enn du er økende. Diskuter den nye virksomheten med en pålitelig regnskapsfører eller skatt profesjonell og samle så mye informasjon som mulig. Stille alle spørsmål, uansett hvor dum du tror det kan være.

3. Konkurranse

Som jeg allerede har sagt, er konkurransen i næringsmiddelbransjen tøff. Det finnes tusenvis av profesjonelle og amatører der ute prøver å selge sine kaker og du vil være bare en av dem først. Du må lære å skille seg ut fra mengden.

Først av alt, må du ha et godt produkt. Du trenger også å ha rimelige priser, god reklame, og for å være så profesjonelle som mulig. Gjør hjemmeleksen din og søke etter folk som selger kaker i nabolaget ditt. Se opp for gode så vel som for dårlige tingene de gjør. Implementere de gode og unngå de dårlige og du kan forvente suksess.

4. Å ha et godt produkt

Bare fordi din familie liker din baking det betyr ikke at kundene vil. Kakene du ønsker å selge må smake deilig samt å være svært øye-tiltalende.

Lage kaker og invitere noen venner over. Be dem om å gi deg sin oppriktige mening om kakene. Be dem om å være grusom og fordømmende og å peke ut hver eneste feil i kaken. Ikke bli fornærmet av dette, er det den beste måten å korrigere dine feil.

Hvis du ikke er veldig god med dekorere, det er mange av dekorere kurs der ute du kan ta. Holde tritt med moderne trender - kaker er i dag vanligvis dekorert med fondant, tyggegummi lime og sukkerholdige dekorasjoner. Ingen av disse er veldig lett å lære, men det er mulig hvis du legger litt arbeid i.

5. Sette opp en pris

Dine kaker må være rimelig. Hvis du ønsker å gjøre luksus, ekstremt dyre kaker du kan - men det er ikke den beste ideen til å begynne med. Heller velge kaker som enhver mor har råd til barnet hennes bursdag.

Det er få ting du trenger å telle på når du setter opp en pris for kake. Først og fremst er kostnaden av ingredienser. Legg opp gass eller elektrisitet du vil bruke til å bake kake, pakke og gass penger for bilen din hvis du skal levere kaken. Sist men ikke minst, teller i tid og krefter du legger i å gjøre den kaken.

Den beste ideen til å sette opp en pris, er å gå og se hva andre tilbyr på hvilke priser. Hvis du kan gå litt lavere enn noen andre uten å jobbe med et tap - flott! Du vil tiltrekke seg flere kunder hvis prisene er lavere enn konkurrentenes.

6. Reklame

Annonseringen mat er ikke en enkel jobb, spesielt når det er så mange mennesker som allerede har etablert en næringsmiddelbransjen. Du trenger å trekke folk til ditt produkt og det er en prosess som trenger tid og mye arbeid.

Annonsere i lokale aviser. Annonsere på internett. Sett opp en nettside og legge så mange bilder av dine kaker som du kan. Folk liker å se deres mat og de trenger å like hvordan kakene ser ut for å ønske å prøve hvordan de smaker. Opprette en Facebook-side og be vennene dine til å like og dele den. Det høres kanskje teit for deg, men det er måten det er gjort.

Hvis du har en søndag til overs, bake et par kaker og stå på gatehjørnet eller besøke en lokal rettferdig og tilby folk å prøve prøver av kaker. Sørg for at du har forberedt visittkort eller brosjyrer for å gi til alle. Gjøre hva det tar å gjøre din eksistens kjent.

7. Vær profesjonell

Kommer sist men absolutt ikke minst - holde profesjonalitet til det høyeste nivået hvis du vil lykkes. Dette betyr ikke at du trenger å kle seg i business-klær, men noen standarder må være oppfylt.

IKKE NOEN GANG akseptere et tilbud du vet du kan ikke kjøtt. Bare en av dem, og du kan kysse din suksess farvel. Du vil miste minst 20 kunder for bare en som har et dårlig ord for deg. Alltid være på tide og alltid levere det som er avtalt.

Velg en god pakke for dine kaker. De må ikke komme kunden i en tilstand annerledes enn da de forlot huset. Unngå rå egg eller noe annet som lett kunne bli bortskjemt. Og en ting til, og dette er et triks fra en profesjonell baker - fryse kaker. Alle bakere gjøre dette. Gjør din kaken en dag tidligere, fryse den og deretter dekorere den neste dag. Det vil smake det samme som fersk kake.

Så, det er alt du trenger å vite. Husk at du trenger litt tid før bedriften begynner å tjene penger, men ikke gi opp. Være vedvarende og seig - suksess kommer ikke til den som venter, men for dem som stå opp og gjøre noe med det.

Aktuelle artikler