Smart og søt sitater fra bærbare

Jeg ser Notebook som er fylt med klisjeer og patetiske linjer, men det er noen som jeg kan finne anstendig nok til å velge så smart og / eller søt.

Smart og søt sitater fra bærbare

Du kan ikke leve ditt liv for andre mennesker. Du er nødt til å gjøre det som er riktig for deg, selv om det gjør vondt noen folk du elsker.

Noen ganger hva vi gjør vil skade andre mennesker, men hvis vi har ingen intensjoner om å skade, hvis vi bare på vår vei, må vi holde på den veien, og fortsette å gå. Det er den ultimate test av utholdenhet vår.

Når vi tenker på Noah, han har også gjort alt for sin egen lykke. Men det er det vi ønsker at våre kjære skal gjøre. Vi vil ha dem til å gjøre ting de liker.

Jeg har lært at vi alle rett til å ha våre hemmeligheter.

Det tok meg lang tid å tro på denne. Og ja, jeg endelig kan si at vi ikke skylder noen hele sannheten og intet annet enn sannheten. Det er ikke noe slikt som 100% ærlighet og åpenhet. Det er dumt å kreve det fra andre eller fra oss selv. Det er dumt å klandre noen for å holde noe bare for seg selv, eller holde noe borte fra oss, eller endre måten han presenterte sin virkelighet. Vi gjør det på en daglig basis. Det kalles livet. Noen ganger kan vi ikke kan fortelle sannheten og fiksjon. Noen ganger tror vi ting bestemt, men det gjør dem ikke sant. Noen ganger ting som er vanskelig å tro er sannheten og intet annet enn sannheten.

Her er eksempel på noen helt riktig liggende.

Jeg skulle bare en tur. Jeg kunne ikke sove.

Du skulle se Miss Allie. Nå vet du er ikke tillatt. Det er mot reglene. Du går tilbake til rommet ditt. Og som for meg, jeg skal ned og få en kopp kaffe og vil ikke være tilbake for en stund. Holde seg unna trøbbel.

[Han går over til sykepleier Esther telleren og ser en hel kopp kaffe].

En person kan bli vant til noe hvis gitt nok tid.

De sier at folk har grunnlinjen av lykke, og de snart kommer tilbake til det etter stor tragedie eller streik flaks. Men folk er også vanedyr og tilpasning. De kan venne seg til nye omstendigheter. Og de blir vant til det. Dette gjelder for både gode og dårlige. Når det gjelder dårlig, ender vi opp tolerer det bedre. Når det kommer til god, ender vi opp med å verdsette det mindre.

Smart og søt Sitater fra Notebook (via glloyd.com)

Det er muligheten som holder meg gående, ikke garantien.

Det finnes ingen garantier i livet. Døden er det eneste sikre ting (så langt). Du trenger ikke å være sikker på noe å forfølge den. Du trenger å vite at det kan eller ikke kan skje, men du sette en innsats og prøve.

Den skumleste ting om avstanden er det at du ikke vet om de kommer til å savne deg eller glemme deg.

Litt cheesy, men sant - Avstanden kan fortelle - er du lett å glemme eller Unforgettable, det er hva du er...

Du leter etter noen som vil magisk fylle det tomrommet. Men ingen kan gjøre det, men du.

Du er den som er ansvarlig for deg selv. Det er ytre påvirkninger, og med mindre du er buddhist i ferd med å oppnå Nirvana, vil du bli påvirket av krefter utenfra. Likevel kan ingen annen person helbrede deg. Ingen kan fylle opp din indre tomrom. Det kan bare fungere midlertidig som et rusmiddel.

Den beste kjærlighet er den typen som vekker sjelen og gjør oss nå for mer, som planter et brann i våre hjerter og gir fred til vårt sinn.

Kjærlighet bør være inspirerende. På sitt beste, bør det hjelpe oss å være (kommer) vårt beste. Og, igjen (forhåpentligvis, bare litt) urealistisk bilde av kjærlighet som bringer deg magen sommerfugler og fred i sinnet. Det er som oxymoron. Men i øyeblikk føler jeg det skjer. Det er bare det at disse øyeblikkene er flyktig.

Noen ganger vår fremtid er diktert av hva vi er, i motsetning til det vi ønsker.

Dette er moden snakker. Noen ganger får vi det vi tror vi fortjener, noen ganger får vi mindre, eller verre. Vi får alle slags ting i dette livet. Man skal ikke forvente at alle hans ønsker å være fornøyd, i alle fall ikke hele tiden.

Tidlig på, hadde han lært å nyte enkle ting, ting som ikke kunne kjøpes, og han hadde vanskelig for å forstå folk som følte ellers.

Man kan si at de beste tingene i livet er gratis. Den andre vil hevde at ingenting er gratis. Kjærlighet kan være en million ganger edlere enn penger, men elsker du kan leve uten (selv om ikke lett), og penger du ikke kan leve uten, bokstavelig talt.

Jeg kunne resten av mitt tilfelle her, men jeg vil legge til at jeg er forbrukeren av opplevelser, ikke produkter, så jeg forstår ikke hva Noah sier i linjen over.

Smart og søt Sitater fra Notebook (via glloyd.com)

Så det kommer ikke til å bli lett. Det blir veldig vanskelig. Vi er nødt til å jobbe på dette hver dag, men jeg ønsker å gjøre det fordi jeg vil ha deg.

Denne linjen introduserer litt innsats. Til slutt, innrømmer at kjærlighet er ikke bare noe som dukker opp eller går bort magisk. Selv må jeg tilstå, til tider (selv for meg) det synes at det fungerer bare sånn.

Poesi, tenkte hun ikke ble skrevet for å bli analysert, det var ment å inspirere uten grunn, å røre uten forståelse.

Jeg kunne aldri forstå når læreren ønsker at vi skal dissekere hvert eneste vers. Og det er merkelig å forestille seg at vi kan fortelle hva poeten tenkte og mening med noe. Det er følelsen, ikke meningen når det gjelder poesi. Når det gjelder kjærlighet, er den følelsen også. Men følelser er ustadig, hvis vi ikke legger noen betydning for dem.

Sommer romanser begynne for alle slags grunner, men når alt er sagt og gjort, har de én ting til felles. De er stjerneskudd, et spektakulært øyeblikk av lys på himmelen, flyktig glimt av evigheten, og på et blunk er de borte.

Det finnes øyeblikk som er spektakulære. Hvis vi verne dem kan vi slå våre liv inn i en fantastisk tur.

Li fe er rett og slett en samling av små liv, levde hver en dag om gangen.

Vi spiller mange roller i løpet av livet vårt. Vi besøker mange (mental) steder. Vi kan se dagene som separate liv. Men på slutten, det er alltid noen ledemotiv som setter alle disse historiene sammen.

Uansett hva som skjer med oss i fremtiden, hver dag vi er sammen er den største dagen i mitt liv.

Dette kan ringe til stede. Fremtiden er usikker, men dagene tilbrakt sammen er tiden av sitt liv. For nå er de.

Bare de som er komfortable med hverandre kan sitte uten å snakke.

Stor samtaler og gode latter er å være hadde i et godt selskap, men det er sant at folk, om ikke veldig intime, prøv å unngå stillhet. De ville heller blabber og diskutere været enn si ingenting. Stillhet er ubehagelig, med mindre du kan bare være ved siden av hverandre og føle seg lykkelig.

Holder henne i armene mine var mer naturlig for meg enn min egen hjerterytme.

Dette er melodrama, men har et poeng. Noen ganger vil du bare føle seg vel med noen. Ting som skjer mellom dere to føles naturlig.

Det er min kjæreste der inne. Uansett hvor hun er, det er der mitt hjem er.

Ja, litt patetisk, men tilgivelig. Noen ganger føler vi at vårt hjem er hvor den andre personen er.

Men vi skal tro det er ekte kjærlighet bare hvis vi vet at den andre personen føler det samme. Hvis man ikke jager den andre. Det kan ikke være bare den plass den andre. Begge personene skal ta hensyn til andre når beslutninger og bygge hjem (billedlig talt).

Til tider, med alle de beste intensjoner hjemme er ikke hvor kjærlighet er.

Og for å spare det beste til slutt:

Young Allie: [etter elskov til Noah for første gang] Du må være kiddin 'meg. Hele denne tiden, det er hva jeg har vært missin '? La oss gjøre det igjen.

[Etter elskov hele dagen]

Young Noah: Hmmm. Jeg vil ha noen... eh... pannekaker... og noen bacon... og kylling.

Aktuelle artikler