Snake tatovering mening

Snake tatoveringer har mange symbolske betydninger. Gjennom historien, ble slanger betraktes både som et symbol på god, så vel som onde, og de representerte både fruktbarhet og død. Men la oss ta en nærmere titt på noen av de viktigste og mest interessante slange tatovering betydninger.

Snake tatovering mening

Temptation - synd - evil

I kristendommen, har slangen alltid representert Satan og det onde. Slangen har fristet Eva til å spise av frukten, og det er derfor også sett på som et symbol på fristelse og synd.

Kinesiske dyrekretsen symbol

Slangen er en av de 12 dyrene i den kinesiske dyrekretsen knyttet til følgende år: 1905, 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, og 2013. Ifølge den kinesiske, den ikke representerer ondskap og fare, men i stedet det symboliserer gracefulness, visdom, perceptiveness, mildhet og ro.

Poison

Forskjellige slanger kan føre til døden i løpet av minutter, og med bare ett dødelig streik. Av denne grunn har de også alltid representert symbolet på gift, så vel som av hat, død og fare.

Healing

Dette er en av slangens positive symboler. Den helbredende guden Asklepios har alltid utøvet en stang med en enkelt slange pakket rundt det, og siden da har denne tryllestaven blitt et symbol på medisin og healing.

Men mange andre kulturer over hele verden også knytte slanger med helbredende krefter.

Gjenfødelse og fornyelse

Snakes har muligheten til å kaste ut den gamle huden og dukke opp igjen nye og skinnende, opp til et par ganger i året. Det handler om Shedding og fornye representerer transformasjon, gjenfødelse, regenerasjon, samt en ny start.

Beskyttelse

Protection (via frybros.com)

Slanger er også vurdert beskyttere av underverdenen i gresk-romersk ideologi, samt beskyttere av den hellige kunnskap av mange prester og prestinner. Som symboler for beskyttelse, ble de også pakket rundt sol-disk at noen egyptiske guder og gudinner hadde på seg.

Fruktbarhet

På grunn av sin falliske form, har slange lenge vært ansett som et symbol på fruktbarhet. Dette skyldes også det faktum at mange slanger Mate i store baller av sammenflettede individer, og innenfor disse avl baller ett hunn kan ha så mange som 100 hanner rundt seg!

Liv og død

Symbolet på liv og død er knyttet til gift. Snakes representerer ofte det korte øyeblikket mellom liv og død, på grunn av deres evne til å ta bort noens liv i løpet av sekunder. Mens du gjør det, de ser rett inn i øynene, eller for å si det bedre, inn i sjelen din. På denne måten kan også de representerer strøm.

Slangens gift og slangens bitt er derfor symboler på liv og død i mange myter og legender over hele verden.

Circle of life - sykluser av universet - evigheten

Snake er ofte avbildet krøllet inn i en sirkel, eller bøyle, mens de spiser sin egen hale. Dette representerer sirkelen av liv, så vel som selve symbolet på evigheten. Med andre ord, viser den sykliske natur universet, som er i stadig endring og flyter.

Wisdom

Mange gamle sivilisasjoner knytte slanger med visdom, sannsynligvis på grunn av sin utrolige evne til å tenke over sine handlinger og bevegelser, mens de forbereder seg til å angripe.

Shedding av huden deres indikerer deres makt for å forvandle seg selv, og dette viser den visdom de har.

Hvis du allerede har, eller ønsker å få, en slange tatovering, kan du dele dine tanker og ideer med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor. Vi vil gjerne lære mer om slange tatoveringer!

Aktuelle artikler