Stil ikoner av hollywood

Dette er kvinner som vi ser opp til når det gjelder mote og stil! Noen av dem har satt trender i løpet av sin levetid som er i live i dag, og noen er bare å begynne å gjøre det samme. Uansett, de er stil ikoner i Hollywood!

Stil ikoner av hollywood

Hvem tror du på når du drar den lille sorte kjole å ha på en fest i kveld? Der bildet fikk deg til å prøve og rocke at knallrøde leppestift i dag? Hollywood-kjendiser er ikke bare skuespillere eller sangere. I dagens samfunn har de blitt så mye mer til oss. Det være seg på telling av oss å være bombardert disse bildene av dem trekke av de mest fantastiske og noen ganger også opprørende utseende, eller på telling av det bare blir inngravert i våre sinn at de tar ledelsen, og vi følger - vi kan bare ikke få nok av celeb fashionistas!

Vi liste topp ti Hollywood-stil ikoner gjennom tidene! Dette er jentene som har lært oss alt! Noen av dem har faktisk begynt trender som ikke lenger engang vurdert trender, men garderobe nødvendigheter, noen gjør oss sprute med glede hver gang en pap snaps et bilde av deres upåklagelig antrekk og noen er rett og slett ute skyve grensene!

Det er en sprø blanding, men det er ikke benektes det, hver og en av disse stjernene, gamle eller nye, har forlatt sin preg på måten vi ser mote i dag (eller er på vei i den retningen):

Audrey Hepburn

Audrey Hepburn (via www.desktopbetty.com)

Du kan ikke starte en liste dedikert til stil ikoner med noen andre, men hennes så langt som jeg er bekymret, og jeg tenker at du vil være enig. Etter alt dette er jenta som har innført den ene, den eneste - den lille sorte kjolen! Annet enn at la oss ikke glemme ballett leiligheter, sort Capri bukse, belte menns knappen nede skjorter... Alt hun gjorde hun gjorde med stil og som er grunnen til at Audrey forble et stilikon i flere tiår framover!

Hva hun lærte oss?

Etter å ha alle odds mot deg, en slank gutteaktig figur i verden av svingete bombshells, betyr ikke at du ikke kan finne sted, og eier den! Å være en underdog betyr ikke at du skal gå under!

Jackie O

Jackie O (via heartymagazine.com)

Denne dama var så mye mer enn bare en politiker kone! Denne damen hadde stil! Hun er den som ga mening til uttrykket sko-besatt, og hva som er enda mer kjent - hun er den som rystet oversized solbriller stil oh så perfekt... Oh, og hun visste hvordan å dekke opp med stil!

Hva hun lærte oss?

Du trenger ikke å la noen andres lys outshine din egen! Hva du trenger å gjøre er å finne bare et vindu der du kan skinne! For Jackie O dette vinduet tilfeldigvis - mote!

Katharine Hepburn

Katharine Hepburn (via www.hpvf.com)

En annen Hepburn gjør listen! Men vi må inkludere Katharine - hun introduserte buksene! Jeg mener, hun ikke bare introduserte brede ben høye bortkastede bukser og gjort dem varmt, hun i utgangspunktet introdusert til oss en helt ny form for varmt! Det er bemyndiget-trygg-selvforsynt-sterk-kvinne slags varmt og vi elsker det!

Hva hun lærte oss?

Du trenger ikke å spille etter reglene hele tiden, noen ganger finne opp dine egne regler faktisk er veien å gå!

Madonna

Madonna (via www.vancouversun.com)

Kan ikke la ut Material Girl seg selv! Hun har eksistert i flere tiår, og hun ser ikke ut til å avta ned i det hele tatt! Og jeg snakker ikke bare om musikk, men hennes stil, så vel. Madonna er et flott eksempel på hvordan stilen vokser og utvikler seg gjennom årene, men også av det faktum at du kan slå det opp og gå med tiden, men fortsatt være tro mot deg selv!

Hva hun lærte oss?

Når det kommer til stil og mote er det så mange måter å gjenoppfinne deg selv som er litt av hele poenget - ingenting forblir fortsatt, spesielt ikke stil! Å være komfortabel med en betyr ikke at du ikke kan trekke av noe annet!

Rihanna

Rihanna (via celebritiesinformation.com)

Riri er ung, hun er hot, hun er talentfull, og hun vet hvordan å hisse opp ting - med musikken hennes, og med hennes stil! Bare se på håret endring fra, eh, en uke til en annen i utgangspunktet, kan du se at denne jenta vet å holde seg på toppen og er ikke redd for å prøve ut ting! Og det er hva det handler om! Hun kan gå fra Lacy rød hud stramt havfrue kjole til en besatt print tee og vi fortsatt kommer til å elske det Rihanna serverer!

Hva hun lærte oss?

Ikke vær redd for å slå det opp og eksperimentere! Du har lov til å lure på og finne ut hva som fungerer best for deg, men tingen er det er nå bare om hva du slitasje det er hvordan du bruker den. Du trenger å eie alt etter hva ser du velge!

Gwen Stefani

Gwen Stefani (via www.mikeheatlie.com)

Selv om hun har oppholdt seg ut av kalk lys for det meste disse siste par årene Gwen ser ah-may-zing hver gang vi ser et av bildene av henne bare å ta en spasertur i parken med hennes gutter. Hun er bare en stilig jenter som Gwen Stefani...

Hva hun lærte oss?

One - Platinum blondt hår, blek hud og røde leppestift er bare en killer combo! Og to - du kan passere på stor stil til barna - det er aldri for tidlig å starte.

Lady gaga

Lady Gaga (via beatcrave.com)

Hva å selv si om Lady Gaga? Hun gjør noen sprø ting, men vet du hva? Selv om det ikke er ready-to-wear mote mesteparten av tiden, og selv om mye av hennes antrekk er slags kostyme-aktig - hun har gjort det hennes egen! Og gjennom dem hun uttrykke hvem hun er og hva hun handler om!

Hva hun lærte oss?

Mote er først og fremst en form for uttrykk. Det er kunst. Du har lov til noe. Du gjør den til din egen, bære det med stolthet og hvem som er å fortelle deg det er sprøtt, rare eller for mye?

Olivia Palermo

Olivia Palermo (via citizencouture.com)

Tidligere reality-stjerne, mest kjent for sin uklanderlig motesans! Olivia er så ung, men klarer å trekke ut noen alvorlige mote perler, skjema antrekk som ikke mange ville trekke sammen enda mindre slitasje så pent, og alltid, alltid se bildet perfekt! Nå som hun har en kjæreste som kan matche hennes indre fashionista - hva kan stoppe henne?

Hva hun lærte oss?

Når du er så betatt av den tingen du elsker (som i Olivia sak er mote) er det bare ikke rom for eror!

Leighton Meester

Leighton Meester (via tophotwallpaperz.blogspot.com)

Gossip girl stjernen er like forelsket i mote som Blair - tegnet hun spiller, er! Hun er blitt kjent for å gjøre noen sterke mote valg og fortsatt er hun ikke den som skal begå noen mote forbrytelser. Leighton selv sagt at Blair er den som fikk henne til å være mer på moten!

Hva hun lærte oss?

Det er aldri for sent å oppdage din kjærlighet for mote! Når du innser at du har fått så mye å leke med når det kommer til mote og klær - å være moteriktig hard og gjøre dristige valg ikke er så skummelt lenger.

Kardashian søstrene

Kardashian Sisters (via thisisitphilly.com)

Selv før vi fikk se det på Holde opp med Kardashians reality show, hadde K søstrene en nese for mote! De hadde allerede de boutique Dash arbeider og Kim hadde selv gjort en del arbeid som en mote stylist! I dag er de bare ser fantastisk og har en veldig gjenkjennelig stil! Det er en stor en, så vi endte opp liste med Kim, Kortney og Khloe!

Hva de lærte oss?

Du kan kle enhver kroppstype til perfeksjon! Alle tre Kardashian søstrene har svært ulike kroppstyper og de vet godt hva stiler dem passe de fleste. Bruk det du har og bruke det til din fordel!

Aktuelle artikler