Topp 10 bryllupsreise destinasjoner i 2011

Nylig viet? Planlegging av bryllupsreisen? Sjekk ut de 10 beste bryllupsreise destinasjoner for 2011. Kanskje du finner den perfekte for deg.

Topp 10 bryllupsreise destinasjoner i 2011

En. London, England

Da prins William og Kate Middleton kunngjorde at de var gifte i april 2011, kastet masse nygifte til London. Det ble et sted for romantikk og lidenskap, og en perfekt by å besøke for bryllupsreisen.

Men hva er så stor om London? Vel, det er hovedstaden i et kongerike for startere, og ja, det er en helt nydelig by. All royalty til side, vil du ha en fantastisk tid i London. Gå se Buckingham palass, den berømte Big Ben og London Eye. Bare i London kan du prøve den originale engelske te på fem og en original engelsk muffin med te. Nyt London!

2. Bora Bora, Fransk Polynesia

For de av dere med et større budsjett, er det ingen tvil om hvor du skal gå for bryllupsreisen. Øya Bora Bora i Fransk Polynesia er stedet for deg.

Den ble kåret til en av de vakreste stedene på jorden, og det er en favoritt bryllupsreise destinasjon blant mange par. Det er ganske dyrt, men hver krone du bruker på denne øya vil være verdt å bruke. Alt du gjør på denne øya er en once in a lifetime opplevelse. Selv de enkleste ting, som å spise ute og gå langs stranden er en unik opplevelse, fordi øya er fantastisk.

Men prøv noen andre ting som kan gjøres bare i Bora Bora, som å mate haier og manta stråler.

3. Alaska, europe

Den unike landet, som er kjent for å ha mer elg og bjørn enn mennesker, kan være en morsom bryllupsreise destinasjon. Besøk den 49. staten - Alaska!

Gå se Glacier Bay National Park and Preserve, og nyte å se vill utemmet natur og fantastiske dyr. Du vil elske Alaska, fordi det er ingen andre steder i verden som ligner på det.

Ikke gå glipp av en sjanse til å se Mt. McKinley, lokalt kjent som Denali, som betyr «den høye», som er det høyeste fjellet fra bunn til topp i verden (Matt Everest er 29 029 fot høy, men basen er veien opp på det tibetanske platået på 17.000 fot - sin basen til toppmøte høyde er rundt 12 000 fot. Mt. McKinley base er på 2,00 meter, mens toppen er på 20 320 fot gir dette fjellet base-til-toppmøte høyde på mer enn 18 000 ft).

Her er en flott 4 minutters video om majestetiske landskap og magiske dyr i Alaska.

4. Hawaii, europe

Hawaiiske øya er noe som en klassiker for bryllupsreise tur. Mange par velger en av øyene hvert år, og de har alle en fantastisk tid.

Ikke gå glipp av å se vulkaner hvis du har en sjanse. Svømme i det krystallklare vannet og nyte strendene. Hvis du er interessert i surfing, det er bare et par steder bedre enn Hawaii.

Hawaii-øyene er virkelig et unikt sted på planeten. Det er mest kjent for vakre strender og med en god grunn. Over 100 strendene fra Hawaii laget listen over de beste strendene i verden. Noen av disse inkluderer Waikoloa Beach, Lumaha'i Beach, Po'ipu Beach, og Salt Pond Beach Park. Hawaii er også hjemmet til det høyeste fjellet fra havbunnen til toppen - Mauna Kea med 33 476 fot og den mest aktive vulkanen i verden - Kilauea. Imidlertid ikke selve vulkanen ikke utgjør noen fare fordi utbrudd er ikke voldelig, og bare består av lava stadig strømmer fra vulkanen.

Glem ikke å prøve kaffe og vanilje kremer eller iskrem, fordi Hawaii er den eneste amerikanske delstaten voksende kaffe og vanilje. Snakker om unike ting - Hawaii er det eneste stedet i USA der bolig-etablering for royalty er funnet - Iolani Palace. Ikke gå glipp av å se det, og mens du er der, kan du besøke det nærliggende Foster botaniske hage - den eldste mannen gjort hage i Hawaii, bygget i 1855.

5. St. Petersburg, Russland

Det er en annen kongelig by, stedet av enorm skjønnhet, Nordens Venezia - St. Petersburg, Russland. Det er et sted du må se minst én gang i livet ditt, så hvorfor ikke for bryllupsreisen?

Besøk Vinterpalasset og Eremitasjen, som er i dag den største kunstmuseet i verden. Nyt russisk mat og kultur og den fantastiske utsikten over byen. Den beste tiden å besøke er i midtsommer, på grunn av de hvite nettene når solen nesten aldri går ned.

Sjekk ut videoen under, er det en stor forhåndsvisning av St. Petersburg.

6. Sicilia, Italia

Hvis du er interessert i italiensk mat, musikk og kultur, er det ikke noe bedre sted å besøke enn Sicilia. Dagene i Gudfaren og mafia er ferdig og Sicilia i dag tilbyr en unik italiensk opplevelse.

Strendene er vakre, havet er krystallklart og maten er den beste italienske du vil finne i hele verden. Sicilia fostrer en bevegelse av slow food cooking, som bringer deg alle smaker på sitt beste. Du vil finne den beste olivenoljen i verden på Sicilia og selvfølgelig deilig mat tilberedt med det. Hele øya er utrolig vakker, så uansett hvor du velger å gå, vil du ha en fantastisk tid.

7. Seychellene

Det er ikke mye å si om en tropisk øy i Det indiske hav, bortsett fra at du bør virkelig få en sjanse til å se dette før havet flommer det helt. Velg Seychellene for din bryllupsreise destinasjon.

Ta en fottur opp på fjellet og nyte vakker natur og dyreliv. Svømme i vannet så blå og nyte solen i hvite sandstrender. Når natten kommer ned, nyte en fantastisk kreolsk måltid for å fullføre Seychellene opplevelse.

Jeg kan ikke engang begynne å fortelle deg om alle de fantastiske tingene om Seychellene. Det er derfor jeg gir deg følgende link for å finne all den informasjon og spesielle tilbud og velg din favoritt ting om Seychellene.

Opplev skjønnheten av Seychellene se denne unike videoen. Dette er hvordan starter reisen din.

8. Paris, Frankrike

Selvsagt at Paris vil være på listen over topp 10 bryllupsreise destinasjoner. Hvordan kunne det ikke være? Det har vært byens av kjærlighet og romantikk og favoritt par "reisemål for år.

Ta en spasertur langs Champs Elysees, gå se den praktfulle Eiffeltårnet og nyte romantikk rundt deg. Krydre det hele opp med noen deilige fransk vin og god mat.

Det er kåret til å være den mest romantiske byen i verden, så du kan ikke gå glipp av med å velge Paris for bryllupsreisen. Plus, er det mote sentrum av Europa og hvilken jente ville ikke like å være i en by med den slags tittel.

9. Praha, Tsjekkia

Tsjekkia har kommet en lang vei siden den gang den var en del av kommunistiske Tsjekkoslovakia og dets hovedstad, Praha, har blitt kåret til en av de mest romantiske byer i verden.

Se den berømte Praha slott og ta en spasertur gjennom gamlebyen. Bli med et cruise nedover elven Moldau som renner gjennom byen, eller ha en middag i en av de mange restaurantene på sin bank. Nyt den eventyrlige byen - det er alt du har tenkt det ville være.

Før du besøker Praha, må jeg foreslå å kjøpe "Only in Prague - En guide til skjulte Corners, lite kjente plasser og uvanlige objekter". Stol på meg, vil du finne mer enn du kan forestille deg i denne guiden og sikkert et tonn av interessante ting om Praha.

Her er den utmerkede reiseguide video om Praha. Sjekk det ut.

10. Innsbruck, Østerrike

For alle de av dere som elsker fjellet, er det ikke noe bedre sted i verden enn Alpene. For best mulig opplevelse, velge hovedstaden i forbund delstaten Tirol - Innsbruck.

Denne byen har alt for en person som elsker fjellet kan ønske seg - noen av de beste skibakkene og vinter sport sentre i verden, vakre Alpine hytter å bo i, og fantastiske varme mennesker.

Innsbruck er vakker hele året, du trenger bare å velge din tid til å besøke henhold til hva du liker bedre - snø og ski om vinteren eller fotturer og nyte naturen om sommeren.

Når det gjelder ting du må ikke gå glipp av, jeg har ett ord til deg - Nordkette. Enten du liker å gå på ski eller ikke, vil du sikkert finne Nordkette nydelig. For mer informasjon besøk den offisielle side på nordkette.com.

Så, hvilken er du som velger? Hvor gikk du, eller hvor vil du gå for bryllupsreisen?

Aktuelle artikler