Topp 10 tatovering design for kvinner

En tatovering er noe som må være godt gjennomtenkt, og definitivt noe som bør ha mye mening, fordi det vil være med deg hele livet. Likevel bør du sjekke ut listen over 10 flotte tatovering temaer er populære blant kvinner! Gjør deg klar til å bli inspirert!

Topp 10 tatovering design for kvinner

En. Rosenkrans

Denne typen tatovering kan se veldig vakker på en kvinne, og det er derfor de er ganske populære. Vel, det og det religiøse aspektet av hva en rosenkrans representerer. Vanligvis en rosenkrans tatovering er plassert rundt ankelen og fortsetter ned til foten. Med noen killer pumper, vil denne vakre kunstverk får du noen stirrer.

2. Fugler

Mange jenter velger å få et par av fugler fanget i løse luften eller flyr ut av et bur eller noe sånt på grunn av ting de representerer - frihet. Stedet for denne typen tatovering avhenger av nøyaktige design, sammenheng etc., men det kan i utgangspunktet gå hvor du vil.

3. Feather

Dette er super populære i disse dager, og du kan se det på mange kvinner. Så, hvis du ønsker å minnes din frihet, men ønsker ikke en hel fugl tatovert på kroppen din, få en liten fjær! Hvis det gjøres godt de kan se veldig delikat og vakkert, på håndleddet, skulderputer, arm, eller utgangspunktet overalt.

4. Blomster

Hva er mer feminine enn et vakkert fargerike blomster? Med blomster kan du være subtile og gå for noe litt og søt, eller du kan gå stort og bli kreativ med blomster, farger og arrangement. Blomstene har også mye av symbolsk betydning, kan hver representerer en bestemt type personlighet og det er derfor blomst tatoveringer kan også representere noen spesiell i livet ditt.

5. Blomstrende kirsebærtrær

Ja, jeg vet blomstrer blomster også, men selve populariteten til denne spesielle tatovering design kommandoer som vi gir dem en egen plass på vår liste. Dette er en av de mest nødvendige tatovering temaer i noen tatovering butikk, muligens på grunn av sin skjønnhet og mening. I Japan blomstrende kirsebærtrær er ansett som et symbol på forgjengelighet av livet fordi det blomstrer for en svært kort tid, og i Kina er de et symbol på kvinnelig skjønnhet og kjærlighet.

6. Buer

En annen veldig feminin tatovering design. Vanligvis jenter som velger å få buer velger å gå med noe litt tegneserie aktig og fargerik, men det er mange forskjellige utforminger og størrelser du kan velge fra.

7. Vinger

Vinger er også svært populært med jenter. Vanligvis plasseres på hver skulder pad de er også ment å representere frihet. Det finnes mange forskjellige typer vinger du kan velge fra, hvis du bestemmer deg for noe som dette, er den rette tatovering for deg.

8. Butterflies

Selvfølgelig, sommerfugler er symboler for endring og utvikling. Denne type design gir deg muligheten til å leke seg med farger. Også butterfly tatoveringer er vanligvis små, så dette er perfekt for deg hvis du er redd for nåler.

9. Stjerner

Rihanna gjorde dem stor ikke sant? Igjen, et svært populært tatovering design de siste årene. Men stjernene er en av de eldste symbolene og svært viktig i mange religioner.

10. Quotes

De sier at et bilde er verdt tusen ord, men ikke i dette tilfellet! Det er så mange flotte typer skrifter du kan bruke på din favoritt ordtak eller noe som du tror i.

Aktuelle artikler