Topp 3 fordelene med jogging

Du tenker på å miste vekt og bli klar for bikini sesongen. Har du vurdert å jogge? Les denne artikkelen for å finne ut hva fordelene med jogging er og hvorfor du bør begynne å jogge i morgen.

Topp 3 fordelene med jogging

Jeg har alltid trodd at jogging er kjedelig og at det ikke hjelper i å miste vekt, så en dag i september i fjor en venn spurte meg om å kjøre med ham. Heldigvis er jeg alltid åpen for å prøve nye ting så har jeg sluttet seg til ham. Det var den dagen jeg ble forelsket i jogging. Jeg satte mine hodetelefoner på og begynte å løpe. Etter vi var ferdig, kunne jeg ikke tro hvor avslappet og lykkelig jeg var. Og hvorfor skulle ikke jeg være? Jeg var ute, lytte til min favoritt musikk og miste vekt.

Det er en så god følelse som jeg gjerne vil dele med deg alle fordelene med jogging så du kan også føle seg så godt som jeg gjør hver gang jeg jogger.

Hvordan starte

Jogging kan være gunstig for helsen din hvis du gjør det regelmessig, og hvis du tempoet selv moderat. Du må lære å puste og hvordan du plasserer føttene riktig så du ikke skader deg. Du bør lese denne fra BBC Sport.

En. Helse

Jogging er en flott cardio trening, og det regulerer din generelle blodsirkulasjonen og fordeler din luftveiene. Hjertet ditt vil bli sterkere og blodsirkulasjonen vil bli bedre (farvel kalde føtter). Fordøyelsessystemet vil jobbe raskere.

Bruk riktige joggesko slik at ledd og hofter ikke lider.

2. Vekttap

Jogging kan hjelpe deg å forbrenne kalorier og gå ned i vekt. Mens du jogger du arbeider armene, mage, ben og gluteus. Ikke glem at det også betyr vandrer for fordøyelsessystemet, det setter fart på stoffskiftet. Ikke dårlig, ikke sant?

3. Psykologiske fordeler

Vi sitter for mye i løpet av dagen enten på skolen eller på kontoret, så kommer vi hjem og sitte litt mer. Stress er å bygge opp inni, og det er ikke sunt. Jogging er en god måte å miste stress. Forestill deg selv kjører gjennom skogen eller ved sjøen, lytte til din favorittmusikk. Det er ingen måte du vil ikke føle avslappet etterpå. Selv om du kjører på en tredemølle i gym, er du på egen hånd, og dette alene er nøyaktig hva vi alle trenger.

Når det er tid for senga du sover som en baby fordi du vil være veldig sliten, ikke følelsesmessig utmattet.

Ladies, du har sett fordelene. Prøv den og se om jogging er din kopp te. Det ville være bra å ta det med i treningen rutine. Du vil føle fordelene etter en kort periode.

Ikke rart kjendiser som Fergie og Reese Witherspoon er jogging regelmessig. De har morderen ben så det er enda en grunn til å prøve det.

Aktuelle artikler