Topp 6 økologisk mat tips for gravide

Fra det øyeblikk vi våkner opp till øyeblikket vi traff arkene, er vi tvunget til å inngå kompromisser. Men det er noe så utrolig dyrebart at vi aldri skal kompromisse om. Vårt barn. Når en kvinne blir gravid hennes hormonelle balansen blir så stabil som en uovervåket atomreaktor. Det siste du trenger er - mer hormoner. Eller antibiotika. Eller plantevernmidler.

Topp 6 økologisk mat tips for gravide

Dessverre er de fleste av de som finnes inne at en ting en gravid kvinne (eller noen annen kvinne for den saks skyld) ikke kan leve uten - mat.

Så, er det en løsning? Her er seks.

En. Poteter

Sunt kosthold kan bli monotont, og det kan være vanskelig for en mamma å være, å gjenoppfinne hele hennes kokebok. Heldigvis finnes det enkle måter å tilberede poteter, og ved å velge økologiske poteter, du får litt sunn mat, veldig fort.

2. Storfekjøtt

For alle dere biff fans der ute, her er noe du bør vite - er biff du vanligvis kjøpe så rik på hormoner som, ifølge nyere studier, kan det faktisk føre til fertilitetsproblemer til dine barn. Som det viser seg - ved å bytte til økologisk kjøtt er du ikke bare hjelpe deg selv og barnet ditt, men også øke muligheten for barnebarn. Det er hva jeg kaller et måltid.

3. Epler

Epler er sunt. Eller, er de? Jada, hvis du ikke har noe imot å spise plantevernmidler som kommer sammen med dem. Angivelig, den gode gamle eple, hvis ikke organisk, inneholder kjemikalier som påvirker hukommelse og intelligens hos barn. Og senere, kan det føre til livslang hormonelle problemer. Så - en økologisk eple om dagen holder doktoren borte.

4. Melk

Når de fleste av oss tenker på opprinnelsen til melk, ser vi ei melkeku fredelig beite på en vakker grønn beite. Det vi ikke ser er de antibiotika, gjemt i melken vi serverer våre familier. Når en kvinne er med barn, alt hun spiser eller drikker kan påvirke ammingen, så jo tidligere du begynner å drikke sunt melk, jo bedre er det for barnet som vil drikke din.

5. Soy

En kraftig ingrediens i mange dietter, soya, og tilbyr en rekke fordeler. For de mødre som foretrekker å gå veg, eller bare nyte smaken, se - de dårlige nyhetene. Selv om vi har en tendens til affiliate soya med kosthold og sunn livsstil generelt, er mest soya ikke er økologisk. Faktisk er det slags vanskelig å finne den rette typen soya. Ifølge Dr. Alan Greene, forfatteren av "Raising baby Grønn '" de siste årene soya har vært den innenlandske avlingen mest forurenset med organofosfater plantevernmidler. "Og det fører oss til...

6. Sjekk etikettene

Alltid sjekke etikettene. Dobbeltsjekke dem, hvis du kan. Og, mens i livet legge til etiketter til mennesker bør unngås, her bør det være obligatorisk. Tross alt, det er ingen vits i å betale for noe som ikke er, eller ikke helt, det du leter etter. Tross alt, det handler om deg og barnet ditt, og det er fortsatt uvurderlig.

Aktuelle artikler