Topp tre morsomme aktiviteter å gjøre med små barn

Barn kan noen ganger være veldig krevende. Din primære jobb under utviklingen deres er å holde dem underholdt. Her er topp tre morsomme aktiviteter å gjøre med små barn som garanterer å holde barnet ditt sinn okkupert.

Topp tre morsomme aktiviteter å gjøre med små barn

En. Lek med barnet ditt

Ja, dette er ikke noe nytt, vi alle leke med våre barn så mye som vi kan. De vanligvis elsker det, men noen ganger virker det som om det er noe nytt du kan tenke på å holde dem underholdt. Vel, her er trikset - ikke gi barna alle lekene de har.

Foreldre vanligvis gjør dette, de bare spre alle lekene og la barna plukke dem de ønsker å spille med. Problemet er at barn får lett lei med sine leker. Den gode tingen er at de også glemme lett. Så, hvis du skjule noen av sine leker du kan ha dem som en backup når barna blir lei med lekene de allerede spiller med.

Det er også en god idé å faktisk kjøpe nye leker nå og da, men hvis du ikke kan dekke dette økonomisk, kan du være smart og gjøre de gamle leker være de nye.

2. Les for barnet ditt

Reading kan lett bli den beste tingen å gjøre med små barn, fordi det opptar dem på så mange måter. De fokuserer på deg og hva du sier, mens på samme tid er de lære noe nytt.

Du trenger ikke engang å lese barnebøker. Noe du ønsker å lese vil fungere helt fint. Små barn ganske mye ikke forstår hva du sier, og de reagerer på tonen i stemmen din, ikke ordene som kommer fra munnen.

Så lenge du kan handle og late som om du leser Grimm Brothers 'Fairytales, kan du like godt lese for barnet om alle de nye frisyrer som er "in" denne våren.

3. Syng med barnet ditt

Vi vet alle at vuggesanger er den beste måten å roe barna ned og hjelpe dem å sovne. Det vi ikke vet er at sang trenger ikke å være bare verktøy for å sette barnet til sengs, og du trenger ikke å synge bare vuggesanger. Barn faktisk svarer godt til mer levende type musikk. Min venns sønn elsker absolutt den irske sangen heter "Johnny jeg knapt visste du", og sangen er ganske mye en marsj.

Hvis barnet ditt er grinete og ønsker oppmerksomhet - synger noe sånt som "Jeg er så spent" av The Pointer Sisters, eller "Jeg trenger en Hero" av Bonnie Tyler, eller noen annen sang du kan tenke på. Og ikke bekymre deg hvis du virkelig ikke kan synge, dine barn bare vil ha oppmerksomhet uansett og ikke bryr seg for mye hvordan de får det. Så lenge du ser på dem mens de synger, eller kanskje til og med dans. hvorfor ikke, vil de føle seg som verdens senter for din. Det alene er nok for dem å bytte fra å være grinete til å være lykkelig.

Aktuelle artikler