Vi presenterer thai yoga karosseri

Thai Yoga Karosseri er en krysning mellom yoga og ayurveda opprettet i templene i Thailand. Det er en unik kombinasjon av yoga øvelser og massasje som gjør at du føler deg avslappet, øke immunforsvaret og balanserer kroppen din energi.

Vi presenterer thai yoga karosseri

Hvis du bare introdusere deg selv til en verden av Thai Yoga Karosseri, her er noen ting du trenger å vite:

En. En på en økter

Thai Yoga Karosseri behandlingen utføres på en unik én mot én økt. Det vil være bare deg og terapeuten som vil hjelpe deg med yoga øvelser og utfører masserer del av økten. Enten du har praktisert yoga før eller ikke, kan Thai Yoga Bodywork være nyttig for deg. Selvfølgelig tar det sakte hvis du aldri har gjort yoga før.

Når det kommer til massasje del - dette er ikke en faktisk massasje med oljer, det er gjort mens klærne er på og mens du praktiserer yoga. Det er en kombinasjon av Tai Chi bevegelser, prakke og pekte sammen din energi linjer og pusteteknikker. Terapeuten vil bruke hans eller hennes hender og føtter for å veilede deg til ulike yoga stillinger og utføre en massasje.

2. Det fungerer!


Folk som har prøvd å trene Thai Yoga Karosseri rapportert svært positivt på hele behandlingen. Det sies å være i stand til å hjelpe med så mange ting, fra generell forbedring av yoga praksis. Det hjelper med et bredt spekter av smerte problemer, blant annet forskjellige typer muskelsmerter, hodepine og migrene, menstruasjonssmerter etc.

Det kan også hjelpe med psykiske problemer som depresjon. I noen tilfeller enda problemer med fruktbarhet er løst. Det sies å være svært bra for gravide kvinner og for å forbedre pre natal og postnatal tilstanden til en kvinne. Så, hvis vestlig medisin ikke kan hjelpe deg med dine problemer, kanskje du kan gi Thai Yoga Bodywork en prøve.

3. Stress relief og generelt god tilstand

De fleste av oss har å gjøre med mye stress i dag og Thai Yoga Bodywork kan hjelpe deg med dette. Kombinasjonen av å trene yoga, massasje sammen din "Sen" energibaner og pusteteknikker forlate kroppen din i en svært avslappet og rolig tilstand. Teknikken ble utviklet 2500 år siden av en personlig lege av Buddha, Jivaka Kumar Bhaccha og det fokuserer sterkt på meditasjon og meditative og åndelig helbredelse. Så, hvis du er overveldet med hverdagslige problemer, og du ønsker å glemme dem og bare slappe av en stund, prøv Thai Yoga Karosseri. Du kan finne akkurat det du trenger.

Folk er noen ganger mistenksom mot østlige medisin, men prøv å holde sinnet åpent for nye ting, ikke bare når det kommer til dette, men i hverdagen også. Noen mennesker liker yoga, noen gjør det ikke, og du kan bare vite om det er bra for deg hvis du prøver. Tross alt, kan du alltid velge å ikke gjøre det lenger. Det er ingen skade i å prøve.

Aktuelle artikler